Imperial School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Akkreditoitu Online MBA-ohjelma

Imperial School of Management (ISM) on kumppani johtavien yliopistojen ja tunnettujen B-koulujen kanssa maailmanlaajuisesti. ISM pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia ja kansainvälisesti akkreditoituja ohjelmia oppijoille Lähi-idässä ja Afrikassa.

Nämä ohjelmat on räätälöity työskenteleville ammattilaisille, jotka tekevät niistä kohtuuhintaisia, joustavia MBA-ohjelmia, joissa on sekoitettu oppimistapa. Edulliset MBA-ohjelmamme eivät vähiten kompromisseja laadukasta koulutusta ja sisältöä. ISM: n sekoitettu toimitustapa tarjoaa mahdollisuuden verkko-oppimiseen, jolloin se on akkreditoitu italialainen online-MBA UAE: ssä.

Ohjelma on järjestetty kursseilla, joilla on sisältöä, joka on olennaista yrityksille nykyään kansainvälisesti. Meillä on erittäin päteviä tiedekunnan jäseniä, jotka osallistuvat opiskelijoihin keskusteluissa, tapaustutkimuksissa, videoissa, simulaatioissa ja esityksissä, jotka suoritetaan erikseen tai ryhminä. Reaaliaikainen tuki tarjotaan oppijoille, jotta he pystyvät suorittamaan kurssin ajoissa. Ohjelmien kesto on 12 kuukautta, mikä tekee siitä johtavan yhden vuoden Italian MBA: n UAE: ssa. Italian opetusministeriö on hyväksynyt ohjelmamme ja siten laadukkaita hallitusten hyväksyttyjä MBA-ohjelmia.

Koulu uskoo vankasti verkostoitumiseen ja samanhenkisten yksilöiden ideoiden vaihtoon. ISM tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille ja alumneille vuorovaikutuksessa alan johtajien kanssa seminaareissa ja konferensseissa. Koulun taustalla oleva tavoite on rakentaa vahva korkean tason ammattilaisten ja yrittäjien yhteisö. Tämä yhteisö asettaa etusijalle ja motivoi tulevaa sukupolvea tulemaan kokonaisvaltaiseksi yhteiskunnaksi. ISM on rekisteröity ja lisensioinut Sharjahin, UAE: n hallitus, lisenssin nro 1701124 ja osakeyhtiönä.

64376_Imperial-School-of-hallinta-logo.png

Sijainnit

Arabiemiirikunnat verkossa

Osoite
Arabiemiirikunnat verkossa, Arabiemiirikunnat

Sharjah

Osoite
Sharjah
85532 Sharjah, Sharjah, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin