Rady School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

Rady School of Management , UC San Diego, kehittää eettisiä ja yrittäjäjohtajia, jotka vaikuttavat positiivisesti maailmaan innovaatioiden, yhteistyön ja tiedon avulla.

Meidän arvomme

Yhteistyökulttuurimme perustuu viiteen perusarvoon: innovaatio, vaikutus, yhteistyö, eheys ja riskinotto.

Meidän tulevaisuutemme

14 vuoden aikana opiskelijamme ja alumnit ovat kehittäneet yli 150 yritystä hyödyttämään muita ja vaikuttamaan innovaatiotalouteen alueellamme, osavaltiossamme, maassamme ja maailmassa. Jatkamme huippututkijoiden rekrytointia, houkuttelemme johtavia opiskelija-tutkijoita ja luomme ilmapiirin innovatiiviselle yritys- ja tutkimusyhteistyölle.

Rady tarjoaa kokopäiväisen MBA-ohjelman , kaksi FlexMBA- ohjelmaa työskenteleville ammattilaisille, varainhoidon maisteriohjelman , kokopäiväisen ja FlexWeekend (aloittaen vuodesta 2021) kauppatieteiden maisterin Business Analyticsissa , ammatillisen kirjanpidon maisterin , tohtorin. -ohjelma sekä perus- ja jatkokoulutuskurssit. UC San Diegon sukuun kuuluu 16 Nobel-palkinnon saajaa (entinen ja nykyinen tiedekunta) ja kahdeksan MacArthur-säätiön palkinnonsaajaa. Rady-koulu on tämän tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden yhteydessä - se on opetussuunnitelman ja akateemisen mallimme perustana.

Globaali instituutti

Rady School of Management , UC San Diego, on ammattikoulu yhdessä Yhdysvaltojen parhaiten arvostettujen korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Vuonna 2003 perustettu ja AACSB Internationalin (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkreditoima Rady School on ainoa uusi liiketalouskoulu, joka perustettiin Yhdysvaltain News & World Report 10 parhaan julkisen tutkimusyliopiston joukkoon viimeisen 30 vuoden aikana ja on AACSB-tunnustuksen saavuttanut kaikkien aikojen kansallisista nuorimmista.

UC San Diego on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista yliopistoista, ja sillä on onni tuottaa kulttuurisesti monimuotoinen, kansainvälinen opiskelijayhteisö. Rady-koulu pitää kulttuurista osallisuutta välttämättömänä koulun rakenteessa. Monimuotoisuus on perusta luovuudelle, innovoinnille, oivallukselle ja etenkin ymmärrykselle, jotka kaikki edistävät mosaiikkia, joka tekee Rady-koulustamme niin poikkeuksellisen.

Rady-koulu on sitoutunut houkuttelemaan, ottamaan vastaan ja ottamaan mukaan kaikki paikalliset ja kansainväliset väestöt. San Diegon yhteisö hyötyy älyllisestä stimulaatiosta, kulttuurin rikastuksesta, sosiaalisesta sitoutumisesta ja monimuotoisen väestön globaalista ymmärtämisestä.

Sijainnit

San Diego

Rady School of Management

Osoite
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 858-534-9000

Akkreditoinnit

AACSB Accredited