Carlson School of Management, University of Minnesota

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Me Carlson School of Management ovat sitoutuneet mielikuvitus, sitoutumista ja kunnianhimoa. Perustuu Twin Cities Minneapolisin ja St. Paul, joka sijaitsee Minnesotan yliopiston, Carlson School on johtava liiketoiminnan koulutukseen ja tutkimukseen. Lähestymistapamme yhdistää opiskelijoiden ainutlaatuisia kokemuksellisen oppimisen mahdollisuuksia, dynaaminen kansainvälinen koulutusohjelmat sekä elinvoimainen yritysten verkosto koko valtion ja sen jälkeen.

Carlson School antaa asteen täyden perustutkintoa ohjelma (BSB), Master of Business Administration (MBA), Master of kirjanpidon (MacCE), Master of Science in Business Analytics (selvittää MBSA), Master of Business Verotus (MBT) , Master of Finance (MS-rahoitus), Master of Human Resources ja työmarkkinasuhteet (MA-HRIR), Master of Supply Chain Management (MS-SCM), ja jatko-ohjelmaa, sekä tarjoaa lukuisia johtotason täydennyskoulutusta mahdollisuuksia.

Meidän Tarkoitus

Innostava ja mahdollistaa yksilöitä ja organisaatioita luomaan valoisampaa tulevaisuutta.

lupauksemme

Luomme muokkaava oppimiskokemus jokaiselle oppilaalle. Kehitämme vaikutusvaltainen tietoa, joka vaikuttaa tulevaisuuden organisaatioiden. Kasvamme yrittäjyyteen johtajia mielikuvitusta, eheys ja globaali ajattelutapa torjumiseksi tarvitaan suuriin haasteisiin yritysten ja yhteiskunnan.

Sijainnit

Minneapolis

Carlson School of Management

Osoite
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Yhdysvallat
Puhelin
+1 612-625-0027

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: