Lue virallinen kuvaus

Tietoja kohteesta Concordia-Chicago

Chicagon Concordia-yliopisto perustettiin vuonna 1864 opettajien kollegiona, ja nykyään se on kattava yliopisto, joka koostuu taiteiden ja tieteiden korkeakoulusta, kauppakorkeakoulusta, koulutuksen korkeakoulusta, jatko-opintojen kollegiosta ja innovaatio- ja ammattikorkeakouluista. CUC tarjoaa jatko- ja jatko-ohjelmia sekä tohtorintutkintoja. Yliopisto on liitetty luterilaisiin kirkoihin - Missouri Synodiin ja on Concordian yliopistojärjestelmän jäsen, valtakunnallinen korkeakoulujen ja yliopistojen verkosto.

Luterilaisen kirkon instituutti - Missouri Synod, Concordia-Chicago on yksityinen, vapaan taiteen alainen yliopisto, joka sisältää kristillisiä arvoja ja on perustettu luterilaisiin perinteisiin. Sijaintimme 40 hehtaarin esikaupunkien kampuksella upeassa River Forestissa on vain 10 kilometriä Chicagon keskustasta. Tämä tarjoaa mahdollisuuden saada käytännön kokemusta, joka täydentää opetusta. Chicagon resurssit rikastuttavat kaikkia opiskelijoiden kokemuksia, mikä tekee mahdolliseksi reaalimaailman yhteydet.

Palkinnot:
 • Tunnustetaan kansallisena erottelukollegiona opiskelijoiden, suuren opetuksen, elinvoimaisen yhteisön ja onnistuneiden tulosten saamiseksi
 • Neljännen kerran nimetty presidentin korkeakouluyhteisön kunniavaliokunta vapaaehtoistyötä ja kansalaistoimintaa varten
akkreditoinnit:
 • HLC (Higher Learning Commission)
 • Kouluttajien valmistelun akkreditointineuvosto (CAEP)
 • Neuvonta ja siihen liittyvien koulutusohjelmien akkreditointi (CACREP)
 • Musiikkikoulujen liitto (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Tehtävämme

Concordia University Chicago, joka on Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin keskittyvä ja vapaiden taiteiden keskellä sijaitseva luterilaisen kirkon - Missourin synodin - erottuva, kattava yliopisto, antaa miehille ja naisille mahdollisuuden palvella ja johtaa luotettavuutta, luovuutta, osaamista ja myötätuntoa. monipuolinen, yhteenliitetty ja yhä kaupungistuneempi kirkko ja maailma.

Näkemys

Concordian yliopisto Chicagossa pyrkii kristilliseen perintöönsä, joka koskee osaamisen ja uskon houkuttelemista. Hän pyrkii olemaan kohdeyliopisto kaikille, jotka pyrkivät kehittämään täyttä yksilöllistä potentiaaliaan erottuvan, innovatiivisen ja dynaamisen ympäristön kautta, jossa tutkija, luovuus ja löytö palvelevat palvelijaa ajattelevaa johtajuutta.

Perusarvot

Luterilaisen kirkon kristillisenä yliopistona - Missourin synodissa, me Concordian yliopistossa Chicagossa arvostamme:

 • Kristillinen usko
  • Kristillinen usko on olennainen osa yhteisömme.
 • Yksilö
 • Jumalan luomisen jäsenenä jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja siunattu luontaisesti.
 • erinomaisuus
 • Pyrimme huippuosaamiseen kuka me olemme ja mitä teemme.
 • eheys
 • Yhteisömme osoittaa uskomuksemme ja käytäntöjemme välisen yhteyden.
 • palvelu
 • Toisten tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen on vastaus Jumalan rakkauteen meitä kohtaan ja heijastus Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan.

Maailmasi

Concordian yliopistossa Chicagossa opit kokemuksesta, kun käytät soveltavaa tutkimusta, palvelutoimintaa, harjoittelujaksoja, opiskelua ympäri maailmaa ja paljon muuta. Siksi opiskelijamme kehittävät osaamista, taitoja, kykyjä ja monipuolisuutta vastaamaan 2000-luvun työympäristön vaatimuksia, palvelevat eettisiä johtajia ja harjoittavat mahdollisuuksia, jotka laajenevat koko elämänsä ajan.

Keskity 21. vuosisadan tietoihin ja taitoihin
 • Tutkinto Concordia – Chicago -signaalista työnantajille, että olet oppinut hyödyntämällä mahdollisuuksia, kuten harjoittelupaikkoja, soveltavaa tutkimusta, palvelutoimintaa, johtamiskokemuksia ja oppimista, jotka eivät ole kampuksella. CUC-kokemuksesi auttavat sinua kehittämään näkökulmia, taitoja ja kykyjä, jotka mahdollistavat elämäsi mahdollisuuksien avaamisen pitkään valmistumisen jälkeen.
Professoreiden ja henkilökunnan henkilökohtainen opastus
 • Concordia – Chicago-opiskelijana saat yksilöllisen huomion, joka ohjaa sinut kohti ammatti- tai urapolkuja ja asettaa sinut menestymään siinä. Professorimme ja henkilökuntamme tarjoavat yksilöllistä ohjausta ja tukea, koska ne auttavat sinua tunnistamaan ura-etujasi, hallitsemaan tietosi ja taidot, jotka tarvitaan haluamasi ammatillisen kentän aloittamiseen tai etenemiseen.
Oppiminen monipuolisten opiskelijoiden kanssa maailmanluokan kaupungissa
 • Sinulla on laaja kokemus, kun opit yhteisössä eri taustoista ja kulttuureista ympäri maailmaa. Lähes loputtomilla mahdollisuuksilla osallistua kampuksella, Chicagossa ja kaikkialla maailmassa, sinulla on rikastavia kokemuksia, jotka laajentavat monipuolisuutta ja avaavat tulevaisuudennäkymät.
Arvopohjainen koulutus johtajuutta ja tarkoitusta varten
 • CUC tarjoaa runsaasti luterilaisen koulutuksen perinnettä, ja se tarjoaa sinulle koulutuskokemuksen, joka sisältää uskon rikastumisen ja ohjauksen eettisen elämän eheyden puolesta. Yhteisön henki inspiroi kaikkia oppilaitamme - erityisesti kirkon työohjelmissamme - vastaamaan maailman tarpeisiin, joissa he elävät, palvelevat ja työskentelevät. Voit avata elämäsi kaikilla merkityksellisen menestyksen osa-alueilla, kun Concordia – Chicago -historiasta saat kokemusta.

Tästä syystä et menesty ainoastaan Concordian ja Chicagon jatko-opintojen tai jatko-opintojen aikana, vaan paljon kauemmas - koko menestyksekkään urasi tai ammatin ja tarkoituksenmukaisen elämän.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Osoite
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Chicago, Illinois, Yhdysvallat