Humboldt State University - A California State University campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humboldtin osavaltion opiskelijat nauttia poikkeuksellisen college kokemus, ottaen pienet luokat opettanut professoreita, jotka tietävät heitä nimeltä. He elävät ja oppivat yhdessä maailman kauneimmista paikoista-lähellä antiikin mänty metsät, vuoret ja rannat. Olemme sijaitsee 275 mailia pohjoiseen San Franciscossa kaupungissa Arcata, joka on tunnustettu yhdeksi lännen paras college kaupungeissa.

Humboldtin osavaltion on julkinen laitos ja osa 23-kampuksella California State University järjestelmä. Kokoaikatyössä perustutkintoa opetusta on vain $ 7,194 vuodessa, olemme yksi parhaista korkeakoulujen arvoja kansakunta.

Meillä on hieman yli 8700 opiskelijaa ja 570 tiedekunnan jäseniä. Tarjoamme laajan valikoiman akateemisia valintoja, 48 suurten ja 12 jatko-ohjelmia 3 Korkeakoulut. Tiedekunnan jäsenet ovat kärjessä opettajien ja tutkijoiden oman alansa. Ohjelmia luonnonvaroja ja tieteet ovat kansallisesti tunnettu, kun taas visuaaliset ja esittävät taiteet ovat myös suosittuja Tutkimuskohteita. Koko opetussuunnitelma, opiskelijat löytää pitkäaikainen sitoutuminen sosiaalisen ja ympäristövastuun.

Olimme perustettiin opettajan college vuonna 1913. Viime vuosisadalla, olemme kasvanut toimielin keskityttiin pelkästään opettajankoulutusta täysin akkreditoidun yliopiston kanssa laajan tutkimuksen tilat. On ollut paljon nimenmuutokset vuosien varrella: Meidät on kutsuttu Humboldt State Normal School, Humboldt State Opettajan College, Humboldt State College, CSU Humboldt ja, vuodesta 1974, Humboldt State University.

Opiskelijamme on runsaasti mahdollisuuksia käytännön oppimisen kanssa professorit harjoittaa tutkimus ja yhdyskuntapalvelu. Coral Sea, esimerkiksi, on oceangoing alus käytettävä ensisijaisesti perustutkintoa tutkimus. Opiskelijat voivat opiskella maailman tärkein asiantuntija mänty puita ja johtavien asiantuntijoiden kanssa kestäviä energiajärjestelmiä. Meidän kärjessä Tuli Lab, opiskelijat opiskelevat ominaisuuksia metsäpalojen ja Schatz Energy Research Center opiskelija insinöörit työskentelevät reaalimaailman asioita, kuten tuo kestävää valaistusta kehitysmaihin. Opiskelija tekee oman teatteriesityksiä, tutkia mekaniikka kävely ihmisen suorituskyky Lab, työtä nuorten lasten Child Development Lab ja enemmän. Mahdollisuudet Runsaita reaalimaailman tutkimus kokemus saataville opiskelijoista-jotain muutamat muut yliopistot voivat ylpeillä.

Luokkahuoneen ulkopuolella, meidän opiskelijat nauttia runsaan kampuksella elämää. Ne ovat mukana yli 180 kampusklubeista ja saada state-of-the-art vapaa laitokseen. Vuosittain CenterArts tuo kansallisesti tunnustettu esittäjien ja kaiuttimet kampuksella, ja meillä on 12 NCAA Division II urheilujoukkueelle.

Missio, visio ja arvot

Tehtävä

Humboldt State University on kattava, asuin kampuksella California State University. Olemme tyytyväisiä opiskelijoita Kaliforniasta ja maailman meidän kampuksella. Tarjoamme heille kohtuuhintaisten, laadukasta koulutusta, joka reagoi tarpeisiin nopeasti muuttuvassa maailmassa. Palvelemme heitä tarjoamalla laajan valikoiman ohjelmia ja toimintoja, jotka edistävät tietoisuutta sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristökysymykset. Autamme yksilöitä valmistautua olemaan vastuussa jäseniä eri yhteiskunnissa.

Visio

Humboldt State University on kampuksella valinta henkilöille, jotka etsivät ennen kaikkea parantaa ihmisen kunnossa ja ympäristöämme.

Meillä on johtava keskus monitieteinen tutkimus ympäristön ja sen luonnonvarat. Meillä on alueellinen taidekeskus. Meillä on tunnettu sosiaalisen ja ympäristövastuun ja toimintaa. Uskomme avain yhteisen tulevaisuuden tulee olemaan yksittäinen kansalainen, joka toimii hyvällä omallatunnolla ja harjoittaa tietoisen toiminnan. Sitoudumme lisäämään meidän ihmisten erilaisuuteen ja näkökulmia. Meillä on esimerkillinen kumppaneita meidän yhteisöjä, myös heimojen kansojen. Tulemme järjestysmiesten oppimisen vaikuttaa myönteisesti.

Arvot

Humboldt State University arvot seuraavan lukuvuoden periaatteita, jotka edustavat ominaisuuksia akateemisesti integroitu yliopisto, ja tarjota puitteet toteutuksessa kollektiivista visio ja missio.

Uskomme päävastuu on tarjota paras mahdollinen koulutus nykymaailmassa. Uskomme, että opetuksen huippuosaamista on ensiarvoisen tärkeää, koska on oppimisen huippuosaamista. Uskomme ympäristössä vapaata tutkimusta, jossa oppiminen tapahtuu ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa. Yhteisönä oppimisen, kampuksella opetussuunnitelman ja Co-ajan ympäristö kannustaa henkisen diskurssin, esteettinen luovuus ja arvostusta, ja merkittäviä mahdollisuuksia osallistua ja palvelu. Me valmistaa opiskelijoita ottamaan sitoumuksia kriittisen tutkimuksen sosiaalinen vastuu ja kansalaistoiminnan tarpeen haasteisiin 21. vuosisadalla. Uskomme henkistä kasvua apuraha, luovaa toimintaa ja tutkimusta. Meidän valmistella henkilöitä on onnistunut kehittyneitä akateemisen ja ammatillisen koulutusohjelmat; olla johtaviin asemiin; ja olla aktiivinen ja tuottava yhteiskunnan jäseniä. Uskomme ihmisarvoa kaikille ja tasapuolinen ja oikeudenmukainen kohtelu ja yhtäläiset mahdollisuudet. Arvostamme rikkautta ja vuorovaikutus eroja. Arvostamme osallisuuden monimuotoisuuden, ja me kunnioitamme vaihtoehtoisia paradigmoja ajatuksen. Uskomme kollegiaalisesti vuoropuhelua ja keskustelua, joka johtaa osallistavaa päätöksenteon yhteisössämme opiskelijoiden, henkilökunnan, ylläpitäjä, ja tiedekunnan opiskelijoiden. Uskomme yliopiston tulee auttaa kehittämään kykyjä yksilöiden tehdä aloite, ja tehdä yhteistyötä asioissa johtaa vastuullista toimintaa. Uskomme ihmisten on oltava ympäristöllisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti vastuussa pyrkimys elinkelpoisia ja kestäviä yhteisöjä. Uskomme sijainti on ekologisesti ja hengellisesti rikkaus että me omaksua olennaisena osana meidän oppimisyhteisön. Meidän opetussuunnitelma on merkitystä, yhteistyöhön ja reagoivat meidän maantieteellinen sijainti. Uskomme meillä on erityinen mahdollisuus oppia Native American kulttuureista, ainutlaatuinen ekosysteemi ja erityinen yhteisöt alueemme, ja soveltaa tätä tietoa. Uskomme yliopisto on olennainen osa paikallisten ja alueellisten yhteisöjen. Uskomme yliopisto on arkiston arkistointiin kertyneen tiedon kanssa inclusive pääsy akateemisen ja laajempia yhteisöjä.

Sijainnit

Arcata

Humboldt State University

Osoite
1 Harpst Street,
Arcata, CA 95521

95521 Arcata, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 707-826-3011

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin