California Institute of Advanced Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) on voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on sitoutunut tekemään elinikäisen oppimisen mahdollisuudet ulottuvilla, haasteellisiksi ja relevantiksi monipuoliselle opiskelijaväestölle. Sen tavoitteena on helpottaa opintojen saatavuutta ja akateemista huippuosaamista yliopistojen toiminnan ja resurssien, innovatiivisten toimitusjärjestelmien ja opiskelijapalvelujen poikkeuksellisella hallinnoinnilla sekä oppimiskeskeisiksi, menestyksekkäästi ja teknologisesti vastaaviin ohjelmiin.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM henkilökunta, tiedekunta ja valmistuneet 2015

Perustettu Druckerin filosofioihin.

Käyttämällä Peter F. Drukerin viisautta johdon käytäntöön CIAM varustaa johtajat ja johtajat työkaluilla ja tieteenaloilla tekemään sosiaalisesti vastuullisia päätöksiä, jotka ovat merkityksellisiä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä sisällyttämällä kokemuksellinen oppiminen sekä verkko- että luokkahuoneasetuksiin. Peter Druckerin kannalta viisi johtamisperiaatetta olivat:

  • Suorituskyvyn mittaaminen
  • Motivointi ja viestintä
  • Tavoitteiden asettaminen
  • järjestäminen
  • Kehitetään ihmisiä

Tehtävämme:

Peter F. Drukerin viisaudesta lähtien tuotamme johtajia, joilla on syvällinen käsitys johtamisvelvollisuudestaan ​​henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen menestyksen saavuttamiseksi. Teemme tämän tarjoamalla kokemuksellista oppimista sekä perinteisissä luokkahuoneissa että virtuaaliympäristöissä.

Näkemyksemme:

CIAM tuottaa johtajia, jotka ovat vastuussa, maailmanlaajuisesti suuntautuneita ja käytännöllisiä.

Meidän arvomme:

CIAM arvostaa ja edistää kulttuuria kunnioittaen eettisyyttä, eheyttä ja velvollisuuttamme vaalipiireihin, työntekijöihimme ja yhteiskuntaan. Nämä arvot virtaavat suoraan Peter Druckerin viisaudesta.

Puheenjohtajan viesti:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) on yksi tavoite: antaa sinulle mahdollisuuden luoda omat tulevaisuutesi valintasi mukaan. Tämän saavuttamiseksi olemme rakentaneet kursseja ja ohjelmamme, mitä johtajat ja yrittäjät tarvitsevat tietää menestyä nykypäivän haastavassa ja kilpailukykyisessä ympäristössä.Tärkeimmät johtajat ja tulevat työnantajat ymmärtävät tänään, että nykyiset keskeiset työntekijät - Peter F. Drucker, Modernin hallinnon isä, jota kutsutaan "osaajiksi työntekijöiksi", ei voida hallita, vaan niitä on johdettava. Lisäksi tämä johtajuusrooli voidaan saavuttaa vain johtajilla, joilla ei ole vain MBA: ta, mutta myös näkökulmasta ankkuroitu kokemukseen ja monenlaisiin tieteenaloihin. Mitä olet jo oppinut elämässä ja yliopistossa, riippumatta siitä, mikä tärkein ja mitä CIAM MBA tarjoaa sinulle avaimet avata nämä ovet rakentamalla henkilökohtaiseen maailmaasi. "

- Jennie Ta, MBA, CIAM puheenjohtaja

Tule liittymään CIAM !

Olemme ekstaattisia, että olet kiinnostunut ottamasta koulutusta seuraavalle tasolle. Hämmästyttävä ammattijoukkueemme on täällä auttamaan sinua tutkimaan, mitä MBA-kokemuksemme on tarjota sinulle.

Joten tule tervehtimään! Meidän ystävällinen Osallistumisryhmä on valmis auttamaan sinua MBA-päätöksessä ja osoittaa CIAM kokemuksen arvon.

Sijainnit

El Monte

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Osoite
1000 S. Fremont Ave,
Alhambra, CA 91803

CA 91803 El Monte, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 626-350-1500

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin