Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mistä sen vaatimattomista oloista kuin valtion toisella opettajakunta - perustettiin vuonna 1869 kymmenkunta osastolla ja perustava luokka 143 - Southern Illinois University Carbondale nyt joukossa Illinoisin kattavin julkisten yliopistojen. Joka vuosi olemme tyytyväisiä opiskelijoita kaikissa 50 osavaltiossa ja yli 100 maassa, joka hyödyntää akateemisesti ohjelmia niillä osakkuusyrityksen, kandidaatin, maisterin, tohtorin ja ammatillinen tutkinto lain ja lääketieteen.

Ajattele erikoisuus ja mahdollisuudet ovat hyvät, tarjoamme ylempää tutkintoa että aihe. Jatko-ohjelmat kuuluvat oikeustiede, lääketiede, ja enemmän.

Missio ja soveltamisala

SIU syleilee ainutlaatuinen perinne pääsy ja mahdollisuus, osallistava osaamisen, innovaatioiden tutkimukseen ja luovuuteen, ja erinomainen opetus keskittyi vaaliminen opiskelija menestys. Koska kansallisesti sijoittui julkisen tutkimuksen yliopistossa ja alueellinen taloudellinen katalysaattori, luomme ja vaihtaa tietoa muovata tulevaisuuden johtajia, parantaa yhteisöjä, ja muuttaa elämäänsä.

Sijainnit

Carbondale

Osoite
Southern Illinois University
Carbondale

62901 Carbondale, Illinois, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: