Lue virallinen kuvaus

Opettajat ja henkilökunta Tallahassee International College tunnustavat, että olemme olemassa, ennen kaikkea tarjota tietoa ja palvella opiskelijoita. Olemme omistautuneet tarjoamaan online-koulutus digitaalisen aikakauden opiskelijat, jotka voivat omaksua tietoa iästä. Uraauurtava tekniikka online koulutus toimitus valmistelee seuraavan sukupolven yritysten tarpeista yksilöiden tulla työvoimalle yleistä ymmärrystä kansainvälisen liiketoiminnan.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan meidän kaikkien ohjelmien opetussuunnitelmat ja toimitus tilat. Tämä onnistuu tehokkaan opetuksen ja käytännön sovelluksia; teknologinen lukutaito; tutkimusta, joka on merkityksellistä oppimista tehtävän College, mukaan lukien teollis- ja maksut, jotka ensisijaisesti edistää käytännössä ja parantaa kurinpidollisia tietoa.

Puhkeamista viestintä iän tuomat internetin uusia muotoja koulutuksen kaikilla tasoilla. Online ohjelma TIC antaa opiskelijoille kaikista neljästä maailman kolkista, laadukkaan koulutuksen, joka tuottaa kaivattua osaamista tulevat työelämään minkään maan.

Koulu tarjoaa koulutusmahdollisuuksia kaikille opiskelijoille riippumatta heidän kotimaansa, sosioekonominen taso, ja rotuun, etniseen tai uskonnolliseen taustaan. Se omistaa politiikkaa avoin sisäänpääsy kaikkiin opiskelijoihin.

Jokainen opiskelija on erillinen ja ainutlaatuinen yksilö, joka on kunnioitettava sellaisenaan. Yksi tavoitteista kunkin opettajakunnan jäsen on kunnioittaa ja parantaa ihmisarvoa ja arvokkuutta kunkin opiskelijan. Palvelut koulussa on tunnusomaista erityinen kyky tarpeisiin opiskelijoiden päädyttäessä erityisesti tavoitteita. Tätä varten kukin jäsen tiedekunnan ja työntekijöiden on vaikuttanut prosessin opiskelijoiden ohjaus. Koulu tekee sen ohjelmia tajuissaan keskittyä tarkasti kulttuurien ulottuvuuksia oppimiseen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös: