GLC University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Vuodesta 2000 lähtien olemme toimittaneet laadukasta koulutusta, joka on sekä akkreditoitu että tunnustettu maailmanlaajuisesti sekä edulliseen hintaan houkuttelevien maksurakenteiden avulla.

Arvonlisävero-ohjelmamme tarjoavat yksilöille todellisen mahdollisuuden saavuttaa uransa tavoitteet ja tavoitteet.

Mitä me teemme

Tarjoamme säännöllisiä luokkia, viisi päivää viikossa, joko aamu- tai iltaistuntoina.

Lisäksi tekniikan kehittyessä pystymme palvelemaan ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka ovat kärsineet jonkin aikaa toimittamalla kurssimateriaalia online-oppimisympäristöjen ohella ennalta asetettujen neuvottelujen ohella.

Toimimme yhteistyössä kumppanimaiden yliopistojen kanssa Isossa-Britanniassa ja Malesiassa. Tarjollaan kurssejaan ja valmistelemalla ja auttamalla rekisteröityneitä opiskelijoita saavuttaaksemme halutut tutkinnot kumppanikorkeakouluistamme.

Yhdistynyt kuningaskunta on edelleen maailmankuulu korkea-asteen tutkintotodistuksistaan ja painopisteemme on toimittaa nämä nykyaikaisissa tiloissa Dubaissa, jolloin työskentelevät ammattilaiset voivat saavuttaa paljon himoitun MBA-tutkinnon vain 10 kuukaudessa.

Lisäksi nämä ohjelmat auttavat oppilaitamme ansaitsemaan arvokkaita pisteitä, jotka antavat lisäarvoa heidän valtakirjaansa eri maiden maahanmuuttovirastoilla.115824_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpgDylan Gillis / Unsplash

GLC-yhteistyökumppanilaitokset

aValikkoa

Olemme akkreditoitu oppimiskeskus ATHE: lle Yhdistyneeltä kuningaskunnalta niiden tason 3, tason 4, tason 5 ja tason 7 ohjelmille. ATHE: n pätevyyttä ohjaa OFQUAL.

Gloucestershiren yliopisto

TEF Silver palkittiin vuonna 2017, ja korkeakoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta, varmistaa oppimisen ja tulosten johdonmukaisuus opiskelijoille. Lisäksi ne ylittävät johdonmukaisesti Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen "tiukat kansalliset laatuvaatimukset".

Universidad Azteca

Universidad Azteca on yksityinen yliopisto Chalcossa Meksikossa, jonka tunnustaa liittovaltion opetusministeri (RVOE) ja jonka liittovaltion opetusministeriö on hyväksynyt.

Mikä on Ofqual?

Pätevyys- ja tutkintamenettelytoimisto (Ofqual) on Englannin pätevyyden, tutkintojen ja arviointien sääntelyviranomainen ja Pohjois-Irlannin ammattipätevyyden valvoja. Sen tehtävänä on varmistaa, että kaikki pätevyydet ja arviointi täyttävät korkeatasoiset standardit seuraamalla myöntäviä organisaatioita, arviointeja ja tutkimuksia sekä toteuttamalla tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tutkinnot vastaavat oppijoiden, korkeakoulujen ja työnantajien tarpeita. Ofqual on vastuussa parlamentille ja Pohjois-Irlannin yleiskokoukselle.

Mikä on ATHE?

Koulutuksen ja korkeakoulutuksen palkinnot tarjoavat laajan valikoiman pätevyyksiä, kuten hallinto- ja yritystoiminta, muutamia. ATHE-opiskelijat voivat leikata aikaa ja rahaa, jota he käyttävät tutkinnon saavuttamiseksi yli puolella. Tämä johtuu siitä, että ATHElla on erityisjärjestelyjä useiden yliopistojen kanssa, joiden avulla oppilaat voivat ohittaa koko vuoden tutkimuksen tutkinnosta kaikilla tasoilla, joita he saavuttavat ATHE: lla.

ATHEa valvoo Ofqual (Englannin sääntelyelin) ja sen on hyväksynyt Knowledge Human Development Authority (KHDA). Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden moniin yliopistoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja missä tahansa yliopistossa Dubaissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Kuka GLC huolehtii?

Huolehdimme nuorista lukioista, jotka haluaisivat opiskella kampuksella kokopäiväisten opiskelijoiden, koulunkäynnin keskeyttäneiden tai keskeyttäneiden opiskelijoiden ja työelämän aikuisten joukossa

Sijainnit

Dubai

Osoite
2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin