Lue virallinen kuvaus

Kelley School tarjoaa huipputason yrittäjäkoulutuksen keskittyi opastavat kohti omaa todellista menestystä.

Tällä Kelley School of Business, olemme puuhaamassa ura vauhtia. Opiskelijamme on kykyjä menestyä, nöyryyttä kasvaa ja sitkeyttä pysyä lujana. Tämä henki-yhdistettynä koulutusta että vain eliitti Kelley School voi tuottaa-tuloksia korkeakoulututkinnon tietoa ja taitoja vastata uusiin haasteisiin, jotta positiivisen muutoksen mahdollista ja edistää niiden organisaatioiden ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meillä on juuret ensimmäinen liike kurssi tarjotaan Indiana College in Bloomington vuonna 1830. Indiana College kasvoi tulla Indiana University, ja School of Commerce and Finance, perustettiin vuonna 1920, kasvoi olla Kelley School of Business. Olemme tarjotaan yritysten kursseja meidän Indianapolis kampuksella vuodesta 1916 toteutettu Executive Education vuonna 1952 ja etukäteen liiketoiminnan koulutus maailmanlaajuisesti. Meidän aikajana esittelee yli 100 vuotta liike huippuosaamista.

noin kelley

Rekrytoijat kertovat meille ne etsivät meidän opiskelijoiden ja valmistuneiden niiden positiivinen, ahkera asenne ja heidän luottamusta, joka seuraa reaalimaailman, sovellettavissa koulutus meidän tiedekunnan tuottaa jokaisella asteen tasolla.

Meidän tiedekunnan jäsenet vaativat, ja saada paras ulos opiskelijoille. Kelley opiskelijat oppivat ajamaan tuloksia. Tämä laatu näkyy myös poikkeuksellinen opiskelija työpaikkojen tarjouksen hinnat, maine meidän urapalveluiden ja maailmanlaajuista asemaa yritysten ylin koulu.

lippu

Mene hetkestä vauhtia

On hetkiä merkitystä elämässä. Ne tapahtua missä ja milloin tahansa. Flash inspiraation uuden yrityksen, johdatus mentori, lasku iso työ-He ovat keskeinen hetkiä, jotka määrittelevät teitä. Ja ilman asianmukaista koulutusta ja tukea, että kaikki ne ovat: yksi hetkiä, jotka päättyvät, kun ne päättyvät. Kelley, nämä hetket räjähtämään ketjureaktioita mahdollisuuksia. Et vain heille valmistettu; et osaa kulkea niitä voidakseen ohjata itse kohti omaa todellista menestystä.

lippu

Tehtävä

Tehtävänä Kelley School of Business on muuttaa elämää opiskelijoita, organisaatioiden ja yhteiskunnan kautta johdon koulutuksen ja tutkimuksen. Tavoitteena on tuottaa: a) opiskelijat, jotka ovat maailman kansalaisia, joilla on myönteinen vaikutus heidän järjestönsä ja yhteisöihin, joissa he elävät, ja b) tutkimukseen, joka edistää sekä teoriassa että käytännössä. Korostamme yhteisen lähestymistavan, joka kannustaa luomaan lisäarvoa kumppanuuksia tiedekunnan opiskelijat, alumnit, muiden yliopistojen ja akateemisen yksiköitä IU, ja yksityisen sektorin ja ei-voittoa järjestöt.

Tällä Kelley School, olemme sitoutuneet säilyttämään arvojärjestelmälle maadoitettu:

  • Eettinen toiminta ja eheys
  • Excellence, ammattitaito ja ylpeys kaikessa mitä teemme
  • Henkilökohtainen aloite ja yksilön vastuu
  • Täysimääräinen sitoutuminen kaikkien meidän tiedekunnan ja henkilökunnan toimeenpanon tehtävän koulun
  • Käynnissä innovaatio ohjelmiimme ja stipendi
  • Henki yhteistyötä, kohteliaisuutta, kunnioitusta ja kollegiaalista käyttäytyminen kaikissa yhteyksissä
  • Avoin ja suora viestintä
  • Monimuotoisuus ja osallisuutta ja
  • Oikeudenmukaisen ja tasapuolisen tunnustusta suorituskyvyn
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Globaali MBA

Kelley School of Business Indiana University

Kelley-Manchester Global MBA on ainutlaatuinen tilaisuus ansaita kaksi MBA: ta kahdesta huippuyrityskoulusta - ja tehdä globaaleja yhteyksiä. Opit online- ja kasvotusten ... [+]

Ansaita kaksi MBAa kahdelta Elite Business Schoolilta

Kelley-Manchester Global MBA on ainutlaatuinen tilaisuus ansaita kaksi MBA: ta kahdesta huippuyrityskoulusta - ja tehdä globaaleja yhteyksiä. Opit online- ja kasvotusten kautta, mukaan lukien vaihtoehdot osallistua Dubain, Hongkongin, Manchesterin, São Paulon, Shanghain ja Singaporen työpajoihin.

Tämä kaksinkertainen MBA-ohjelma toimittaa yhdessä Kelleyn kauppakorkeakoulun ja Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan Alliance Manchester Business Schoolin huippupisteiden laitokset, jotka ovat tunnustaneet kaikkialla maailmassa innovatiivisista liiketoiminnan opetussuunnitelmistaan.

Hanki eteenpäin globaalissa liiketoiminnassa... [-]
Yhdysvallat Bloomington Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Picture yourself at Kelley

Build Your Momentum with Kelley

Kelley/Manchester Global MBA: Lauren Smith

Sijainnin osoite
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

Bloomington, Indiana, 47405 US
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
801 W. Michigan Street
Indianapolis, Indiana, 46202 US
Sosiaalinen media