Stanton University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopisto

Stanton University (SU) perustettiin vuonna 1996 akateemisena korkeakouluna, jossa keskitytään korkeakoulutuksen lähestymistapoihin, jotka johtavat opiskelijoiden menestykseen. Opiskelijoiden tarpeisiin vastaamiseksi yliopisto on järjestetty koulutusjärjestelmäksi, joka perustuu demokraattiseen prosessiin, jossa opiskelija on ensisijainen huolenaihe. Akateemisen laadun etsimisessä yliopistolla on sitoumus lisätä ja vahvistaa opetuksen laatua luokkahuoneessa kokeilemalla monipuolisia opetusmalleja, huolellista arviointia ja palautetta.

Stanton University on yksityinen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen oppilaitos, joka tarjoaa palveluja opiskelijoiden pyrkimyksille menestyä akateemisesti, ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Tehtävänsä toteuttamiseksi yliopisto pyrkii tarjoamaan huippuosaamista koulutuksessa palkkaamalla hyvin valmistautuneita ja kokeneita tiedekuntia ja henkilökuntaa; ylläpitämällä päivitettyä laitosta, joka edistää koulutuksen kasvua miellyttävässä ja turvallisessa ympäristössä, jossa on modernit luokkahuoneen laitteet ja kirjastotilat; ja tarjoamalla erinomaisia akateemisia neuvontapalveluja, jotka auttavat opiskelijoita suorittamaan opinto-ohjelmansa.

Kampusyhteisö

Stanton University pääkampus sijaitsee Kalifornian Orange Countyin sydämessä Garden Grove -kaupungissa, jossa on monipuolinen ja monikulttuurinen väestö. Yliopisto on muutaman minuutin päässä Disneylandista, Disneyn Kalifornian seikkailusta, Knottin Berry Farmista, ammattilaispallosta ja jääkiekosta sekä lukemattomista viihde-, taiteellisista, teatteri- ja virkistysmahdollisuuksista. Etäisyys Santa Ana Freeway -aukiolle, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57 ja Orange Fwy, Hwy 55, ovat valmiita pääsy useimpiin Orange- ja Los Angelesin maakunniin.

Lisäksi pääkampus sijaitsee 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Yliopisto tarjoaa myös luokkia yliopiston satelliitti luokkahuoneessa (apu luokkahuone / oppimispaikat) sijaitsee 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Näkemyksemme

Stanton University on Kalifornian johtava keskiasteen jälkeinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja keskittynyttä, huolehtivaa ja kannustavaa ympäristöä, jossa kaikki opiskelijat tunnistavat ja saavuttavat täyden potentiaalinsa valmistautuessaan tekemään parhaansa yhteiskunnalle.

Tehtävämme

Stanton University tehtävänä on tarjota opiskelijoille edullinen ja laadukas koulutus kulttuurisesti monipuolisessa ympäristössä, jotta he voivat kehittää tietoa ja taitoja, jotka lisäävät heidän mahdollisuuksiaan menestyä nykyisessä ja tulevassa urassaan.

Koulutusfilosofia

Stanton University opetuskokemuksen laatua tukee opiskelijoiden ja tiedekunnan väliset läheiset inhimilliset ja henkiset suhteet sekä avoin ajatustenvaihto. Yliopisto on sitoutunut opiskelijakeskeiseen oppimiseen, joka edistää koko ihmisen kehitystä. Haastamme oppilaitamme johtamaan ja palvelemaan elämää antamalla heille opetussuunnitelmat, jotka ovat olennaisia, yksilöllisiä ja tukevia elinikäisen oppimisen rakkauden ylläpitämisessä ja henkilökohtaisesti palkitsevassa urassa.

tavoitteet

  • Tuetaan ohjelmien arviointisuunnitelmien kehittämistä ja toteuttamista, joissa määritellään, mitataan ja arvioidaan opiskelijan oppimistavoitteita ja -tuloksia.
  • Tarjota asiaankuuluvia laitteita ja laitteita.
  • Tarjota erinomaisia opettajia, apurahoja ja luovia pyrkimyksiä sekä palvelua yliopistolle ja sen yhteisölle.
  • Edistää itsekuria ja motivaatiota, jotta opiskelijat voivat menestyä ammatillisessa urassaan.
  • Edistää ja tukea elinikäistä oppimista ja yhteisön osallistumista ammatillisen menestyksen perustekijänä.
  • Tarjoa opiskelijoille kohtuuhintaisia ja laadukkaita perustutkinto-ohjelmia, jotka tarjoavat kattavan yleissivistävän koulutuksen, sekä erikoistuneen urakehityksen yhä monipuolisemmalle maailmantaloudelle.
  • Tarjoa opiskelijoille nopeaa, kohtelias ja kunnioittavaa palvelua

Sijainnit

Garden Grove

Osoite
Garden Grove Boulevard,9618
92844 Garden Grove, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin