Lue virallinen kuvaus

Merit Business School Perustettiin vuonna 2012 korkeakouluopiskeluna, joka tarjosi laatua online-MBA ja Suorittaneiden yritysten todistusaste.

ansio On uudenlainen liikekoulu nykypäivän moderniin, hyvin matkustettuun opiskelijaa varten. Globaalin oppimisympäristön ja verkkotukijärjestelmien kautta tarjoamme todella edullisia mahdollisuuksia saada laadukkaita yritysohjelmia aikuisille, jotka työskentelevät ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on parantaa johtajien koulutuksen ja uranäkymien saatavuutta yritysjohtajille, omistajille ja yrittäjille.

ansio opiskelijat ovat luottavaisia, optimistisia ja eettisiä johtajia, jotka ylittävät kansalliset rajat. ansio tutkinnon suorittaneet ovat ammattitaitoisia kriittiseen ajatteluun, ongelmanratkaisuun, teknologiaan ja esityskykyyn - olennaisia ​​piirteitä yrittäjyyteen ja organisaation menestykseen.

Olemme ylpeitä maailmanluokan harjoittajamme tiedekunnasta ja siihen liittyvästä opetussuunnitelmasta Kaikki maanosat-Eurooppa, AmerikkaJa Aasia. ansio mahdollistaa työelämän aikuisille pääsyn laadukkaan koulutuksen milloin ja missä tahansa. Koulua kutsuttiin alunperin Scottsdalen toimeenpanovirastoksi, ja se toimii edelleen Scottsdalessa Arizonassa. ansio On tunnettu yritystoiminnan ja yrittäjyyden alalla. ansio On ylpeä esitellessään tiukkoja, Amerikkalaistyylinen MBA globaalille opiskelijapopulaatiolle, joka haluaa pysyä ajan tasalla nykyaikaisten liiketoimintaperiaatteiden ja käytäntöjen kanssa. Vuodesta 2016, Merit Business School tarjoaa täysin lisensoitua online-MBA-ohjelmaa, jossa on joustavat aloituspäivät ja relevantit pitoisuudet - ihanteellisia aikarajoitteisille henkilöille, jotka haluavat edetä urallaan tai aloittaa uuden liiketoiminnan.

Akkreditointi

Merit Business School on valtion myöntämä lupakirja ja vastaa ohjelmiaan CHEA: n hyväksymiin, kansallisesti tunnustettuihin akkreditointistandardeihin. Merit tarjoaa laadukasta jatko-opetusta useilla arviointitoimenpiteillä ja työskentelee sopivien kansallisten ja erikoistuneiden akkreditoijien kanssa.

International Students

Yli 80% Meritin opiskelijoista on peräisin Yhdysvaltojen ulkopuolisista maista ja luo monipuolisen ja elävän koulutusyhteisön. Kansainväliset opiskelijat, jotka eivät ole Yhdysvaltojen kansalaisia ​​tai pysyviä asukkaita, ovat tervetulleita hakeutumaan Merit MBA-tutkinnon suorittamiseen ja jatko-opintoihin. Ohjelman online-luonteen vuoksi Merit Business School ei voi antaa I-20-dokumentaatiota, jotta kansainväliset MBA-opiskelijat pääsisivät Yhdysvaltoihin opiskelijaviisumille.

Globalisaatioportaalillaan ja erinomaisilla tiedekunnan jäsenilläan Merit tarjoaa kuitenkin vertaansa vailla olevan mahdollisuuden kansainvälisille MBA-opiskelijoille saada edullinen ja laadukas amerikkalaistyylinen liiketoiminnan koulutus verkossa. Ei ole asuinpaikkaa koskeva vaatimus. Voit opiskella ja oppia missä asut. Myös erilaisia ​​maksutapoja on tarjolla.

Haluatko oppia lisää? Ota yhteyttä Merit-edustajaan tänään ja selvitä, miten voit tehdä seuraavia vaiheita.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti