Read the Official Description

AACSB Accredited

Edustusto College of Business ja julkishallinnon California State University San Bernardino on luoda opiskelijan oppiminen yhteisö, joka valmistaa opiskelijoita tuottavasti jäseniä yritysten, hallinnon, ja globaalissa yhteiskunnassa. Tarjoamme laatua ja jatko-ohjelmia, jotka vaikuttavat positiivisesti oppilaiden kehityksen ammattilaisia. Asetamme etusijalle opetuksen, joka on parannettu sitoutuminen tiedekunnan jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen, henkisen maksut ja palvelu.

Tiedekunnan henkinen kannanotot ensisijaisesti yhdistelmä soveltavan tutkimuksen tai maksuja harjoitella ja oppimiseen tai pedagogista tutkimusta. Palvelemme kulttuurisesti ja maailmanlaajuisesti monipuolinen ylioppilaskunnassa valmistamalla opiskelija käsitellä muuttuvassa ja monimuotoisessa ympäristössä. Kautta yhdyskuntapalvelu, kumppanuuksia ja aloitteita, College toimii välittäjänä tiedon ja osaamisen välillä yliopiston, alueellinen yhteisö, ja suurempi maailma.

Yhteisön toiminta on meidän ohjelmia San Bernardino ja Palm Desert kampuksilla Tulokset harjoittelupaikkoja ja monet palvelun oppimismahdollisuuksia opiskelijoille. Puolestaan ​​voit luottaa valmistuneista tulla työntekijät, ja lopulta johtoryhmäsi. Haluamme työskennellä kanssanne kehittää työvoiman ja taloutta, joka mahdollistaa alueemme houkutella ja pitää laadukkaiden työpaikkojen. Ehkä olet miettinyt, mitä voit tehdä. Tässä kymmenen mitä voi tehdä nyt tukea missiomme opiskelijana oppiminen yhteisö:

  • Osallistutaan College Excellence Fund
  • Host CBPA Alumni Networking tapahtuma kotiin tai työpaikalle
  • Liity Business Alliance jatkuvan linkkejä College, sen opiskelijoiden ja opettajakunnan
  • Tule kampuksella puhua pieni ryhmä opiskelijoiden viikoittain uraohjaukseen istunto
  • Osallistutaan Student Scholarship Fund
  • Vapaaehtoisten jakaa asiantuntemusta puhumalla luokkaansa kuin "Prof Päivä"
  • Mentor opiskelija 10 viikon harjoittelun at organisaation, joka koostuu 150-200 tuntia 4 yksikköä akateemisen luottoa
  • Valitaan ansioitunut "Arrowhead Arvoisat Executive" tai "yrittäjähenki" haastaja
  • Pyydä tiedekunnan tuoda opiskelija joukkueen luokan hanke puuttua käytännön haaste kohtaat
  • Palvella neuvottelukuntana kollegion tai auttaa neuvoa ja tukea opiskelijajärjestön omalla alalla

Opiskelemaan

College of Business ja julkishallinnon Cal State San Bernardino on tuottanut yli 16000 valmistuneet, yli 65% asuu Inland Empire, kasvaa tämä vauraus of Southern California. Väestö kasvaa nopeasti, mikä antaa valmistuneista hyvät mahdollisuudet soveltaa yrittäjähenkeä sellaisilla aloilla kuin pienyritys, jakelun, MNCs ja julkista palvelua. Valmistumme Yhteisöjohtajat!

Viime kyselyn yritysten ja julkishallinnon alumni, yli 95% vastasi "kyllä!" että he suosittelevat meitä ystävä tai sukulainen harkitsevat ohjelma tarjotaan CSUSB. Jokainen organisaatio olisi ylpeä niin korkea hyväksyntä. Opiskelemaan, kehotan teitä käymään kampuksella. Se on kaunis! Kestää jonkin aikaa kuulla teidän mahdollisuuksia työskennellä läheisesti tiedekunnan ja hioa johtamistaitoja läpi monia aktiivisia opiskelijajärjestöt. Tavoitteet ja visiomme voi hyvinkin olla samassa ottelussa, että se on nykyinen 2700 perustutkintoa ja 500 jatko-opiskelijoille.

Laatu on sana kuvaamaan meidän 17 eri perustutkintoa pitoisuuksia, MBA, ja MPA näyttönä dual akkreditoinnit: AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business) ja NASPAA (National Association of Schools of Public Affairs ja hallinto).

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

Meidän AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business) akkreditoitu MBA-ohjelma College of Business ja julkishallinnon (CBPA) California State University San B ... [+]

Meidän AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business) akkreditoitu MBA-ohjelma College of Business ja julkishallinnon (CBPA) California State University San Bernardino (CSUSB) tarjoaa korkealaatuisia tiedekunnan asiaa opetussuunnitelma, kätevä luokan kertaa ja on edullisin hyväksytty ohjelma Etelä-Kaliforniassa.

Tiesitkö, että College on yksi parhaista liiketoiminnan? National ja Global tunnustamista, mukaan lukien:

US News & World Report listattu CSUSB joukossa "Best Grad koulut, Business" vuonna 2014, 2015, ja 2016. Princeton Review sijoittui CSUSB yhdeksi "Best 295 Business Schools" peräkkäin vuosina 2013, 2014 ja 2015. CEO Magazine edelleen tärkeysjärjestyksessä CSUSB joukossa "Top 20 MBA-ohjelmia" (2013, 2014, 2015 ja 2016), joka sisältää uuden ykkös- palkinnon 2016. Military Times luetellut meidän MBA-ohjelma "Best eläinlääkäreille" kolmatta vuotta peräkkäin (2013, 2014, ja 2015). ... [-]
Yhdysvallat San Bernardino
September 2019
Full-time
Part-time
4 - 18 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi