University of West London - Ras al Khaimah Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

West Lontoon yliopisto - RAK Branch Campus

UWL on maine korkeatasoisesta koulutuksesta, joka liittyy läheisesti työllisyyteen. Tavoitteenamme on innostaa opiskelijamme tulemaan innovatiivisiksi ammattilaisiksi yhdistämällä heidät jännittäviin ja palkitsevaan uraan.

Yhdessä Britannian menestyneimmistä liiketoiminta-alueista keskellä yliopisto on erittäin pätevää henkilökuntaa, jolla on runsaasti kokemusta omasta alasta ja vahvat yhteydet toimialaansa.

Kaikki mitä teemme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoillemme sekä akateemista osaamista että käytännön taitoja menestymään valitsemissaan urallaan. Olemme Ura-yliopisto.


Täällä West Lontoon yliopistossa olemme käynnistäneet yhteistyössä Wisdom Education Groupin, joka on paikallinen akateemisen infrastruktuurin tarjoamme. Tämä on meidän yksi Branch Campus, joka palvelee opiskelijoita Arabiemiirikunnista, Lähi-idästä ja Afrikasta.

Olemme iloisia voidessamme tarjota laadukkaita, uran keskittyneitä perus- ja jatkokursseja, jotka toimittavat erittäin kokeneita opetushenkilöstöä.

Tuomme opiskelijakeskeisiä eettisiä periaatteita Ras al Khaimahille varmistamalla, että opiskelijat ovat keskeisessä asemassa kaikessa, mitä teemme opetussuunnitelman, opetuksen ja kampuksen elämässä. Tarjoamme joustavia aikatauluja, jotka sopivat opiskelijoiden tarpeisiin ja sopivat työskenteleville ammattilaisille. Luokat toimitetaan englanniksi, ja palkinnot ovat samat kuin palkinnot täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

University of West London -lehden kampus, Academy Zone, Ras al Khaimah Yhdistyneet arabiemiirikunnat:

Hiljattain lanseerattu West Lontoon yliopisto (RAKFTZ-sivukonttori) sijaitsee Ras al Khaimahin vapaakauppa-alueen akateemisella alueella Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tämä on ensimmäinen Lähi-idän Länsi-Lontoon yliopiston kampus./strong>

Campus sijaitsee keskeisellä paikalla Umm Al Qaiwanin raja-alueella Ras Al Khaimah Emiratesissa Al Hamrassa. RAK Ceramics, maailmankuulu Ceramics-yritys, joka sijaitsee tämän kampuksen lähellä. Suora pääsy Fujairahin emirateelta on lisäetu. Tämä kampus voisi palvella suoraan koko pohjoisen Emirates, koska se on lähellä Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah ja Dubai. Keskustaan ​​on 50 minuutin ajomatka Dubaista ja liikenteestä tarjotaan kaikkialla Pohjois-Emiratesissa, kuten Dubaissa.

Keskus tarjoaa erilaisia ​​perustutkintoja ja jatko-opintoja, jotka ovat erittäin kokeneiden opetushenkilöiden opettama. Luokat toimitetaan englanniksi, ja palkinnot ovat samat kuin palkinnot täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kurssit, jotka ovat tarjolla, ovat hallinto, rahoitus ja kirjanpito sekä matkailu ja matkailu.

Urakehitys ja opintojen eteneminen

Kurssin loppuunmäärittelyn jälkeen MBA-opiskelijat ovat luottavaisempia ja monet ovat siirtyneet kasvu-aloihin, kuten pankki-, konsultointi-, hallinto- ja voittoa tavoittelemattomiin toimialoihin kansainvälisillä areenoilla, kun taas toiset suorittavat omia onnistuneita yrityksiä.

Meidän MBA-jatko-opiskelijat työskentelevät nyt esimerkiksi seuraavien yritysten kanssa:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Continental Renkaat
Times Intian
Jarvis Hotellit
Huoltaja

Tutkimuksen eteneminen


Tutustuttuasi olet ehkä löytänyt alueen, josta haluat lisätietoja. Tohtorikoulutuksen avulla voit kehittää tutkimustyötä ja geneerisiä taitoja, joiden avulla voit työskennellä menestyksekkäästi ammattitutkijana./>

Ura-apu


Koulutuksemme on suunniteltu auttamaan sinua löytämään uraa, joka sopii sinulle. 96% valmistuneista työskentelee 6 kuukauden kuluessa valmistumisesta./>

Meidän toivottavalla West Lontoon alueella meillä on vahvat yhteydet monien kansallisten ja monikansallisten organisaatioiden, kuten BBC: n, Hewlett-Packardin (HP) Ltd: n, Middlesex Law Societyin ja Savoy Education Trustin kanssa. Meillä on vahva kokemus arvokkaiden työharjoittelujen tarjoamisesta ja tarjoamme myös käytännön kokemuksia yliopistosta opiskelijaseuran järjestelmän kautta.

Monet henkilökunnallamme ovat menestyksekkäitä taustoja asiaankuuluvilla toimialoilla ja ne voivat neuvoa sinua siitä, miten aloitat uraasi. Ura-palvelusi auttaa sinua myös hyödyntämään potentiaalia tarjoamalla asiantuntijaneuvoja ja ohjausta monenlaisista ura-asioista, kuten:

  • ansioluettelot
  • työnhaku
  • rekrytointi- ja valintamenettelyjä
  • Jatko-opinnot.

Olemme Ura-yliopisto.

Sijainnit

Al Jazirah Al Hamra

Osoite
Al Mamourah Street, Al Nakheel
Al Hamra

Al Jazirah Al Hamra, Pohjois-Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin