Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa University of Vermont School of Business Administration. Me valmistaa opiskelijoita tulla vastuulliset johtajat dynaamisessa, toisiinsa ja monimutkainen kestävän maailmantalouden.

Meidän tiedekunnan jäsenet excel koulutus, tutkimus ja käytäntö omilla ja tarjoavat vaativa opetussuunnitelma, joka kehittää vahva määrällinen ja käsitteellinen analyyttisiä taitoja.

UVM School of Business Administration kouluttaa vastuulliset johtajat menestyä monimutkainen, maailmanlaajuinen, sidosryhmien ja kestävästä yhdyskunnasta. Meidän opiskelijoiden ja opettajakunnan intohimoisesti rakentaa parempia järjestöjen ja parempaa yhteiskuntaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

University of Vermont, School of Business Administration

University of Vermont uuden kestävää Yrittäjyys MBA (Semba) ohjelma valmentaa oppilaat voivat luoda kannattavaa ja kestävää liiketoimintamahdollisuuksia maailmassa käynni ... [+]

Yhden vuoden kestävän yrittäjyyden MBA

Oletko tyytyväinen vain "business as usual" vai oletko joku, joka on kiinnostunut liiketoiminnan muuttaa maailmaa? University of Vermont uuden kestävää Yrittäjyys MBA (Semba) ohjelma valmentaa oppilaat voivat luoda kannattavaa ja kestävää liiketoimintamahdollisuuksia maailmassa käynnissä muutosjohtaminen muutos. Etsimme ihmisiä kuin sinä - ihmisiä ei tyydy tekemään asiat niin kuin ne on aina tehty, haitta, innovaattoreita ja näkemyksellistä yrittäjää. Johtajat, jotka ajattelevat eri tavalla ja tietää olemassa parempi tapa hoitaa asioita, ja jotka ovat valmiita lähtemään kaupallisen koulutuksen, joka valmistaa heitä elämään eri tavalla, johtaa eri tavalla ja voittoa eri tavalla. Annoimme sille nimeksi kestävän yrittäjyyden MBA ja, no, se on erilaista - ei MBA-as-usual.... [-]

Yhdysvallat Burlington
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi