Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Visio

Haluamme olla maailmanluokan, innovatiivinen, opiskelija-keskittynyt, ja tutkimuspainotteiselle oppimisen yhteisö, joka edistää yritysten, hallitusten ja yhteiskuntia.

Mission Statement

Meidän valmistella henkilöitä kunnostautua uransa harjoittavat yhteisöt sekä haasteet globaalin liiketoiminnan maailma kautta innovatiivinen, tutkimukseen perustuvaa opetusta ja kattavuutta.

Kansainvälisesti Akkreditoidut Business School

AACSB Akkreditointi

Paul College pitää kunnia olla hyväksymiä AACSB International (Association Advance Collegiate Schools of Business), johtava rekisteröintiviranomaisena varten kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti. AACSB akkreditoitu koulut vahvistavat sitoumuksensa laadun ja jatkuvaan parantamiseen tiukan ja kattavan vertaisarviointi. Vain 560 koulua kansainvälisesti ovat saavuttaneet tai ylittäneet AACSB: n tiukkoja vaatimuksia, saa tämän eliitin akkreditointi.

AACSB International akkreditointi vakuuttaa sidosryhmät että kauppakorkeakoulujen:

  • Hallitse resurssit saavuttaa elinvoimainen ja asiaa tehtävän.
  • Advance liikkeenjohdon osaamista tiedekunnan apuraha.
  • Antaa korkeatasoisia opetuksen laadun ja nykyisten opetussuunnitelmien.
  • Kehitä mielekäs vuorovaikutus opiskelijoiden ja pätevä tiedekunnan.
  • Tuota valmistuneet, jotka ovat saavuttaneet tietyn oppimistavoitteet.

ACPHA Akkreditointi

Hospitality Management yliopistossa New Hampshire Myös akkreditoitu ACPHA (akkreditointi komissio ohjelmat Hospitality Administration). ACPHA akkreditointi on kaksi perustavanlaatuista tavoitetta: varmistaa ohjelman laatu ja auttamaan parantamiseen laitoksen tai ohjelman.

NEASC Akkreditointi

Kaikki UNH ohjelmat ovat myös akkreditoitu NEASC, The New England Association of kouluissa ja oppilaitoksissa. NEASC, maan vanhin alueellinen accreditating virasto, palvelee yli 2000 julkisten ja yksityisten laitosten Connecticutissa, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, ja Vermont, sekä amerikkalainen kansainvälisten koulujen yli 60 maassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Yksivuotinen MBA

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Tässä koko ajan, nopeutetun MBA-ohjelma, voit ansaita kehittynyt tutkinto AACSB-akkreditoitu toimielin alle 1 vuosi. ... [+]

NYT vastaan ​​hakemuksia FALL 2017 !!

Uusi ja innovatiivinen opetussuunnitelma on suunniteltu nimenomaan nopeuttaa edistymistä tämän korkeasti rankattu AACSB-akkreditoitu MBA-ohjelma. Teemme tämän integroimalla kursseja, tunnistaa keskeiset taidot ja käsitteitä tarpeen menestykseen, ja sitten auttaa sinua hallitsemaan näitä taitoja ja käsitteitä läpi luokan keskustelujen tapauksissa vierailuluennot ja hankkeita.

Ohjelma sisältää New York Residency, Corporate Consulting Project, ja kansainvälinen Residency.

Täysin uusi erikoistumisohjelmat Fall 2017: Finance (Corproate, investoinnit, General) Data & Business Analytics Marketing (New Product Development, digitaalinen markkinointi, General) globaalin liiketoiminnan Kasvu & Innovation Hotellinjohtaminen ... [-]
Yhdysvallat Durham
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi