Lue virallinen kuvaus

Southern States University (SSU) on tulossa johtava Executive yrittäjäkoulutuksen tarjoamalla opiskelijoille tarvittavat taidot hallintaan pienyritys tai edistyessä johtotehtävissä suuri yritys. Olipa kiinnostus on liiketoiminnan teknologian, terveydenhuollon, hallinnon, vähittäiskaupan tai ei-voittoa, SSU opettaa sinulle tarvittavat taidot menestyä nykypäivän kilpailluilla markkinoilla.

SSU on kampuksilla joitakin kauneimmista paikoista Yhdysvalloissa - maailmanluokan South Coast Plaza rannoille Tyynellämerellä niiden henkeäsalpaava auringonnousua. Meidän kampuksella Newport Beach alueella Orange County ("OC") sijaitsee lähellä prime ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihde kohteita Etelä-Kaliforniassa. Disneyland, Universal Studios, Hollywood ja muut tärkeimmät nähtävyydet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Vuonna 2010 Etelä-valtioiden yliopisto sai kansallista akkreditointia akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa (ACICS). Akkreditointia avulla SSU tarjota kaikissa koulutusohjelmissa (BBA ja MBA) ja Intensiivinen Englanti Program ollenkaan SSU paikoissa - Fashion Valley, Newport Beach ja La Jolla.

Southern States University on myös toimilupa, jonka Kalifornian toimiston Yksityinen Postsecondary Education (BPPE).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Southern States University

Southern States University Master of Business Administration on kaksivuotinen ohjelma on suunniteltu auttamaan valmistella opiskelijoille käsitellä liike-elämän ja teolli ... [+]

Southern States University Master of Business Administration on kaksivuotinen ohjelma on suunniteltu auttamaan valmistella opiskelijoille käsitellä liike-elämän ja teollisuuden, joka muuttuu ja kehittyy. Sen pääpaino vankka akateeminen ja teoreettinen liiketoiminnan perusta yhdistettynä nykyaikaiseen johtamistaitojen Ohjelma rakentuu varmistaa sen opiskelijat saavat syvällistä ymmärrystä rakenteen globaalin talouden sekä käytännön liiketoiminnan päätöksenteon taitoja selviytyminen edellyttää yhä monimutkaisempia liiketoiminnan tässä globaalissa taloudessa. Sen lisäksi koulutus keskittyy globalisaation ja kansainvälisen liiketoiminnan osaamista, SSU on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota MBA-ohjelma, joka kokoaa yhteen kokelaat maista ympäri maailmaa opiskelemaan yhteistyöhenkeä. Kun otetaan huomioon opiskelijoiden tiukat aikataulut ja vastuut, SSU: n MBA-kursseja on tarjolla arki-iltaisin ja lauantai-aamuisin ja iltapäivisin.... [-]

Yhdysvallat Newport Beach San Diego
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi