Lue virallinen kuvaus

Noin

Norris-Vincent College of Business tarjoaa sekä perustutkinnon että maisterin tutkinto-ohjelmia liiketoiminnan kautta kirjanpidon, taloustieteen ja taloushallinnon tai Management and Marketing-yksikön kautta. Lisäksi opisto tarjoaa ASU-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua palkittuun US Air Force ROTC -ohjelmaan Aerospace Studies -yksikön kautta.

Akateemiset ohjelmat

College tarjoaa erilaisia ​​perustutkinto-ohjelmia, jotka johtavat Bachelor of Business Administration (BBA):

  • Kirjanpito
  • Rahoitus (mukaan lukien varainhoitosuunnitelma)
  • johto
  • Markkinointi
  • Kansainvälistä bisnestä
  • Johdon tietojärjestelmät

Korkeakoulun tutkinnot tarjoavat:

  • Master of Professional Accountancy (MPAc)
  • Master of Business Administration (MBA)

ASU Small Business Development Center

ASU: n pienyritysten kehittämiskeskus (SBDC) on avainasemassa pienten yritysten kasvun ja menestyksen edistämisessä San Angellon ympärillä sijaitsevassa kymmenen läänin alueella, joka koostuu palvelualueesta. SBDC tarjoaa myös mahdollisuuksia ASU-liiketoimintaopiskelijoille saavuttamaan todelliset kokemukset SBDC-asiakkaiden kanssa pienyritysten käynnistämisestä tai parantamisesta.

Opiskelijan menestyksen keskus

College of Business perusti opiskelijavaihdon osana yliopisto-laajuista aloitetta edistääkseen opiskelijoiden menestystä tarjoamalla parempaa palvelua opiskelijoillemme. CSS: n henkilökunnan neuvonantajat ovat enemmän kuin vain akateemisia neuvonantajia; ne tarjoavat myös arvokasta tietoa kaikista kampuksen palveluista ja resursseista College of Business -opiskelijoille.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Angelo State University College of Business

Master of Business Administration (MBA) koulutusohjelma tarjoaa koulutuksellista painoarvoa johtajuutta, tarjoaa laajan näkökulman liiketoimintaan, ja se on suunniteltu k ... [+]

Noin

Master of Business Administration (MBA) koulutusohjelma tarjoaa koulutuksellista painoarvoa johtajuutta, tarjoaa laajan näkökulman liiketoimintaan, ja se on suunniteltu kehittämään ja parantamaan liiketoiminnan taitoja ja tietoa, jotka ovat arvokkaita johtajille, johtajille ja ylläpitäjille. I nterdisciplinary ohjelma sisältää kursseja kirjanpidon, markkinoinnin, johtamisen, rahoituksen, talouden, oikeudellisen ja sosiaalisen ympäristön liiketoiminta-, data-analytiikka- ja hallintotietojärjestelmät. Kansainvälinen liiketoiminta- ja liiketoimintaetiikka on integroitu koko ohjelmaan.

HakemusvaatimuksetKandidaatin tutkinto akkreditoidusta yliopistosta2,5 tai parempi GPA tai viimeiset 60 tuntia430 tai parempi GMAT-pistemäärä (GMAT luopui 3.0 tai paremmasta GPA: sta tai 3 vuoden merkityksellisestä liiketoimintakokemuksesta)Ammattitaitoinen jatkaminenedellytykset... [-]
Yhdysvallat San Angelo
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Angelo State University College of Business

MBA voidaan myös täydentää erikoistumalla terveydenhuollon hallintaan. Tämä erikoistuminen on suunniteltu kehittämään ja parantamaan liiketoimintaa koskevia tietoja ja ta ... [+]

MBA ja erikoistuminen terveydenhuollon johtamiseen

MBA voidaan myös täydentää erikoistumalla terveydenhuollon hallintaan. Tämä erikoistuminen on suunniteltu kehittämään ja parantamaan liiketoimintaa koskevia tietoja ja taitoja, jotka ovat sopivia terveydenhuollon johtajille, ylläpitäjille ja johtajille julkisissa tai yksityisissä terveydenhuollon organisaatioissa. Standardin MBA-ohjelmaan kuuluvien liiketoimintatietojen ja -taitojen lisäksi tämä erikoistuminen tarjoaa lisäkoulutusta seuraavilla aloilla:

Terveydenhuollon oikeudelliset ja eettiset näkökohdatTerveydenhuollon varainhoitoTerveydenhuoltoTerveydenhuollon viestintä monipuolisessa työpaikassa.

Tämä ohjelma on yhteensä 36 luotto tuntia ja se voidaan suorittaa vain 14 kuukaudessa. Terveydenhuollon erikoistumiskursseja (12 op) tunnilla / hybridi-muodossa tarjoillaan syksyllä / keväällä (16 viikon termit). Opiskelijoiden, jotka harjoittavat tätä erikoistumista, on voitava osallistua luokkiin Norris-Vincentin kauppakorkeakoulussa. Keväällä 2020 alkaen tämä erikoistuminen tarjoaa myös 100%: n online-vaihtoehdon. Kaikkia muita vaadittavia kursseja tarjotaan verkossa (8 viikon termi) tai face-to-face / hybrid-muodossa (16 viikon termit).... [-]

Yhdysvallat San Angelo
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
14 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Norris-Vincent College of Business
Verkkosivusto
Puhelin
1-800-946-8627