Lue virallinen kuvaus

Kansainvälisen Institute of Businessin tehtävänä on luoda arvoja yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle:

 • Käytännöllinen, monimutkainen koulutus, jolla pyritään johtavaan ja organisatoriseen kehitykseen;
 • Soveltavaa tutkimusta johtamisen alalla;
 • Maailman parhaiden johtamiskäytäntöjen sisällyttäminen Ukrainan yritykseen;
 • Proaktiiviset, asiakaslähtöiset koulutusmenetelmät

IIB : n arvot

 • Uskomme, että pyrkimys tehokkuuteen on markkinatalouden tärkein liikkeellepaneva voima.
 • Pyrimme lisäämään Ukrainan taloudellisen tehokkuuden tasoa sisällyttämällä maailman parhaat johtamiskokemukset liiketoimintakäytäntöön.
 • Takaamme ohjelmien laadun ja tarjoamme asiakkaillemme tuotepäätöksiä.
 • Haluamme olla tehokas kaikessa, mitä teemme.

Rehellisyys

 • Kehitämme rehellisyyden, luottamuksen ja yhteistyön ympäristöä ja noudatamme korkeita eettisiä standardeja.
 • Uskomme, että rehellisyys on kulmakivi todellisen ammatillisen ja yksilöllisen menestyksen saavuttamisessa.

pätevyys

 • Tarjoamme osaamista ja ammattitaitoa. Pyrimme asteittain sisällyttämään maailman ammatilliset standardit Ukrainan liiketoimintaan.
 • Ymmärrämme, että korkealaatuisen liiketalouden koulutuksen on sopeuduttava maailmanlaajuisten liiketoimintaprosessien muutoksiin kulttuurisella ja teknologisella tasolla.
 • Jatketaan joustavasti toimittamalla ja sisällyttämällä liiketoimintaympäristön olennaiset muutokset tutkimusprosessiin ja päivittäiseen ammattimaiseen kasvuun.

yhteistyö

 • Tarjoamme integroidun tuotevalikoiman tarjotaksemme tehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme.
 • Luomme ainutlaatuisen yhteistyön ja keskinäisen tuen tunnelman, jotta molempien osapuolten menestys voidaan saavuttaa. Käytämme koko yhteistyömallamme toiminnassamme ja tuotteistamme.

vastuut

 • Olemme vastuussa ohjelmien laadusta ja tehokkuudesta.
 • Seuraamme sosiaalisesti vastuullista lähestymistapaa demokratian, markkinatalouden ja tuottavan taloudellisen kehityksen kulmakivinä.

Innovaatio

 • Uskomme vahvasti, että tehokkuus ja kilpailukyky nykymaailmassa riippuvat kyvystä toteuttaa innovaatioita. Nopeasti muuttuva ympäristö luo tarvetta jatkuviin innovatiivisiin muutoksiin johtamisessa.
 • Innovaatiomme tuotteisiinmme, noudattaen maailman parhaita käytäntöjä ja tekemällä omaa tutkimustyötä.

Historia

International Institute of Business (Kansainvälinen yksityistämis-, investointi- ja hallintokeskus, ICPIM ) perustetaan Ukrainan ministerineuvoston asetukseksi voittoa tavoittelemattomana, itsenäisenä koulutus- ja oppilaitoksena Ukrainan valtionhallinnon tytäryhtiön toimitusjohtaja ja keskuspankki Euroopan yliopistosäätiö. Tavoitteena oli perustaa Ukrainan oppilaitos, joka helpottaisi Ukrainan talousuudistusta tarjoamalla koulutuspalveluja liikkeenjohdon alalla. Dr. Henryk Sterniczuk, New Brunswickin yliopiston kansainvälisten ohjelmien johtaja oli IIB n ensimmäinen presidentti.

Perustamisestaan ​​lähtien IIB on koulutanut yli 45 000 pätevää ammattilaista: johtajia, arvopaperinvälittäjiä / jälleenmyyjiä, sijoitusjohtajia, säilytysyhteisöjä, rekisterinpitäjiä, omaisuudenhoitajia, yritystoiminnan arvioijia, vakuutusmatemaatikkoja, maksukyvyttömyysjohtajia ja muita.

1996

Kansainvälinen Institute of Business on Business School № 1

Kansainvälinen Institute of Business osallistui EDUNIVERSALin antamaan kyselyyn, ja se tunnustettiin Business School № 1: ksi, joka on uskottava Ukrainan liike-elämän koulutusalan ja kansainvälisen vaikutusvallan markkinoilla. Tutkimuksen tarkoituksena on tarjota objektiivista tietoa yliopistojen kansainvälisestä vaikutuksesta erilaisiin kansainvälisiin tavoitteisiin ja vaikutusmahdollisuuksiin, mikä mahdollistaa opiskelijoiden parhaiden mahdollisuuksien valitsemisen kussakin yhdeksässä maantieteellisessä vyöhykkeessä.

