Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Tehtävämme

Rady School of Management kehittää eettisiä ja yrittäjäjohtajia, joilla on positiivinen vaikutus maailmassa innovaatioiden, yhteistyön ja tietämyksen kautta.

Meidän arvomme

Yhteistyökulttuuri perustuu innovaatioiden, vaikutusten, yhteistyön, eheyden ja riskinoton viiteen perusarvoon.

Tulevaisuutemme:

14-vuotiaina opiskelijamme ja alumnimme ovat kehittäneet yli 150 yritystä hyödyttämään muita ja vaikuttamaan innovaatiotalouteen alueellamme, valtiossa, maassa ja maailmassa. Jatkamme rekrytoimista huipputekniikkaa, houkuttelemme johtavia opiskelijaopiskelijoita ja luodaan ilmapiiri innovatiivisille yritys- ja tutkimushankkeille.

Rady tarjoaa täysipäiväisen MBA-ohjelman , kaksi FlexMBA- ohjelmaa työskenteleville ammattilaisille, Master of Finance -ohjelman, maisterin tutkinnon Business Analytics , PhD-ohjelma sekä perustutkinnon ja Executive Education kursseja. UC San Diegon sukujuhlassa on 16 Nobel-laulaisinta (entinen ja nykyinen tiedekunta) ja kahdeksan MacArthur Foundation -palkinnon saajaa. Rady-koulu on tämän tutkimuksen, kehityksen ja innovaation yhteydellä - se on opetussuunnitelman ja akateemisen mallimme taustalla.


Globaali instituutti

UC San Diegon Rady School of Management on ammattiopisto, joka on yksi korkeimmasta korkeakoulututkinnosta ja tutkimuksesta Yhdysvalloissa. Vuonna 2003 perustettu ja AACSB Internationalin (Association to Advance Collegiate School of Business) akkreditoima vuonna 2011 Rady-koulu on ainoa uusi kauppakorkeakoulu, joka on luonut US News

UC San Diego on tunnustettu yhdeksi maailman korkeimmista yliopistoista ja on onnellinen tuottamaan kulttuurisesti monimuotoista, kansainvälistä opiskelijaelintä. Rady-koulu käsittää kulttuurisen osallisuuden olennaisen tärkeänä koulun kudokselle. Monimuotoisuus on perusta luovuudelle, innovaatiolle, näkemykselle ja erityisesti ymmärrykselle, jotka kaikki edistävät mosaiikkia, joka tekee Rady-koulustamme niin poikkeuksellisen.

Rady-koulu on sitoutunut houkuttelemaan, vastaanottamaan ja osallistumaan kaikkiin paikallisiin ja kansainvälisiin väestöryhmiin. San Diegon yhteisö hyötyy älyllisestä stimulaatiosta, kulttuurisesta rikastuksesta, sosiaalisesta sitoutumisesta ja monimuotoisten väestöjen maailmanlaajuisesta ymmärryksestä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Rady School of Management

Kokopäiväinen MBA on innovointi, jonka tarkoituksena on inspiroida näkemys tulevaisuudesta ja antaa sinulle tietoa siirtää suuria ideoita markkinapaikalle. ... [+]

Uppoutuminen innovaatioon

Kokopäiväinen MBA on suunniteltu innostaa näkemystä tulevaisuudesta ja antaa sinulle tietoa siirtää suuria ideoita markkinapaikalle. Kokopäiväiset MBA-opiskelijat ovat älykkäitä, yhteistyökykyisiä ja intohimoisia innovaatiotoiminnasta, kiinnostuneita tieteen ja teknologian maailmoista - ja valmiita aloittamaan uransa seuraavissa vaiheissa.

Ura-Kohdennettu

Keskitymme urasi ensimmäisestä päivästä.

Rady Graduate Career Connectionsin tehtävänä on auttaa Master of Business Administration -henkilöstöä urapäätösten kehittämisessä, arvioinnissa ja toteuttamisessa.

Active Duty ja Veterans

Sotilasedustajat ja veteraanit saavat lisätietoja Rady Schoolin tarjoamista erityisohjelmista ja -mahdollisuuksista. Opi miksi Rady-koulu on San Diegon paras sotilaallinen MBA-vaihtoehto.... [-]

Yhdysvallat San Diego
Request Info
Englanti
Full-time
21 - 30 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

Rady School of Management

Osa-aikainen MBA - Rady FlexMBA -opiskelijat työskentelevät ammattilaisia, joilla on intohimo innovaatiotoiminnalle ja ajaa liiketoiminnan menestystä. He tutkivat uusia i ... [+]

Osa-aikainen MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-opiskelijat työskentelevät ammattilaisilla, joilla on intohimo innovaatiotoiminnalle ja ajaa liiketoiminnan menestystä. He tutkivat uusia ideoita ja mahdollisuuksia sekä löytävät ja kehittävät tapoja muuttaa liiketoimintaa ja maailmaa.

FlexMBA-opiskelijat menestyvät nykyisissä rooleissaan ja ovat valmiita ottamaan enemmän vastuuta ja antamaan suuremman panoksensa. Osa-aikaisen MBA-ohjelman avulla opiskelijat voivat saavuttaa tavoitteet, jotka he ja heidän organisaationsa ovat määrittäneet kasvatukselliseen ja ammatilliseen kehitykseen.

Tuki FlexMBA-opiskelijoille

FlexMBA on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille vaativissa tehtävissä ja vastuualueissa. Rady Schoolin hallinnollisen tuen ansiosta voit maksimoida opiskeluaikasi keskittyvän ajan ja luoda vahvoja yhteyksiä muiden opiskelijoiden, professorien ja yritysjohtajien kanssa. Kun elämä tapahtuu, FlexMBA-henkilöstö tarjoaa neuvoja ja apua, jotta voit ylläpitää akateemista edistystäsi ja saavuttaa tavoitteesi.... [-]

Yhdysvallat San Diego
Request Info
Englanti
Part-time
24 - 30 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Osoite
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 858-534-9000