Krannert Executive Education, Purdue University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KOULUTUS TAVOITTEIDEN TÄYTTÄMISESTÄ

Purduen yliopiston Executive Education tarjoaa ohjelmia, jotka sopivat yksilöllisiin tavoitteisiin ja yrityksen tarpeisiin.

  • Ammattilaiset ansaitsevat Executive MBA: n valmistelemaan välittömiä ja pitkäaikaisia ​​urakehitystavoitteita.
  • Teollisuusammattilaiset kehittävät johtamistaitoja niin vähän kuin yksi viikko avoimessa ammatillisessa kehitysohjelmassa.
  • Yritykset hyötyvät mukautetuista ohjelmistamme, jotka on suunniteltu vastaamaan organisaationsa ainutlaatuisia tarpeita.

Riippumatta henkilökohtaisista tai yrityksen tavoitteista, tutustu miten Krannert Executive Education -ohjelma auttaa sinua saavuttamaan ja ylittämään ne!

Miksi Krannert

Huomisen yritysjohtajat ovat innovaatio-kieltä puhuvia, jotka osaavat analysoida tietoja, kehittää ja tilastollisesti perustella luovia liiketoimintaratkaisuja ja jopa ottaa markkinoille uusia tekniikoita. Jos näet itsesi yhdeksi näistä johtajista, Krannert School of Management on missä haluat olla. Elossa maailmankuulun, tutkimuspohjaisen yliopiston sisällä, jolla on pitkä historia tieteen ja tekniikan johtamisessa, Krannert tarjoaa analyyttisempaa, ongelmanratkaisevaa liiketalouden tuotemerkkiä ja käytännöllisempää, job-made-lähestymistapaa tutkijoille . Toisin kuin missään muualla, Krannertissä opit oppimaan - miten tiedustella, tutkia ja ajatella uusia tapoja. Kaiken aikaa sinut on upotettu yhteistoiminnalliseen, työelämäiseen kulttuuriin, joka antaa johtavan pehmeän taidon - miten kehittää ja kommunikoida visio ja diplomaattisesti vaikuttaa muihin sen toteuttamiseen. Siksi Krannert. Tässä on kyse maailmanlaajuisista yritysjohtajista. Tutustu laajemmin Krannert-kokemukseen.

Purdue Brand of Business

"Houston, meillä on ongelma ..." Innoittamana yhdellä amerikkalaisen historian jännittävimmistä tapahtumista, tämä kuvitteellinen hahmotelma on tullut verbaaliseksi "Bat-signaaliksi" teräviä mielialoja varten, jotka voivat sopeutua ja vastata nopeasti ajattelevaan tilanteeseen . Se on myös täydellinen tilannekatsaus siitä, miksi Krannert School of Management -liiketoimintaopiskelijoista valmistuu voimakkaasti. Krannert toimii yhdeksi kansakunnan elite-kauppakorkeakouluista tiiviisti huipputason insinöörikoulun kanssa, joka tuottaa 23 Apolloa ja muita NASA: n astronautteja - paljon enemmän kuin mikään muu yliopisto. Kruunertin vastainen taustalla Purduen vahvuus tieteen ja teknologian alalla Krannert lähestyy ainutlaatuisesti liiketoiminnan oppimista tutkimuksellisesta, kvantitatiivisesta näkökulmasta, joka kehittää opiskelijoiden analyyttisiä taitoja ja tuottaa tietenkin luonnollisia henkilöitä kekseliäisillä ja nopeammin ongelmien ratkaisemiseksi jokaisella modernilla päivän kaupalliset yritysvaatimukset.

Innovaatioekosysteemi

Astu ulos teorian ja todella päästä alas liiketoimintaa. Jokaisen Krannert-luokkahuoneen sisällä on dynaaminen ideatehdas - todellinen maailma, käytännöllinen R

Uskomattoman hieno urapalvelut

Elämän tärkeimmät oppitunnit löytyvät harvoin kirjasta. Tällöin, kun koulutuksen investoinnin palaaminen lopulta lopetetaan, niitä ei löydy "käytännönläheisestä" laboratoriosta. Ne löytyvät ihmisen verkostoitumisen rikkaudesta ja ammattitaitoisen sosiaalisen osaamisen kehityksestä, joka on arvokasta Krannert School of Management -julkaisua. Krannertin oppilaana, toisin kuin missään muualla, voit hyödyntää dynaamista joukkoa urahallintoja ja mahdollisuuksia, jotka vaihtelevat johtamiskursseista ja yksi-one-valmennuksesta alumniverkkoon, joka on vertaansa vailla teollisuuden monimuotoisuuteen ja täydelliseen korkean energian urakehitysjärjestöt - mukaan lukien maan suurin kokoelmaa koskeva messu.

Lähestyttävät "inhimilliset" resurssit

Korkeamman oppimisen pitäisi olla alaspäin maapallolle. Tästä syystä Krannert School of Management toimii täydentävänä analyyttisempiä, tutkittua liiketoiminta-opetussuunnitelmaansa MO: n kanssa, joka syvällisesti arvostaa orgaanisempia, vähemmän kaavan mukaisia ​​ihmisen koulutuksen ominaisuuksia. Siitä hetkestä lähtien, kun kuulet elävän äänen, kun aloitat Krannert-koulunkäynnin, arvostat kaiken, mikä tekee sinusta tuntuu tervetulleeksi ja aidosti tuettuasi akateemisen harrastuksenne aikana. Taaksepäin, lähes jokaisen tutkinnon suorittanut voi osoittaa Krannertin henkilökohtaisen sitoutumisen käännekohtana hänen matkalleen - yksi arvokkaista opiskelijoiden mentoro-ohjelmista, korostetaan tiedekunnan saavutettavuutta, kohortin oppimismallia, väsymättömiä urakehitysvalmennuksia, tai hämmästyttävä maailmanlaajuinen altistumiskokemus, jossa Purdue on jatkuvasti korkealla kampuksella monimuotoisuudella ja opiskelee ulkomailla.

Pienikoulu, valtava verkosto

Se ei ole koko kalan lampi. Se on kuinka tiukka "koulu" on. Kun muut liike-elämän oppilaitokset, oikein tai väärin, edistävät yksilöllisempää, kilpailukykyisempää, tilastollista opiskeluvibraa, Krannert School of Management on ennakoimattomasti ryhmälähtöinen. Kyllä, Krannert on osa Big Ten -yliopistoa ja tarjoaa kaikki siihen liittyvät "big-pond" -etuja, mukaan lukien pääsy globaaliin ja erittäin sitoutuneeseen alumniverkkoon, joka dramaattisesti lisää oppimista ja uramahdollisuuksia. Mutta verrattuna vertaisarviointiin, Krannert on suhteellisesti pienempi mittakaavassa: ylläpitää opiskelija-tunnustettua perhettä, keskinäistä rohkaisevaa kilpailuilmapiiriä ja erittäin yhteistyökykyinen luokkahuoneen malli, joka heijastaa tapaa, jolla nykyiset menestyvät yritykset toimivat ja ratkaise ongelmia. Joten, isot kalat kampuksella? Ehkä. Mutta hyvin harvat Krannertissä panostivat siihen paljon. Sen sijaan he ovat taipuvaisia ​​menestymään yhdessä.

Se on epätavallinen liiketoiminta

Koska menestyvä brändi on aina erilainen etu. Riippumatta siitä, puhutaan yrityksestä, tuotteesta, yliopistosta tai opiskelijasta, onnistunut brändi on persoonallisuus. Syvyys. Motivaatio. Tarkoitus. Krannert School of Management -ohjelmassa on jokaisen näkökulman mukaan jokaisen kokonaisvaltaisen oppimiskokemuksen vivahde suunniteltu, rakennettu ja tarkoitettu kasvattamaan kasvua opiskelijana ja, mikä tärkeintä, tulevaisuutesi ammattilaisena.

Purdue on kasvuntekijä pelimuutoksille

Vuodesta 2018 lähtien:

  • # 1 kohde kansainvälisten opiskelijoiden STEM aloilla (US Department of Homeland Security)
  • # 5 Julkisen yliopiston keskuudessa Wall Street Journalin 500 Yhdysvaltain korkeakoulujen sijoituksesta
  • # 11 julkisten yliopistojen kesken (US News

Sijainnit