2017

IIB käynnisti ohjelman General MBA Carousel -mallin. AMBA-akkreditoinnin vahvistaminen (MBA-yhdistykset, Lontoo, Iso-Britannia) kaikista MBA-ohjelmista.

Tiedekunnat

Korkeasti pätevien ja kokeneiden eri taustalla olevien professorien joukkue koostuu tunnetuista ukrainalaisista ja ulkomaisista asiantuntijoista, joilla on laaja opetus-, tutkimus- ja konsultointikokemus sekä ainutlaatuinen oppimisympäristö, jolla varmistetaan ohjelman osanottajien ammatillinen ja yksilöllinen kasvu.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Venäjän kieli
 • Ukrainalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Executive MBA-ohjelman tehtävänä on edistää kasvavien yritysten kestävää kehitystä järjestelmällisellä lähestymistavalla yrityksen johtamiseen, joka perustuu yrityksen ar ... [+]

Executive MBA: n kohdeyleisö koostuu kokeneista johtajista, jotka yrittävät laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiaan, mukaan lukien:

yrityksen omistajat;Toimitusjohtaja ja ylimmän johdon edustajat.

Aloita: 20.11.19

Ohjelmamuoto: 5 päivän moduulit, kerran kuukaudessa, keskiviikosta sunnuntaihin. Ohjelman kesto: 21 kuukautta. Ohjelman kieli: venäjä, ukraina.

MBA-ohjelman kokonaiskustannukset vuonna 2019 - 489 900 UAH .

Varhaisen lintujen rekisteröinnin hinnoittelu on:

449 900 UAH 10.06.2019 saakka

469 900 UAH 10.10.2019 saakka

Executive MBA -ohjelman tutkimuksen tuloksena hankit:

Strateginen ajattelu ja kyky tehdä oikeat päätökset, jotka perustuvat periaatteeseen "Ajattele maailmanlaajuisesti, toimivat paikallisesti".Kyky käsitellä tehokkaasti liiketoimintaympäristön haasteita.Tieto satoja vivahteita ja menetelmiä yrityksen menestyksekkääseen kehitykseen.Ammattitaitoinen vuorovaikutus yritystasolla ja ystävälliset yhteydet ukrainalaisten ja ulkomaisten yritysten ylimmän johdon kanssa.... [-]
Ukraina Kyiv
Marraskuu 2019
Venäjän kieli,Ukrainalainen
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Kansainvälinen MBA on kaksivaiheinen ohjelma, jolla on ainutlaatuinen arvoehdotus Ukrainassa. Sitä toteutetaan Ukrainan Business Schoolin "International Institute of Busi ... [+]

Kenelle:

Yhtiön tason johtajat ja yritysten omistajat sekä Ukrainassa että ulkomailla.

Toimitustapa:

Oppimoduuli (kasvotusten): 5 päivää (kerran kuukaudessa - keskiviikkona sunnuntaihin, 9:30 - 16:45).

Intermodulaarisen ajan aikana: online-luokat ja kotitehtävät.

Ohjelman kesto:

Aloita - 20, marraskuu 2019

Valmistuminen - joulukuu 2021

Asiakirjat ohjelman loppuun saattamisen jälkeen:

MBA-tutkintotodistus, jonka on myöntänyt Business School «International Business of Business»

Diplomurkunde (Innsbruckin hallintakeskus)

Todistus Association of MBA: stä

Lukukausimaksu:

Kansainvälisen МВА-ohjelman kokonaiskustannukset ovat 13900 euroa 124 000 UAH.... [-]

Ukraina Kyiv
Marraskuu 2019
Venäjän kieli,Ukrainalainen,Englanti
Part-time
25 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
International Institute of Business, Business School (IIB)

Kansainvälisen yritystoiminnan yleisen MBA-ohjelman ohjelma on nuorille johtajille ja johtajille, jotka osallistuvat eri alojen päätöksentekoprosessiin ja toiminta-alueis ... [+]

Kansainvälisen yritystoiminnan yleisen MBA-ohjelman ohjelma on nuorille johtajille ja johtajille, jotka osallistuvat eri alojen päätöksentekoprosessiin ja toiminta-alueisiin niin tärkeissä kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä kuin pienissä yrityksissä ja keskisuuret yritykset.

Opiskelijoille tarjotut moduulit kohdistuvat sellaisen käytännön tietämyksen ja taitojen järjestelmän muodostamiseen, jotka ovat välttämättömiä kotimaisen ja kansainvälisen liiketoiminnan kehitysnäkymien ymmärtämisessä, yrityksen keskeisten ongelmien ratkaisemisessa ja tehokkuuden lisäämisessä. hallinnollisten tehtävien täyttäminen liiketoimintaympäristön voimakkaassa turbulenssissa.... [-]

Ukraina Kyiv
Request Info
Venäjän kieli,Ukrainalainen
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi