Seattle Pacific University School of Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1936 lähtien SPU: n terveystieteiden korkeakoulu on avannut uusia ovia ja luonut uusia jännittäviä urapolkuja, mukaan lukien mahdollisuudet kliinisessä hoidossa, erikoisharjoitteluissa, liikuntatieteessä, terveyden ja kuntoilun, koulutuksen, tutkijoiden ja erilaisten kliinisten populaatioiden kanssa.

KEITÄ OLEMME

SPU on tunnustettu koko alueella sekä hoitotyön että terveyden ja ihmisen suorituskyvyn ohjelmien korkeasta laadusta sekä tutkinnon suorittaneiden pätevyydestä ja luonteesta. SPU-alumnit käyttävät päivittäin tietämystään, taitojaan ja huolenpitoa muuttaakseen syvällisesti tuhansien ihmisten elämää, houkuttelemalla yhteisöjään ja tekemällä muutoksia 2000-luvulla.

SPU: sta löydät tiedekunnan jäsenet, jotka ovat sitoutuneet valmistelemaan sinua menestymiseen ammatillisessa yhteisössä. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtainen, henkilökohtainen huomio on merkittävä osa akateemista kokemustasi. Lisäksi SPU: n tiedekunnan jäsenet tuovat ohjelmallesi todellisen kokemuksen, mikä tekee kursseista stimuloivia ja kliinisesti merkityksellisiä.

TEHTÄVÄMME

Kristillisiin arvoihin sitoutumisemme perusteella pyrimme tekemään yhteistyötä yhteisön kanssa kehittämään tutkinnon suorittaneita, jotka sitoutuvat kulttuuriin, muuttavat maailmaa ja:

Palvele kaikkia ihmisiä korkeimmalla ammattitasolla

Osoita osaamista monipuolisessa ja muuttuvassa ympäristössä

Toimi viisaudella, luonteella ja huolehtimalla

Osoita johtajuutta kaikilla urallaan

Edistää kehon, mielen ja hengen optimaalista terveyttä

Ydinarvomme

  • erinomaisuus
  • Kunnioittaminen
  • monimuotoisuus
  • tiedustelu
  • Huolehtiva läsnäolo

Sijainnit

Seattle

Osoite
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin