College of New Jersey

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja TCNJ: stä

College of New Jersey (TCNJ) on erittäin valikoiva laitos, joka tunnustetaan jatkuvasti yhdeksi maan parhaista kattavista korkeakouluista. Vuonna 1855 perustettu New Jersey State Normal School, TCNJ ylläpitää seitsemänneksi korkeinta neljän vuoden valmistumistasoa kaikkien julkisten korkeakoulujen ja yliopistojen keskuudessa. Money on luokitellut sen 15 parhaan julkisen korkeakoulun joukkoon, "joka todennäköisesti maksaa taloudellisesti", ja USA News

Luonnollisesta kauneudestaan tunnettu korkeakoulu sijaitsee 289 puiden reunustamalla hehtaarilla Ewing Townshipin esikaupungissa, New Jerseyssä, sekä New Yorkin että Philadelphian läheisyydessä. Vahva taiteiden ydin muodostaa perustan runsaalle tutkinto-ohjelmalle, jota tarjotaan yliopiston seitsemän koulun kautta: Taide ja viestintä; liiketoimintaa; koulutus; Engineering; Humanistiset ja yhteiskuntatieteet; Hoitotyö, terveys ja liikuntatieteet; ja tiede. Viisi allekirjoituskokemusta ovat TCNJ-koulutuksen tunnusmerkki. Ne sisältävät henkilökohtaisen, yhteistyöhön perustuvan ja tiukan koulutuksen; perustutkimus, ohjatut harjoittelujaksot ja kenttäkokemukset; yhteisöllinen oppiminen; globaali sitoutuminen; ja johtamisen kehittäminen.

TCNJ: n pitkäaikainen sitoutuminen tiedekuntien ja opiskelijoiden yhteistyöhön tunnustettiin vuonna 2015 perustutkintoa käsittelevässä neuvostossa, joka nimitti yliopiston perustajakokouksensa ”Campus-laajuisen palkinnon perustutkinnon suorittamisesta” vastaanottajalle. Vuonna 2006 TCNJ sai Phi Beta Kappa -kappaleen. - kunnia, jonka alle 10 prosenttia korkeakouluista ja yliopistoista jakaa kansallisesti.

Tärkeä tehtävässään, TCNJ uskoo koulutuksen muuttuvaan voimaan kehittää kriittisiä ajattelijoita, vastuullisia kansalaisia sekä elinikäisiä oppijoita ja johtajia. Johtamisohjelmointia tarjotaan koko opiskelijan uran ajan, samoin kuin muita ohjelmia ja palveluita, jotka on suunnattu opiskelijoiden sosiaaliseen, tunne-, ura-, akateemiseen, henkiseen ja fyysiseen kehitykseen. TCNJ kannustaa opiskelijoita laajentamaan kykyjään ja taitojaan yli 200 kampuksen organisaation kautta. Näihin ryhmiin kuuluvat esiintyvät yhtyeet, ammatti- ja kunniayhdistykset, opiskelijajulkaisut, yhdistykset ja naispuoliset yhteisöt sekä sisäinen ja klubiurheilu.

College of New Jersey yliopiston korkeakouluopiskelijoiden urheilijoiden menestys heijastaa luokkahuoneessa saavutettuja korkeita saavutuksia ja apurahoja. Vuodesta 1978–1979 lähtien lionien painijoukkue on valloittanut yliopiston ensimmäisen National Collegiate Athletic Associationin (NCAA) joukkuekilpailun. TCNJ on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi maan menestyneimmistä Division III -ohjelmista, voittaen 40 joukkuetta ja 49 yksittäistä NCAA-mestaruutta.

TCNJ ilmoittautuu noin 7 400 opiskelijaan, mukaan lukien 6790 opiskelijaa ja 610 jatko-opiskelijaa.

Merkki

Erittäin valikoiva julkinen asuinopisto, joka keskittyy perustutkintoon johtavaan kokemukseen. Seitsemän koulua - taidetta

faktat

Opiskelijoiden ilmoittautuminen Noin 6580 kokopäiväistä opiskelijaa.
Luokan keskikoko 21 opiskelijaa
Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde 13: 1
Kampuksen fuksit 95 prosenttia
Fuksin - Sophomore -pidätys 93 prosenttia
Valmistumisaste 87 prosenttia
Keskimääräinen SAT-pistemäärä 1228 yleisiin tunnustuksiin (vain kriittinen lukeminen ja matematiikka)
Yleisurheilu Johdonmukaisesti luokiteltu parhaimpiin NCAA Division III -ohjelmiin maan.
Työnantajat rekrytoivat kampuksella 400

Kampus

TCNJ: n Georgian siirtomaa kampuksella on 289 maisemoitua hehtaaria Ewingin esikaupungissa New Jerseyssä. College on noin 5 mailin päässä Trentonista, osavaltion pääkaupungista, 10 mailin päässä Princetonista ja tunnin päässä sekä Philadelphiasta että New Yorkista.

kotelo

Yhdeksänkymmentäviisi prosenttia fuksistä asuu kampuksella, ja kaikille uusille täysipäiväisille ensimmäisen vuoden opiskelijoille taataan kahden vuoden asuminen. Neljätoista asuntohallia tarjoaa monipuolisen asumismajoituksen kaikille opiskelijoille, mukaan lukien ylemmän luokan miehet.

Tehtävä

College of New Jersey , kansallisesti tunnustettu julkinen laitos, joka perustettiin vuonna 1855 New Jerseyn osavaltion normaalikouluksi, on pääasiassa perus- ja asuntolaopisto, jonka kohdennettuihin jatko-ohjelmiin. Vapaisiin taiteisiin pohjautuva TCNJ: n henkilökohtainen, yhteistyöhön perustuva ja tiukka koulutus houkuttelee korkeimmalla tasolla olevia opiskelijoita luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. TCNJ uskoo koulutuksen muuttuvaan voimaan kehittää kriittisiä ajattelijoita, vastuullisia kansalaisia sekä elinikäisiä oppijoita ja johtajia. College antaa monimuotoisille opiskelijoilleen, henkilöstölleen ja tiedekunnalleen mahdollisuuden ylläpitää ja parantaa yhteisöjään sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. StockSnap / Pixabay

Näkemys

TCNJ tarjoaa vertaansa vailla olevan koulutuksen elinvoimaisessa, yhteistyöhakuisessa ja osallistavassa yhteisössä oppijoita, jotka tekevät selkeän merkin maailmaan. Seuraamalla arvojamme toimimme kansallisena esimerkkinä julkisesta korkea-asteen koulutuksesta, ja teemme sen sitoutuen pääsyyn ja kohtuuhintaisuuteen.

arvot

erinomaisuus

 • Hyväksymme erittäin lahjakkaita opiskelijoita, joille haastamme löytää ja toteuttaa potentiaalinsa.
 • Rekrytoimme korkealaatuisimpia tiedekuntia, henkilökuntaa ja hallintovirkamiehiä, joilla on asiantuntemusta ja kokemusta ohjata ja haastaa opiskelijoitamme.
 • Tuemme innovaatioita ja kokeiluja ja jatkamme rakentamista saavutuksillemme. Pidämme korkeimpia odotuksia itsellemme ja tuemme toisiamme niiden saavuttamisessa.

Sitoumus

 • Kannustamme opiskelijoita, tiedekuntia ja henkilökuntaa harjoittamaan uteliaisuuttaan ja intohimoaan luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.
 • Teemme yhteistyötä kurinpidollisten ja toiminnallisten rajojen yli hyödyntääksemme kaikkia vahvuuksiamme.
 • Teemme yhteistyötä rikastuttaaksemme paikallisia, kansallisia ja globaaleja yhteisöjämme.

eheys

 • Kohtelemme toisiamme kohteliaasti ja kunnioittavasti.
 • Toimimme eettisesti ja kannamme vastuun valinnoistamme.
 • Toimimme yhdessä oikeudenmukaisuuden, yhteistyön ja avoimuuden hengessä.

osallisuutta

 • Tunnustamme jokaisen yhteisöjämme ainutlaatuisen arvon.
 • Uskomme, että erilaisista taustoista, näkökulmista ja kyvyistä koostuva yhteisö edistää oppimista ja sitoutumista.
 • Olemme sitoutuneet rakentamaan monipuolisen ja osallistavan yhteisön.

Itsetutkiskeluun

 • Arvioimme käytäntöjämme luokkahuoneessa, kampuksella ja yhteisössä.
 • Tuemme jatkuvaa kampusvuoropuhelua varmistaaksemme, että noudatamme missioamme, visioamme ja arvoja.
 • Seuraamme rutiininomaisesti resurssien kohdentamista ja käyttämistä varmistaaksemme, että tuemme painopisteitä ja olemme verotuksellisesti vastuussa.

Sijainnit

Ewingin kaupunki

Osoite
2000 Pennington Road
Ewingin kaupunki, New Jersey, Yhdysvallat