Southern States University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southern States University (SSU) on tulossa johtava Executive yrittäjäkoulutuksen tarjoamalla opiskelijoille tarvittavat taidot hallintaan pienyritys tai edistyessä johtotehtävissä suuri yritys. Olipa kiinnostus on liiketoiminnan teknologian, terveydenhuollon, hallinnon, vähittäiskaupan tai ei-voittoa, SSU opettaa sinulle tarvittavat taidot menestyä nykypäivän kilpailluilla markkinoilla.

SSU on kampuksilla joitakin kauneimmista paikoista Yhdysvalloissa - maailmanluokan South Coast Plaza rannoille Tyynellämerellä niiden henkeäsalpaava auringonnousua. Meidän kampuksella Newport Beach alueella Orange County ("OC") sijaitsee lähellä prime ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihde kohteita Etelä-Kaliforniassa. Disneyland, Universal Studios, Hollywood ja muut tärkeimmät nähtävyydet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Vuonna 2010 Etelä-valtioiden yliopisto sai kansallista akkreditointia akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa (ACICS). Akkreditointia avulla SSU tarjota kaikissa koulutusohjelmissa (BBA ja MBA) ja Intensiivinen Englanti Program ollenkaan SSU paikoissa - Fashion Valley, Newport Beach ja La Jolla.

Southern States University on myös toimilupa, jonka Kalifornian toimiston Yksityinen Postsecondary Education (BPPE).

Sijainnit

Newport Beach

Osoite
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Newport Beach, Kalifornia, Yhdysvallat

San Diego

Osoite
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

San Diego

Osoite
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin