IGlobal University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

VISIO-ILMOITUS

IGlobal University (IGU) on muuttanut maailmaa tarjoamalla kaikkein tehokkain koulutus jokaiselle ihmiselle henkiselle, ammatilliselle, henkiselle kehitykselleen ja kasvulleen, olivatpa he nuori tai vanha, rikas tai köyhä, etuoikeutettu tai heikossa asemassa oleva, paikallinen tai syrjäinen.

TEHTÄVÄNANTO

IGlobal University tehtävänä on tarjota korkealaatuisinta, IGlobal University koulutusta opiskelijoille saavuttaakseen tietämyksen ja osaamisen vastatakseen kehittyvien globaalien teollisuuden tarpeisiin ja haasteisiin. Yliopisto perusti tehtävänsä toteuttamiseksi strategiset tavoitteet:

 1. Akateemisen huippuosaamisen saavuttaminen urakehityksessä.
 2. Rahoituksen kestävyyden ja vahvuuden saavuttaminen tehokkaan ja tehokkaan resurssienhallinnan avulla.
 3. Hallitse globaalia kasvua ja kasvua menestyksekkäästi.

INSTITUTIONAALISET TAVOITTEET

Strategisten tavoitteidensa saavuttamiseksi yliopisto perusti seuraavat tavoitteet painottaen "akateemista laatua":

 1. Kehittää asianmukaisia ​​uramahdollisia akateemisia ohjelmia.
 2. Suurten ilmoittautumis-, säilytysaika- ja harjoittelumaksujen saavuttaminen tyydyttävien oppimistulosten, loppututkinnon tyydytyksen ja työnantajan tyytyväisyyden avulla.
 3. Luodaan tiiviit yhteistyökumppanuudet kaikkien sidosryhmien, kuten työnantajien ja yhteisön johtajien, kanssa paikallisella, alueellisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

PERUSARVOT

IGlobal University keskeinen asema heijastuu sen monipuoliseen koulutusohjelmaan, jota tarjotaan maailmanlaajuisille opiskelijoille.

 1. Monimuotoisuus: IGU toivottaa opiskelijat kaikkialta maailmasta tervetulleiksi ja edistää kaikkien osapuolten tasavertaista osallistumista.
 2. Elinikäinen oppiminen: IGU stimuloi ja edistää oppimista ja elinikäistä osaamisen säilyttämistä jatkuvan koulutuksen kautta.
 3. Affirmative Spirit: IGU edistää eheyttä ja harmonista työtä ylpeyden ja myötätunnon kanssa.
 4. Kumppanuusyhteistyö: IGU tekee yhteistyötä kaikkien sidosryhmiensa, kuten opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilöstön ja yhteisön kansalaisten kanssa.
 5. Tehokas opetustuki: IGU: n koulutusohjelmat on suunniteltu opiskelijoille, jotka pyrkivät moniin ammatillisiin opintoihin. IGU: n opetuslähetys perustuu ensisijaisesti pääkampuksen ja minkä tahansa tulevan sivukonttorin asuinalueisiin.

OPETTAJAN TAVOITTEET

Lähetystyönsä täyttämisessä IGU on sitoutunut seuraaviin opetuksen tavoitteisiin:

 1. Valmistujat keräävät perustavanlaatuisen ja kriittisen tiedon työstään tuottavasti yhteisössä.
 2. Valmistuneet integroivat tehokkaasti hallinnolliset ja johtamisen taidot erilaisten elinkeinoelämän tarpeiden tyydyttämiseksi.
 3. Valmistuneet soveltavat koulutusta ja käytännön liiketoimintakonsepteja ja hallinnollisia taitoja omalla alallaan.
 4. Valmistuneet jatkavat itseohjautun ja elinikäisen oppimisen jatkamista kehittyneillä liiketoiminnoilla.
 5. Tutkinnon suorittaneet osoittavat päteviä viestintätaitoja työpaikkojen henkilöstöhallinnon alalla.
 6. Tutkinnon suorittavat olennaiset yleiset tiedot ja ammatilliset taidot urakehitykselle, johtajuudelle ja tiimityöhön yhä monipuolisemmassa taloudessa.
 7. Tutkinnon suorittaneet osoittavat osaamisen ja työympäristön tuntemusta ja heillä on laaja asiantuntemus erityisalueellaan.

KOULUTUSOHJELMAT

IGU tarjoaa viisi (5) akkreditoitua ohjelmaa: Master of Business Administration (MSc), Master of Science in Information Technology (BSc), Bachelor of Business Administration (BSc), Bachelor of Science in Information Technology (BSIT) ja Englanti toisena Kieli (ESL) -ohjelmat. Lukio-ohjelmamme ovat erittäin edullisia ja kilpailukykyisiä. Lisäksi ammattipätevyyden saaneille opiskelijoille on tarjolla monenlaisia ​​apurahoja, taloudellista tukea ja kampuksen työmahdollisuuksia.

SIVUSTON OIKEUDEN SOVELTAMINEN

IGlobal University ja paikallishallinnon vaatimusten sekä vuonna 1964 muutetun kansalaisoikeuksia koskevan lain mukaisesti IGlobal University ei syrji ikää, sukupuolta, rotua, väriä, uskontoa, yhdistystä, kansallista ja etnistä alkuperää, avioliittoa, asemaa, seksuaalista suuntautumista, lääketieteellistä tilannetta tai fyysistä vammaa tai päteviä vammaisia ​​veteraaneja hallinnoimaan koulutusohjelmiaan, yliopistoon ohjelmiin, julkaisuihin, opiskelijoiden sisäänpääsyyn, stipendin myöntämiseen ja lainaohjelmiin tai sen työllisyyskäytäntöihin.

Tässä luettelossa olevat lukukausimaksut ja palkkiot vastaavat 8 VAC 40-31 et. Virginian korkeakouluvaltuusto (SCHEV) on hyväksynyt Virginian hallintokoodin.

Akateemiset ja valmistumisvaatimukset sekä tässä esitetty koulutusohjelmat koskevat kaikkia sopivia opiskelijoita, jotka ilmoittautuvat IGU: lle syyskuusta 2009 lähtien ja sen jälkeen.

Sijainnit

Wien

Osoite
8133 Leesburg Pike
Wien, Virginia, Yhdysvallat