San Diego State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pohjalta perinne erinomaisten

Lähes 60 vuotta, College of Business Administration at San Diego State University on vakiinnuttanut asemansa johtavana ja innovaattori yrittäjäkoulutuksen. Kanssa vaikuttava lista alumni, laajalti arvostettu tiedekunnan ja uraauurtava opetussuunnitelma, korkeakoulu edelleen kouluttaa lahjakkaita johtajia, jotka on varustettu teoreettisen tiedon ja reaalimaailman kokemus.

College of Business Administration on sijoittunut viimeisimmässä US News & World Report -tutkimuksesta yhtenä kymmenen suosituimman kauppakorkeakouluissa Kaliforniassa ja joukossa 50 parhaan yleisön kauppakorkeakouluissa Yhdysvalloissa.

SDSU on vain MBA-ohjelma San Diego aluetta, joka on rankattu parhaaksi kansakunnan Forbes, US News & World Report, ja Businessweek. Se on myös ainoa valtion tukemia MBA-ohjelma Etelä-Kaliforniassa, joka on rankattu parhaaksi kansakunnan Military Times. (Rankings ja kunnianosoitukset) sarjan kautta neuvottelukuntien mentorointiohjelmia ja koulutuskeskuksia, korkeakoulu on kehittänyt pitkäaikaiset suhteet liike, joka tarjoaa meille reaalimaailman tietoa taitoja ja koulutusta tarvitaan valmistuneista tulla arvokas maailmanmarkkinoille. Alla on luettelo joistakin innovatiivisia resursseja ja ohjelmia tarjotaan SDSU opiskelijoille:

Monien opiskelijat ilmentävät kykyjä yrittäjyyteen, kansallisesti tunnustettu Lavin Yrittäjyys Center ja viime lisäksi Yrittäjyyden vähäinen tarjolla kaikille opiskelijoista riippumatta suurten tarjoaa opiskelijoille koulutuspohjaa ne täytyy rakentaa menestyvän yrityksen.
Yhtenä ensimmäinen laatuaan länsirannikolla, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tarjoaa liiketoiminnan opiskelijoiden ja opettajakunnan välineet tutkimukseen, käsitellä ja analysoida reaaliaikaisesti talous- ja taloudelliset tiedot.
Ammattimaisesta myynnistä ja myynnin johdon erikoistuminen kehitettiin 3M Company vastauksena kasvava maailmanlaajuinen kysyntä merkonomien kanssa myynti- ja johtamistaitoja. SDSU on yksi vain kaksi yliopistojen Kalifornian osavaltiossa tarjota myyntiin erikoistuminen ohjelma opiskelijaa.

Nämä resurssit ja ohjelmat edustavat vain pientä osaa rikkaan tarjontaa käytettävissä SDSU opiskelijoille.

Ylivoimaiset tutkimus, palkittu tiedekunta ja omistautumista kehittämiseen luokat ja kursseista suunniteltu vastaamaan haasteisiin nykypäivän liiketoimintaympäristössä paikka SDSU n College of Business Administration eliittiin kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa.

Sijainnit

San Diego

San Diego State University - College of Business Administration

Osoite
5500 Campanile Drive
San Diego, CA 92182-8230

92182-8230 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited