Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Tietoja UAEU

Arabiemiirikunnat yliopisto (UAEU) on ennen kaikkea kattava yliopisto UAE. Vuonna 1976-luvun lopulla Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEU on kattava, kehittyvien tutkimuspainotteiselle yliopisto sormenjälkien noin 14.000 Emirati ja kansainvälisiä opiskelijoita. Koska UAE lippulaiva yliopisto, UAEU tarjoaa täyden valikoiman akkreditoitu, laadukkaan ja jatko-ohjelmia läpi yhdeksän oppilaitokset, kuten College of Business and Economics, yksi suurimmista akateemisen yksiköitä. Jossa arvostettu kansainvälinen tiedekunnan, state-of-the-art uuden kampuksen, ja täyden valikoiman opiskelijan tukipalvelut UAEU tarjoaa elävän-oppimisympäristö, joka on vertaansa vailla UAE.

Tietoja CBE

College of Business and Economics (CBE) on Arabiemiirikunnat yliopisto on tarjonnut yritys ohjelmat on vahva perinne laatua opetuksen, tutkimuksen ja palvelu vuodesta 1977. CBE on sisällytetty asetettujen standardien AACSB International osaksi strategista suunnittelua vuodesta 1993. Tämän seurauksena CBE oli ensimmäinen College of Business Lähi-idässä voidaan hyväksymiä AACSB vuonna 2000. Vuonna 2012 kirjanpito-ohjelma saavuttaa erottuva akkreditointia sallittu AACSB. Nykyään CBE on maailmanlaajuinen kunnia olla ainoa liiketoimintayksikön Lähi-idässä akkreditoitu sekä liiketoiminnan ja kirjanpidon.

Vuodesta 2015-2016, CBE kuuluu neljä osastolla (Accounting, Business Administration, talous ja rahoitus, ja tilastot) yli 75 kokopäiväistä tiedekunnan ja 20 kokoaikaista henkilöstöä tuki yli 3000 perus-ja jatko erilaisissa koulutusohjelmien opetetaan Englanti. CBE tarjoaa 10 kandidaatin astetta pääkampuksesta Al Ain in kirjanpito, talous, rahoitus ja pankki-, hallinnon tietojärjestelmät, ja tilastot sekä liiketalouden pääaineinaan yrittäjyyteen, henkilöstöhallinnon ja kehittämiseen, markkinointiin, toimitusketjun hallinta tai yhdistelmä kahdesta näiden tieteenalojen. Master of Business Administration on saatavilla Abu Dhabi, Al Ain, ja Dubaissa, ja Master of Professional Kirjanpito on tarjolla Abu Dhabi. Tohtorin Business Administration on saatavilla myös Abu Dhabi.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Tervetuloa verkkosivuilla MBA ohjelmia UAE yliopistossa. Toivomme, että löydät sen hyödyllinen ja informatiivinen. Meidän MBA-ohjelma perustettiin vuonna 2001 perustuu se ... [+]

Tervetuloa verkkosivuilla MBA ohjelmia UAE yliopistossa. Toivomme, että löydät sen hyödyllinen ja informatiivinen. Meidän MBA-ohjelma perustettiin vuonna 2001 perustuu selkeään, kauaskantoisia visio yliopiston kansleri tuolloin HH sheikki Nahayan Mabarak Al-Nahayan, ja sijoittamalla UAEU eturintamassa tieteellisen ja teknisen istuimet oppimisen verrattavissa muiden kansainvälisesti tunnettujen yliopistojen .

Aloittamista Master of Business Administration Global Johtamisen oli tärkeä virstanpylväs Arabiemiirikuntien yliopiston ja College of Business and Economics pyrittäessä yliopiston tehtävän.

Ohjelma, akkreditoitu AACSB International - yhdistys Advance Collegiate Schools of Business, tarjoaa kehittyneen jatko johdon koulutuksen pätevien liiketoiminnan miesten ja naisten Arabiemiirikunnat.... [-]

Arabiemiirikunnat Abu Dhabi Al Ain
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi