Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Pohjalta perinne erinomaisten

Lähes 60 vuotta, College of Business Administration at San Diego State University on vakiinnuttanut asemansa johtavana ja innovaattori yrittäjäkoulutuksen. Kanssa vaikuttava lista alumni, laajalti arvostettu tiedekunnan ja uraauurtava opetussuunnitelma, korkeakoulu edelleen kouluttaa lahjakkaita johtajia, jotka on varustettu teoreettisen tiedon ja reaalimaailman kokemus.

College of Business Administration on sijoittunut viimeisimmässä US News & World Report -tutkimuksesta yhtenä kymmenen suosituimman kauppakorkeakouluissa Kaliforniassa ja joukossa 50 parhaan yleisön kauppakorkeakouluissa Yhdysvalloissa.

SDSU on vain MBA-ohjelma San Diego aluetta, joka on rankattu parhaaksi kansakunnan Forbes, US News & World Report, ja Businessweek. Se on myös ainoa valtion tukemia MBA-ohjelma Etelä-Kaliforniassa, joka on rankattu parhaaksi kansakunnan Military Times. (Rankings ja kunnianosoitukset) sarjan kautta neuvottelukuntien mentorointiohjelmia ja koulutuskeskuksia, korkeakoulu on kehittänyt pitkäaikaiset suhteet liike, joka tarjoaa meille reaalimaailman tietoa taitoja ja koulutusta tarvitaan valmistuneista tulla arvokas maailmanmarkkinoille. Alla on luettelo joistakin innovatiivisia resursseja ja ohjelmia tarjotaan SDSU opiskelijoille:

Monien opiskelijat ilmentävät kykyjä yrittäjyyteen, kansallisesti tunnustettu Lavin Yrittäjyys Center ja viime lisäksi Yrittäjyyden vähäinen tarjolla kaikille opiskelijoista riippumatta suurten tarjoaa opiskelijoille koulutuspohjaa ne täytyy rakentaa menestyvän yrityksen.
Yhtenä ensimmäinen laatuaan länsirannikolla, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tarjoaa liiketoiminnan opiskelijoiden ja opettajakunnan välineet tutkimukseen, käsitellä ja analysoida reaaliaikaisesti talous- ja taloudelliset tiedot.
Ammattimaisesta myynnistä ja myynnin johdon erikoistuminen kehitettiin 3M Company vastauksena kasvava maailmanlaajuinen kysyntä merkonomien kanssa myynti- ja johtamistaitoja. SDSU on yksi vain kaksi yliopistojen Kalifornian osavaltiossa tarjota myyntiin erikoistuminen ohjelma opiskelijaa.

Nämä resurssit ja ohjelmat edustavat vain pientä osaa rikkaan tarjontaa käytettävissä SDSU opiskelijoille.

Ylivoimaiset tutkimus, palkittu tiedekunta ja omistautumista kehittämiseen luokat ja kursseista suunniteltu vastaamaan haasteisiin nykypäivän liiketoimintaympäristössä paikka SDSU n College of Business Administration eliittiin kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

San Diego State University

Nro 4 maailmassa - SDSU MBA Sports Management valmistaa opiskelijoita vastaamaan haasteisiin ja vaatimuksiin uran Urheilu. Tammikuun aloituspäivä. 12 kuukauden intensiivi ... [+]

VALITSE YKSI TOP 5 BEST MASTERIN TUTKIMUKSISTA SPORTS MANAGEMENTIN MAAILMASSA SPORTS BUSINESS MAGAZINE 2017

San Diegon valtionyliopisto vahva omaisuus Kun valitset oikea jatko-ohjelma opiskelemaan urheiluliiketoimintaa, on useita tekijöitä harkita. Seuraavassa on tärkeimmät syyt siihen, miksi uskomme, että SDSU Sports MBA on ihanteellinen paikka urheiluun keskittyvän MBA: n harjoittamiseen. Uskomme, että äskettäin Global Sports Business Internationalin maailmanlaajuinen ranking, joka on maailman johtava urheilutapahtumien johtava ranking, heijastaa sitä työtä, jonka me ja alumnimme olemme panneet tekemään tämän suurimmaksi valinnaksi kunnianhimoisille opiskelijoille. Lisäksi Fowler College of Business on sijoittunut TOP 50 Yhdysvaltain julkisiin liiketalouksiin. ... [-]

Yhdysvallat San Diego
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program