Lue virallinen kuvaus

Sitoutuneet huippuosaamista, TSU on johdonmukaisesti lueteltu US News & World Report n "opas Americas Best Colleges" yli kymmenen vuotta.

Perustettu 1912

Perustettiin vuonna 1912, Tennessee State University (TSU) on kattava, kaupunkien, yhteiskoulu, maa-avustus laitos. Nashville koti on kahdessa paikassa-500 eekkerin pääkampuksella nestles kauniilla asuinalueella pitkin Cumberland joen ja keskustan Avon Williams kampus sijaitsee lähellä keskustaa Nashville yritysten ja valtion alueella.

Meidän tarinamme College of Business on ainutlaatuinen valmis vuonna keskustan sydämessä Nashville vahvana, vankka, ja laajentamalla koulutus-, yrittäjyyden ja tutkimus moottori, vaikuttaa myönteisesti yrittäjyyteen ja taloudelliseen kuvakudos Nashville, valtion Tennessee, ja maailma. Innovatiivisten opetus, tutkimus keskittyi nykyajan liiketoimintakonseptien ja kulttuuri ankkuroitu sitoutumista palveluun ja elinikäisen oppimisen, opiston noin 900 perus- ja jatko-opiskelijoille valmistetaan omistautunut ja kulttuurisesti monimuotoisen tiedekunnan maailmantalouden menestykseen.

TSU College of Business Story

Ensimmäinen kauppakorkeakoulu Nashville ansaita kaksi akkreditointia arvostetuin Akkreditoija varten kauppakorkeakouluissa maailmassa, yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) Valitaan Nashville Scene Magazine vuonna 2012 yhtenä top 3 MBA Ohjelmat Nashville. TSU MBA tarjoaa pitoisuudet:

kirjanpito Management of Information Systems rahoittaa toimitusketjun hallinta

Kansainvälisesti tunnustettu tiedekunta, kaikki tilalla tohtorin tutkinnot, julkaissut yli 400 tieteellistä teosten viimeisten 5 vuoden aikana.

Uudet yhteistyössä MBA-ohjelman Tianjin ammattikorkeakoulussa Kiinassa.

College muokkaukset, julkaisee, kansainvälinen tieteellinen julkaisu, lehti kehitysalueilla.

College on state-of-art kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla Room.

Tradenomi tutkinto:

kirjanpito liiketalous Tietojenkäsittely Economics and Finance

Uusi Opiskelijakirjasto Pitoisuudet: Hospitality Management, kansainvälinen liiketoiminta maailmanlaajuisesti tunnustettu Supply Chain Management ja jatko-ohjelmia Kaksi erottaa omistetun Tuolit huippuosaamisen laskentatoimen ja Banking & Financial Services.

College on vahva yrityskulttuuri ja liiketoiminnan johtamisen tukea meidän 5 hallituksissa neuvonantajia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

Tennessee State University

TSU MBA opetussuunnitelma on laaja-pohjainen johdon koulutusta, joka tarjoaa sinulle tietoja ja taitoja ottamaan johtotehtävissä julkisten ja yksityisten yritysten. ... [+]

TSU MBA opetussuunnitelma on laaja pohjainen johdon koulutusta, joka tarjoaa sinulle tietoja ja taitoja ottamaan johtotehtävissä julkisten ja yksityisten yritysten. Ohjelma on akkreditoitu AACSB kansainvälinen. Sarjat ovat tarjolla illalla, joten kokopäiväistä työntekijää soittaa silti liittyä ohjelmaan.

MBA-ohjelma koostuu 12 kursseja 36 tuntia opintoviikkoa. MBA-ohjelma on tarjolla 2 toimitus vaihtoehtoa:

MBA perinteiset vaihtoehdot: Kurssit tarjotaan kampuksella ja kokoontuu kerran viikossa maanantaista perjantaihin 5: 30-8: 30 PM MBA Nopeutettu vaihtoehto tarjoaa MBA tutkinnon lyhyemmässä ajassa samalla saavutetaan sama määrä luokan tuntia ja oppimistulokset kuin opiston perinteisen MBA-ohjelmassa. Nopeutettu vaihtoehto koostuu 36 luotto tuntia, jotka on suoritettu 12 lyhyen kuukauden johtavat General MBA. Sarjat ovat kätevästi tarjotaan: • perjantaisin 17:30-21:30 (on Avon Williams kampus kampus) • lauantaisin klo 08:00-16:00 (on Avon Williams kampus Campus). Täysin verkossa kesän aikana. ... [-]
Yhdysvallat Nashville
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi