College of Mount Saint Vincent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Valitse Mount

College of Mount Saint Vincent on kansallisesti tunnustettu riippumaton, taiteet college. Sitoutunut katolisen perinteen ja ekumenian Mount tarjoaa yli 40 perustutkintoa ohjelmia, kuten täyden valikoiman suurten yhtiöiden ja alaikäisten ja ammatillista valmistautumista laskentatoimen, liike-, viestintä, koulutus, ja hoitotyön.

Meidän tiedekunnan ovat opettajia ensin. Tunnettu erinomaisen akateemisista ja palkittu tutkimus, ne harjoittavat opiskelijat läpi tiukan opetussuunnitelman, henkilökohtaista huomiota tarjoamia 13: 1 opiskelija tiedekunnan suhde, pienet luokat (keskimäärin 20), fuksi seminaareja, tavattoman rikas mahdollisuuksia opiskelija / tiedekunnan tutkimus, satunnaisia ​​valintoja kansainvälisiä tutkimuksessa harjoittelupaikkoja New Yorkissa, ja ainutlaatuinen Oxley Career Education Program.

Tämän poikkeuksellinen akateeminen ohjelma, Mount valmentaa opiskelijoita uran, ei vain työtä. Kaikilla koulutusaloilla korostaa analyyttisiä taitoja, kriittistä ajattelua, eettisen vastuun ja selkeä vakuuttava viestintä. Nämä ovat olennaiseen menestyksessä ammatista ja kestävin tapa sijoittaa tulevaisuuteen. Siksi meidän opiskelijoiden ja opettajakunnan toteuttaa suurta ylpeyttä työstään yhdessä.

Mount on hyvin henkilökohtainen paikka erittäin suuri kaupunki. Meidän metsäinen, 70 hehtaarin ranta kampus on vain 12 kilometrin päässä Manhattanilta. Meidän sijainti tarjoaa vertaansa vailla pääsyä koulutuksen, kulttuurin ja ura resurssit New Yorkissa ja sen alueella. Meille kaupunki on luokkahuone. Tule tutustumaan College of Mount Saint Vincent!

Sijainnit

bronx

College of Mount Saint Vincent

Osoite
Riverdale Avenue,6301
10471 bronx, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 718-405-3322

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin