Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1995 lähtien Master Education International (MEI) on palvellut Lähi-idän, Intian, Kaukoidän ja heidän oppilaitostensa yhteyksiä ja niihin liittyviä instituutioita tarjoamalla Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen ja Intian korkeakoulutuksen. Sen lippulaiva-ohjelmat ovat MBA ja BBA. MEI on kolmen merkittävän Yhdistyneen kuningaskunnan hankintaelimen kumppani; QUALIFI, BTEC Edexcel ja NCC Koulutus ja City Vision -yliopisto Yhdysvallat ja Banasthali University Intia (MOHE: n listattu ja suositeltava) Uraani on myös kampuskirjasto, joka toimii tutkimuspohjaisena ohjelmana Ph.D.

Master Education International toimittaa johtamiskoulutusta viimeisten 20 vuoden ajan, ja sen toimituskeskukset sijaitsevat Dubaissa ja Sharjahissa (Ajman) UAE: ssä, sen konsernin pääkonttorissa Intiassa ja sen osakkuusyhtiöissä KSA: ssa ja Singaporessa. Tarjoamme fyysisiä interaktiivisia luokkia perjantaisin vain toimituskeskuksissamme. Toisessa korkeakoulussa ansaitut opinnot ovat siirrettävissä, joten voit aloittaa korkeakoulutuksenne.

Mielipiteitä

"Masters tarjosi minulle vaihtoehtoja tunnustettujen yliopistojen MBA-ohjelmia, jotka antavat syvällistä tietoa kilpailukykyyn tässä globalisoituneessa maailmassa. MBA-ohjelma tarjosi välittömiä arvoja lisäämällä strategista tietoisuutta.En ole epäilystäkään siitä, että Masters oli ehdottomasti paras valinta minulle, ja se olisi useimmille ihmisille. "
-Amin Kazi, toimitusjohtaja ja GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Olen ollut Mastersin kanssa heinäkuussa 2011, olen suorittanut BBA-tutkinnon markkinoinnissa, olen nähnyt hämmästyttävää ja korkeasti koulutettua tiedekuntaa, tällä hetkellä olen suorittanut MBA-tutkinnon markkinoinnissa. -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Oyj)

"Olin aina kiinnostunut MBA-HR: stä ja huolissaan siitä, miten hallita opintoja töissä, kun vaadin riittävästi valmennusta ja luokkia töiden jälkeen.

Tavoitteet

Tarjota erityistä ja laadukasta koulutusta ammattipätevyyden valmistelemiseksi nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa meritokraus ja pätevyys ovat keskeisiä edistystä varten.

Tarjoaa jälkeisiä koulutuksellisia mahdollisuuksia jo toimiville asiakkaille, joiden avulla he voivat täyttää uransa tavoitteet parantamalla heidän taitopohjansa keskeyttämättä heidän ammatillisen tehtävänsä tai vaarantamatta koulutuksen laatua.

Käyttää tarvittaessa perinteisiä käytäntöjä, nykyaikaisia ​​tekniikoita ja tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla toimitukseen, jotta voimme parantaa ja rikastuttaa asiakkaitamme saavuttamaan koulutus- ja urasuunnitelmansa.

Jatketaan innovaatioiden ohella ja kehitetään uusia menetelmiä ja teknologiaa opetuksen ja komponenttimateriaalien toimittamiselle sekä instituutin hallinnollisille näkökohdille.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien asukkaat: Ø DUBAI - perjantai-aamu (8:30 - 12:30) Ø SHARJAH - perjantai aamu (8:30 - 12:30)

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Opiskelijat varmistavat 120 opintopistettä 8-10 opettamalleen moduulille UAE: ssä, jossa arviointi on 100% tehtävän suorittamisesta, sovellettavaksi ja täydennettynä Angl ... [+]

Opiskelijat varmistavat 120 ov 8-10 opettamalla Moduulit Arabiemiirikunnissa, jossa arviointi on 100% tehtävän suorittamisesta, sovellettavaksi ja täydentämään Anglia Ruskin University-UK: n ylätason MBA-tutkinnon pääasiassa yksittäisen väitöskirjan esittämisestä, tiedekunnan opettama yliopistosta.

Väitöskirja (enintään 60 op) voi olla:

Yleinen johtoMarkkinointiHuman Resource.

Yliopiston ohjaaja työskentelee opiskelijoiden kanssa valmistellessaan väitöskirjaansa. Anglia Ruskin University on sitoutunut tuottamaan korkealaatuista tutkimusta, jolla on vaikutusta kaikilla aihealueilla.

Anglia Ruskin University on yksi Englannin itäosien suurimmista yliopistoista ja sillä on yli 30 000 opiskelijaa. Yliopisto juontaa juurensa vuodelle 1858.Anglia Ruskinin yliopistossa on vuonna 2018 järjestetty rankki 301-350 Times Higher Education World -yliopistolla. Myös vuonna 2016 yliopisto on nimitetty Yhdistyneen kuningaskunnan 38. parhaaksi instituutiksi Times Higher Educationin maailman rankingissa. Luokitukset ovat ainoa maailmanlaajuinen yliopiston suorituskyvyn taulukko tuomaan maailmanluokan yliopistoja kaikissa keskeisissä tehtävissään - opetus, tutkimus, tiedonsiirto ja kansainväliset näkymät. Vuonna 2017 Guardian University League Taulukot, Anglia Ruskin yliopisto on sijalla 66. Yhdistyneessä kuningaskunnassa.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Osoite
117149 Dubai Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Puhelin
+971 6 548 2102
Osoite
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat