Master Education International - Dubai / Sharjah

Esittely

Lue virallinen kuvaus

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Vuodesta 1995 lähtien Master Education International on palvellut Lähi-idän, Intian, Kaukoidän ja heidän opiskelijayhteisönsä tytäryhtiöitä ja niihin liittyviä instituutteja tarjoamalla Iso-Britanniaa, Yhdysvaltoja ja Intian korkeakoulutusta. Sen lippulaivaohjelmat ovat MBA ja BBA. MEI on kolmen Yhdistyneen kuningaskunnan myöntävän elimen kumppani; QUALIFI, BTEC Edexcel ja NCC Education sekä tunnetut yliopistot, kuten Boltonin yliopisto, City Vision University USA ja Banasthali University (Listattu ja opetusministeriön suosittelema, UAE). MEI on myös tutkijapohjaisen ohjelman ulkopuolinen toimisto, joka johtaa Ph.D

MASTERin laadukas korkea-asteen koulutus ja edullisuus UAE: ssa.

Master Education International on toiminut jo 24 vuoden ajan koulutuksen alalla johtamisalalla , sillä sen keskukset ovat Dubaissa, Sharjahissa ja Abu Dhabissa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Olemme erikoistuneet erityisesti ammattilaisten tarpeisiin tekemällä Contact-pohjaiset interaktiiviset luokat perjantaisin ja / tai lauantaina. Muissa yliopistoissa ansaitut luotot ovat siirrettävissä, jolloin voit aloittaa korkeakoulutuksen.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Mielipiteitä

"Masters tarjosi minulle eri tunnustettujen yliopistojen vaihtoehtoja MBA-ohjelmille, jotka antavat perusteellista tietoa kilpailukyvyn saavuttamiseksi tässä globalisoituneessa maailmassa. MBA-ohjelma antoi välitöntä arvoa lisäämällä strategista tietoisuuttani. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Masters oli ehdottomasti paras valinta minulle, ja se olisi useimmille ihmisille. "
- Amin Kazi, toimitusjohtaja ja GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Olen ollut Mastersissa heinäkuusta 2011 lähtien, olen tehnyt BBA-tutkinnon markkinoinnissa. Olen nähnyt hämmästyttävää ja korkeasti koulutettua tiedekuntaa. Tällä hetkellä olen suorittanut MBA-tutkinnon markkinoinnissa. Olen iloinen voidessani olla Mastersin kanssa." - Ala'aeddin MJ Tumalih, vanhempi asianajaja, ACSS (Arab Bank Plc)

"Olin aina kiinnostunut MBA-HR: stä ja huolissani siitä, miten opiskella opetusta töissä, koska vaadin tarpeeksi valmennusta ja luokkia työn jälkeen. Ratkaisu oli Master Education International. MEI on auttanut minua parantamaan ammattitaitoa

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Tavoitteet

Tarjota erityistä ja laadukasta koulutusta ammattipätevyyden valmistelemiseksi nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa meritokraus ja pätevyys ovat keskeisiä edistystä varten.

Tarjoaa jälkeisiä koulutuksellisia mahdollisuuksia jo toimiville asiakkaille, joiden avulla he voivat täyttää uransa tavoitteet parantamalla heidän taitopohjansa keskeyttämättä heidän ammatillisen tehtävänsä tai vaarantamatta koulutuksen laatua.

Käyttää tarvittaessa perinteisiä käytäntöjä, nykyaikaisia ​​tekniikoita ja tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla toimitukseen, jotta voimme parantaa ja rikastuttaa asiakkaitamme saavuttamaan koulutus- ja urasuunnitelmansa.

Jatketaan innovaatioiden ohella ja kehitetään uusia menetelmiä ja teknologiaa opetuksen ja komponenttimateriaalien toimittamiselle sekä instituutin hallinnollisille näkökohdille.

Arabiemiirikuntien asukkaat: DUBAI / SHARJAH - perjantai-aamu (09:00 - 12:30)
ABU DHABI - lauantai-iltapäivä (klo 22.00 - 05:30)

Sijainnit

Dubai

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Osoite
117149 Dubai Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 6 548 2102

Sharjah

Osoite
Suite 304, Iran Insurance Building,
Opp. Dubai Islamic Bank,
Immigration Road, Sharjah,
United Arab Emirates

61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin