Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Tervetuloa College of Business

Me valmistaa opiskelijoita olemaan työ-ready.

Meidän tiedekunta, henkilöstö, opetusohjelmia, ja kerhotoimintaa kaikki osaltaan kehittää opiskelijoiden on tietoja, taitoja ja dispositions menestykseen.

Tarjoamme erilaisia ​​erinomaisia ​​ohjelmia, opiskelijajärjestöt sekä tiedekunnan ja henkilökunnan. Annamme opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja taitoja, jotka auttavat heitä olemaan työ-valmis ja olla positiivinen avustajat yhteisönsä.

Täällä opit tiedot, taidot, sitkeyttä ja kestävyyttä, joita tarvitaan, jotta saadaan loistava ura. Tarjoamme erinomaisen tuen; lähestyttävä tiedekunnan vertaiskouluttajaa ja ohjaajien, ja avulias henkilökunta. Liity siis ja tuo uteliaisuus, energia, ja tarkoituksena antaa se parhaasi. Haluamme työskennellä kanssanne.

Mitä opiskelijat löytävät täältä

Erinomainen Business Program

Yksi seitsemästä korkeakoulujen ja asuu suurin suurten annetun Chico valtion Campus, College of Business on yksi vain 15 prosenttia kaikista kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti, jotka täyttävät korkeat akkreditointistandardien asettamat yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Olemme tunnustettu johtava opetuksen huippuosaamista, käytännöllinen tutkimus sekä opiskelijoiden työ valmius.

Incredible Allekirjoitus Ohjelmat

Meidän allekirjoitus ohjelmat erottuvat kilpailusta ja pidetään laajalti joitakin parhaista. Ne tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kehittää skillsets henkilökohtaisesti ja ammatillisesti samalla kyseenalaistetaan paikallisten, alueellisten ja kansallisten kilpailujen, työskennellä yhteisöprojekteihin, harjoittelupaikkoja, tutkimushanketta professoreita, ja enemmän.

Mukana ja Dedicated Alumni

Opiskelijamme rakastavat College of Business, ja sillä alumnit omistautumisesta näkyy läpi tapahtumia, kuten Executives on Campus, toimimalla meidän Business Advisory Board, ja tulossa-seuran jäseniä tukemaan meitä ja antaa takaisin.

Turvallinen ja kannustava oppimisympäristö

Henkilökohtaista huomiota tiedekunnan, henkilökohtainen akateemisen neuvoo, ja aktiivinen opiskelija klubit varmistaa henkilökohtainen kontakti opiskelijoiden ja opettajakunnan. International Students tukena on huolehtiva henkilökunta on sitoutunut tekemään niiden Chico kokemuksen jota he tulee vaalia eliniän.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

California State University, Chico - College of Business

CSU, Chico MBA tyytyväinen sovelluksia sekä kotimaan ja kansainvälisen opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita oppimaan ja taitoja he tarvitsevat menestyvät johtajat. V ... [+]

College of Business at California State University, Chico tarjoaa jatko yritysten kursseja pyrkivä ja työ ammattilaisille. Opiskelija mainita koulun vahva alueellinen maine, painottaen kehittämiseen ryhmätyötaidot, ja opetussuunnitelma, joka keskittyy kehittämään käytännön taidot niiden syitä valita harjoittaa Graduate Business tutkinnon Chico State.

CSU, Chico MBA tyytyväinen sovelluksia sekä kotimaan ja kansainvälisen opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita oppimaan ja taitoja he tarvitsevat menestyvät johtajat. Vaikka jotkut liiketoiminnan kokemus ehdotetaan, sitä ei tarvita, ja opiskelijat eivät tarvitse perustutkintoa liiketoiminnan astetta. Opiskelijat, joilla ei ole perus-liiketoiminnan määrin on otettava useita kursseja valmistautumaan Graduate Business ohjelma.... [-]

Yhdysvallat Chico
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

MBA Program International Student Testimonial