Lue virallinen kuvaus

Yliopisto Bolton on ollut menestyksekäs kumppanuus WINC RAK vuodesta 2008. Ohjelmat ovat saatavilla ja jatko tasolla. Ohjelmat ovat opettaneet Britanniassa ja paikallisten ohjaajien Britannian linkin tutorit yliopistosta Boltonin myös ohjelmien seurannasta. Opiskelija on myös pääsy yliopiston verkkopalvelun, kuten "Moodle".

Kurssit

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Kirjanpito
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (markkinointi)
 • BSc (Hons) liikkeenjohdon
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba laki
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (Executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSC (Hons) Computing
 • BSC (Hons) Computing (top-up)
 • Beng (Hons) sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (kehittynyt pysyvä)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • Beng (Hons) koneenrakennus
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) määrä- ja Commercial Mgmt

University of Bolton

Jossa opiskelija elin noin 11000 saat parhaat palat yliopiston Bolton. Sinä perustuu nykyaikaisen, kompaktin kampus jos kukaan tuntee nimetön ja, jossa pienet opetusryhmät monista kursseja, voit olla varma olet nimi, ei vain numero.

Bolton itsessään on ystävällinen, kukoistava kaupunki lähellä suurkaupungeissa Manchesterin ja Liverpoolin.

Meidän opetuksen laatu on johdonmukaisesti voittanut korkeimmat arvosanat mahdollista hallituksen laadun valvontavirasto ja meillä on ammatillinen akkreditointi yli 30 meidän opetusohjelmien.

Tällä hetkellä 192 tieteellistä työntekijää jäsentä, joista 130 hold PhD astetta. Tämä vastaa 67,7% of PhD haltijoiden keskuudessa tieteellistä työntekijää.

Meidän Ethos

Boltonin yliopisto on julkinen voimavara ammatillista tietämystä ja oppimiseen, kanssa ja puolesta ihmisten ja organisaatioiden käytännön ongelmien ratkaisemiseksi.

Uskomme vahvasti, että oppiminen on olennainen muutos yksilöiden ja yhteiskunnan.

Olemme on armoton meidän halu pysyä ajan tasalla kaupallisten, sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten muutosten ja sisällyttää sen vaikutuksia meidän kursseja ja meidän kumppaneiden kanssa.

Juhlimme huippuosaamista muita ja auliisti tuovat hyviä käytäntöjä takaisin yliopistoon ja meidän kumppanuuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki osat yhteiskunnassa täysimääräisesti edustettuina henkilökunnan, opiskelijoiden ja kumppaniorganisaatiot.

Kunnioitamme monimuotoisuutta ja arvon erotus.

Näytämme sopeutumiskykyä, kurinalaisuus ja joustavuus tunnistamisessa ja tarpeisiin yksilöiden ja organisaatioiden.

Kunnioitamme ja arvostamme perinteistä roolia ja saavutuksia tutkijoiden ja korkeakoulujen, kun pyritään luomaan malli, korkea-asteen koulutuksen, joka keskittyy ammattitaitoon, innovaatioihin ja soveltaminen.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Tämä ohjelma opetetaan UAE. Executive MBA on osa-aikainen ohjelma ammattilaisille valmistautuu tulemaan johtohenkilölle. Sen painopiste on osaamisen kehittämistä ja ymmär ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan UAE

Johdon MBA on osa-aikainen ohjelma ammattilaisille valmistautuu tulemaan johtohenkilölle. Sen painopiste on osaamisen kehittämistä ja ymmärrystä strategisen johtamisen kysymyksiä voidakseen pohtia ja parantaa liiketoiminnan ja hallinnon periaatteet. Ohjelma on tarkoitus sopia saumattomasti yhteen vaatimuksiin kokopäivätyötä.

Tietoja kurssin

Ei ole väliä, mikä osa teollisuuden tai kaupan työskentelet, Executive MBA kurssi auttaa sinua saamaan kriittinen ymmärrys ongelmista ja haasteista yrityksille ja yhteisöille sekä varustaa sinulle analyyttinen ja kriittinen tiedekuntien tunnistamaan mahdollisia ratkaisuja. Näitä ominaisuuksia haetaan arvostetun työnantajia.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Tämä ohjelma opetetaan UAE. Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto yritysten viestintää. Se on myös yksi halutuimmista astetta maailmassa, koska sen arv ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan UAE

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto yritysten viestintää. Se on myös yksi halutuimmista astetta maailmassa, koska sen arvo ihmisten kaupan ja hallinnon. MBA voivat hyötyä niille tehtävissä liikkeenjohdon, erityisesti johtohenkilöiden ja johtotehtävissä.

MBA-ohjelma antaa sinulle arvokasta tietoa liiketoiminnan ja kaikki siihen liittyvät näkökohdat. Opit liiketoiminnan strategioita ja käsitteitä, ja miten käyttää näitä taitoja käytännön elämässä ja päivä-to-day liiketoimintaa. Tämä kurssi opettaa sinulle tarvittavaa johtajuutta ja verkottumisen taitoja, jotka auttavat asettaa teitä lukuun ottamatta niitä, joilla ei ole tällaista asiantuntemusta, ja voi tehdä sinusta johtaja valitsemallaan alalla.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Tämä ohjelma opetetaan UAE. MBA Top-up on nopeutettu ohjelma niille, jotka jo ovat jatko pätevyys johdon. Keskeinen osa tätä ohjelmaa on MBA väitöskirja. ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan UAE

MBA Top-up on nopeutettu ohjelma niille, jotka jo ovat jatko pätevyys johdon. Keskeinen osa tätä ohjelmaa on MBA väitöskirja.

Hakijat tutkii koko ajan yli kaksi raskauskolmanneksen aikana, mikä on vähemmän kuin koko kalenterivuoden. He tarvitsevat vähintään kaksi vuotta työkokemusta ja taso 7 pätevyys vähintään 100 opintopistettä HE7.

Erilaisia ​​opetus-ja oppimismenetelmien tarjoavat mahdollisuuksia oppia tavata erilaisia ​​oppijan tarpeet ja niillä pyritään; laajempi osallistuminen keskuudessa oppijoiden, välttäen syrjäytymistä ja kehittää oppijan taitoja sekä akateemisen ja työpaikan areenoilla. Menetelmät ovat: luennot; työpajat; opetusohjelmia (ryhmä ja yksittäisten) ja vierailevat puhujat.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Jazirah Al Hamra
Request Info
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi