Lue virallinen kuvaus

85391_85325_banner1180x290.jpg

Havaijin yliopistossa Shidler College of Business on toimittanut ensimmäisen luokan Executive MBA -ohjelman, joka kouluttaa, ohjaa ja valmistaa Vietnamin johtajat, jotka haluavat nostaa johtajuuttaan ja johtamistaitojaan. Se tunnetaan nimellä VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi aloitti ensimmäisen kohortinsa vuonna 2001 ja laajeni HCMC: hen vuonna 2007.

Verkkosivusto: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Tämä 21 kuukauden executive-muotoinen ohjelma mahdollistaa Hanoissa tai Ho Chi Minh Cityssä Vietnamissa asuvien henkilöiden ylläpitää päätoimisia johtotehtäviä palkkaamisensa aikana. Opiskelija oppii integroidusta ja nykyaikaisesta opetussuunnitelmasta, joka sisältää ydinliiketoimintaansa huipputason liiketoimintakäytännöineen, kuten innovaatio ja yrittäjyys, tietotekniikan hallinta ja sähköinen liiketoiminta, toimitusketjun hallinta, varallisuuden hallinta ja brändäys. Kaikki luokat pidetään Vietnamissa valinnaisella kesätutkimuksella Havaijin yliopistossa Manoalla Honolulussa, Hawaiissa, Yhdysvalloissa. Ohjelman keskeinen piirre on Business Practicum -projekti, jonka avulla opiskelijat voivat osallistua reaaliaikaiseen konsultointiin.

MBA: n johtajat Vietnamissa -ohjelma on jo osoittautunut äärettömän menestyksekkääksi edistääkseen monien tutkijoiden uran viimeisten 18 vuoden aikana Vietnamissa. Yli 700 alumnia, joilla on keskeisiä liiketoimintapaikkoja kaikilla talouden sektoreilla Vietnamissa ja maailmanlaajuisesti, MBA Executives Vietnamissa tarjoaa yhden arvokkaimmista yritysverkoista.

Niinpä Havaijin yliopistosta saamansa tutkinto, Vietnamissa suoritetuista MBA-tutkinnon suorittaneet voivat osoittaa, että heillä on luottamus ja taidot kilpailla ylimmän johdon tehtävissä, ei vain Vietnamissa, vaan kaikkialla maailmassa.

Joitakin tosiasioita:

  • Tämä on AACSB: n ainoa hyväksytty ohjelma Vietnamissa. AACSB perustettiin vuonna 1916 Yhdysvalloissa tarjoamaan akkreditointia kouluille. Sen perustajajäseninä ovat Columbia University, Cornell University, Harvard University, Chicagon yliopisto, Illinoisin yliopisto, Pennsylvanian yliopisto, Yale University ja muut arvostetut yliopistot Yhdysvalloissa. Tiedetään, että alle 5% kauppakorkeista maailmassa pitää tätä eliitti-akkreditointia. Kaikki liiton jäsenet eivät ole akkreditoituja.
  • Vuonna 2018 Yhdysvaltain uutiset
  • Suurimmassa akateemisen sijoitusta maailmanlaajuista yliopistojen toteuttaa keskuksen World University Ranking 2018-2019 ajan, University of Hawaii at Manoa sijoittui 306 ulos 18000 yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Tämä upea sijoitus sijoittaa UH-Manoa maailman korkeimpaan 1,7 prosenttiin yliopistoista. Harvardin yliopisto sijoittui maailman toiseksi, minkä jälkeen Stanfordin yliopistossa nro 2 ja Massachusetts Institute of Technologyn numerolla 3.

Kaksi harjoittelupaikkaa Vietnamissa ovat Hanoi ja Ho Chi Minh City . Voit myös valita kaksi kesäkurssia Honolulu , Hawaii, USA.

Luokkahuoneen osoite: Suite 312, 3. krs, toimistokeskus, Tower C, N04 - UDIC-kompleksi, Hoang Dao Thuy -katu, Thanh Xuanin alue, Hanoi, Vietnam

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Vietnam

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Havaijin yliopistossa Shidler College of Business on toimittanut ensimmäisen luokan Executive MBA -ohjelman, joka kouluttaa, ohjaa ja valmistaa Vietnamin johtajat, jotka ... [+]

Yleiskatsaus

Havaijin yliopistossa Shidler College of Business on toimittanut ensimmäisen luokan Executive MBA -ohjelman, joka kouluttaa, ohjaa ja valmistaa Vietnamin johtajat, jotka haluavat nostaa johtajuuttaan ja johtamistaitojaan. Se tunnetaan nimellä VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi aloitti ensimmäisen kohortinsa vuonna 2001 ja laajeni HCMC: hen vuonna 2007.

Verkkosivusto: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Tämä 21 kuukauden executive-muotoinen ohjelma mahdollistaa Hanoissa tai Ho Chi Minh Cityssä Vietnamissa asuvien henkilöiden ylläpitää päätoimisia johtotehtäviä palkkaamisensa aikana. Opiskelija oppii integroidusta ja nykyaikaisesta opetussuunnitelmasta, joka sisältää keskeiset liiketoimintaosaamiset huipputason liiketoimintakäytännöineen, kuten innovaatio ja yrittäjyys, tietotekniikan hallinta ja sähköinen liiketoiminta, toimitusketjun hallinta, varallisuuden hallinta ja brändäys. Kaikki luokat pidetään Vietnamissa valinnaisella kesätutkimuksella Havaijin yliopistossa Manoalla Honolulussa, Hawaiissa, Yhdysvalloissa. Ohjelman keskeinen piirre on Business Practicum -projekti, jonka avulla opiskelijat voivat osallistua reaaliaikaiseen konsultointiin.... [-]

Vietnam Hanoi
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street
Hanoi, Hanoi, Vietnam