Pebble Hills University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pebble Hills Yliopisto

CIAC

Pebble Hills yliopisto on aidosti kansainvälinen ja ura-keskittynyt yliopisto, joka tarjoaa online kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmia lähinnä aikuisopiskelijoille. Luokkahuoneessa ohjelmat ovat myös saatavilla kumppaniryhmäämme maailmanlaajuisesti.

Todella International University

Pebble Hills yliopisto on tehtävään omistautuneita ammattilaisia, akateemikot ja intellektuellit, jotka ovat huolellinen oman alansa ja ovat työskennelleet itsepäisesti tehdä PHU todellinen kansainvälinen yliopisto.

Etäopetus ja Global luokkahuoneet

Pebble Hills yliopisto on yhdistetty piirteitä sekä avoimen, virtuaalinen ja boot camp perustamalla onnistunut kumppanuuksia kunnioitettavan koulutusorganisaatioiden Aasiassa ja Afrikassa, jotka on vaikeuksia kommunikoida keskusten tutkimuksen ja kehityksen kehittyneissä maissa.

Sitä paitsi, se on yksi johtavista yliopistoista maailmassa tarjota erittäin hyödyllisiä ohjelmia opiskelijoille ja ammattilaisille. Yliopisto haluaa tarjota laadukasta koulutusta käyttämällä uusinta teknologiaa akateemisesti korkeatasoista. Meillä on erinomainen joukkue jäseniä tukemaan opiskelijoiden jotta paras koulutuksen maailmassa. Kaikkialla maailmassa, meillä on koulutus- kumppaneiden ja meidän tunnustuksia ympäri maailmaa osoittaa, että olemme johtava koulutuksen alalla.

Oppimiskokemus PHU

Sinut kokee eri tavoin etäopetuksen kanssa Pebble Hills yliopiston joka tarpeisiisi, esimerkiksi: Asynchronous Delivery, Synchronous Toimitus Interactive eLearning Technology audio, luotto testaus- ja muut sähköiset / Etäopetus tarjoamia strategisia kumppaneita.

Maailmanlaajuinen verkko

Pebble Hills yliopistossa on oppimiskeskuksia tai agenttien keskellä joidenkin maailman merkittävimmistä markkinoilla eri ohjelmaa:

  • Hongkong - Business, Management, Psychology, valmennus, Engineering ohjelmat

  • Intia - TESOL, TEFL, opetushallinnon, Varhaiskasvatuskeskus, esi- ja perusopetusta

  • UK ja Lähi-Itä - Healthcare Management, International Supply Chain and Management

Phu, voit tutkia mahdollisuutta saada edullinen, akkreditoitu ja tunnustettu aste läpi PHU perustuu kumppanuutemme eri yliopistojen hyväksymiä eri rekisteröivien tahojen.

Ennen oppimisen arviointia

PHU hyväksyä luottojen siirtää anteliaasti ja tarjoamme runsaasti verkkokursseja lähinnä Business, Management, Finance, yhteiskuntatieteiden, tietotekniikan ja Project Management. Edullisuus on myös tärkein huolenaihe. Online kurssit ovat edullisia varmistaa useimmat ihmiset voidaan hyötynyt saada koulutusta. Myönnämme kunnian elämässäsi / työkokemuksen ja ammatillisen kehityksen kursseja. Scholarship ja joustavat erä vaihtoehdot ovat käytettävissä, että sinulla ei epäröi tutkia takia taloudelliset huolet

.

Global opiskelijat & alumni

Valmistuneista työskentelevät erinomainen paikallisten yritysten ja ylikansallisten yhtiöiden kuten HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Vakuutus, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Henkivakuutusyhtiö Public Company Limited, G4S Cash ratkaisu, Beirutin amerikkalainen yliopisto. jne

Tie eteenpäin

Jotta käsitellä kilpailluilla markkinoilla, työskentelevät aikuiset haluavat tutkia. Sinun täytyy yrittää teroittaa taitoja valinta ja ylläpito elämäntehtävä. Vaikka kiinnitämme energiat harjoittamisesta akateemisen huippuosaamisen, huomattavat olisi pyrittävä henkiseen kehitykseen. Koska ajat stressin, tämä antaisi sinulle kaivattua sisäistä voimaa jatkaa kanssa oman tehtävänsä. Paras Tutkimuksen tila työskentelevät aikuiset olisivat etäopiskelu, joka on käytännöllinen heille tasapainottaa työnsä, perheensä ja tutkimus.

Globaali liiketoiminta laajenee, siksi tarvitaan globaali laitos, radikaalin näkymät kohti koulutusta. Johtuen koulutusjärjestelmään perustuvan reaalimaailman arvoja, saatua tietämystä voidaan sisällyttää helposti ja käytännöllisemmin kyseisellä alalla.

Sijainnit

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin