Lue virallinen kuvaus

Tietoja Success Point College

UAE: n arvostettu oppilaitos, Success Point College tarjoaa tutkintotodistuksia, kandidaatin ja maisteriohjelmia, jotka Skotlannin Länsi-yliopisto on hyväksynyt ehdokkaille ja työskenteleville ammattilaisille. World University Ranking 2019: n mukaan yliopistosta äänestettiin yhtenä maailman 500 parhaan joukkoon.

Se perustettiin vuonna 2015 voimakkaalla liitolla Intian hallituksen ja Sharjahin hallituksen välillä Sharjahin kauppakamarin ja Intian kauppa- ja messukeskuksen suojeluksessa. Vuosien varrella kollegio on vahvistanut suhteitaan Intian hallitukseen ja muodostanut uusia kumppanuuksia Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa. Yksi uusimmista kumppanuuksistamme on International Skill Development Corporation. Se auttoi meitä suunnittelemaan kampuksemme ISDC Global Business Schoolin mukaan UAE-standardeissa.

Kaikki ohjelmat ovat akkreditoituja kansainvälisten ammatillisten elinten, kuten CIMA: n, ACCA: n, IPA: n ja CMI: n, avulla. Ne on suunniteltu opiskelijoille, jotta he voivat saavuttaa täydellisen teoreettisen tiedon ja käytännön kokemuksen. Se ei vain lisää heidän uraansa, vaan myös antaa heille taitoja, joita tarvitaan käsittelemään epätavallisia tilanteita työpaikalla.

Onnistuneen tulevaisuuden rakentaminen

Success Point College uskomme tulevaisuuden rakentamiseen kouluttamalla opiskelijoita nauttimaan useiden toimialojen edellyttämistä hienoista taidoista. Se on mahdollista vain siksi, että olemme sitoutuneita ja ammattitaitoisia opettajiamme, omistautuneita tukihenkilöitä, kehittyneen teknologian käyttöä ja opiskelijoiden päättäväisyyttä.

Tarjoamme yhdistelmän ohjelmia, jotka suoritetaan kokopäiväisesti, viikonloppuna ja etäopetuksessa. Opiskelijat voivat valita aikataulunsa mukaan parhaiten sopivan ja työskennellä menestyksekkäästi opettajiensa ja heidän tarjoamiensa oppimateriaalien avulla. Olemme mahdollistaneet erityiset kuljetuspalvelut kokopäiväisesti opiskeleville, jotka lähtevät Sharjahista, Ajmanista ja Dubaisesta kampukselle.

Opiskelijoiden valmistelu todelliseen maailmaan

Sharjahin luokat on varustettu uusimmalla tekniikalla, joka auttaa opiskelijoita oppimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kampuksella on valtava kirjasto, virkistyskeskus ja ulkoilualue, jossa opiskelijat voivat viettää vapaa-aikaa ystäviensä kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Success Point College

MBA-logistiikka ... [+]

Noin

MBA-logistiikka

MBA-logistiikka

[-]
Arabiemiirikunnat Sharjah
Syyskuu 2019
Kampus
Lue lisää suomeksi
Success Point College

Skotlannin Länsi-yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan MBA-tutkinto valmistaa korkealuokkaisia tutkintoja, jotka pystyvät tehokkaasti vastaamaan ennustamattomiin haast ... [+]

Noin

Skotlannin Länsi-yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan MBA-tutkinto valmistaa korkealuokkaisia tutkintoja, jotka pystyvät tehokkaasti vastaamaan ennustamattomiin haasteisiin maailmanlaajuisesti kilpailukykyisissä liiketoimintaympäristöissä. Se tarjoaa olennaista ydinliiketoiminnan tietämystä ja ymmärrystä, jossa painotetaan tehokkaan liiketoiminnan johtajien taitojen kehittämistä. Kommunikaatiota, neuvotteluja ja taitoja helpotetaan ja parannetaan.

Ohjelma kattaa aiheet, kuten globaali

[-]
Arabiemiirikunnat Sharjah
Syyskuu 2019
Kampus
Lue lisää suomeksi
Success Point College

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa ... [+]

Noin

MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa

Ohjelma johtaa 9 paperin (F1-F9) vapautukseen ACCA: n suhteen ja poikkeuksia jopa ylimmän johdon kirjanpidon tutkintoon lukuun ottamatta CIMAa koskevaa johdon tapaustutkimusta.

[-]
Arabiemiirikunnat Sharjah
Syyskuu 2019
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat