Lue virallinen kuvaus

Maailma on yhä maailmanlaajuistunut joka päivä, ja jokaisella on oikeus laadukkuusohjelmaan oikeudenmukainen opetus. Hanki "reaalimaailman" koulutuskokemus ATMU: n kanssa .

Käy ATMU: n verkkosivuilla suoraan

ATMU perustettiin Kalifornian osavaltion yliopistoksi vuonna 2013 keskittyen paikallisiin ja kansainvälisiin opiskelijoihin tarjoamaan heille koulutusohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnon tasoilla, joilla on laaja alan erityisosaaminen. Kehitämme taitoja työllistämisen lisäämiseksi ja johtamisvalmiuksien kehittämiseksi tulevaisuuden johtajille.

ATMU: n tiedekunta ja henkilökunta edustavat monipuolista hyvin akateemista yksilöä, joilla on myös pitkäaikainen osaaminen yritys- ja teollisuusympäristöissä. He tuovat mukanaan yhdistelmän teoriaa ja käytäntöä, joka rikastuttaa ATMU-opiskelijoiden oppimiskokemusta.

Uskomme palvelemaan yhteisöä tarjoamalla korkealaatuista koulutusta demografisesti monipuolisille opiskelijoiden väestölle kohtuulliseen hintaan.

Globaali liiketoimintaympäristö on muuttunut nopeasti viime vuosikymmeninä. Voit edistyä ja kilpailla tarvitset tarvittavan kansainvälisen taidon edellyttämän tutkinnon.

ATMU tarjoaa kaikki nämä mahdollisuudet kurssiin perustuvissa ohjelmissa, joissa on räätälöityjä vaihtoehtoja.

ATMU on sitoutunut toimittamaan korkealaatuista osaamista sekä uusinta taitoja, joiden avulla nykypäivän oppilaat voivat harjoittaa liiketoiminnan hallintaa tarvittavilla teoreettisilla tasoilla ja itseluottamuksella. Materiaali on sekä teoreettista että käytännöllistä. Tiedekunnassamme on laaja maailmanlaajuinen alan erityiskokemus.


ATMU: N MISSION

American Tech and Management University tehtävänä on tarjota opiskelijoille mahdollisuus saada laadukasta korkeakoulutusta ja integroida globaali näkökulma valmistautumaan sitouttamiseen tehokkaina jäseninä dynaamisissa tekniikan ja johtamisen aloilla.


ATMU: N NÄKYMÄT

Opettaa tarvittavaa osaamista työllistyvyydelle ja tuottaa laadukkaita lahjakkuuksia globaaleille markkinoille käyttäen joustavia oppimismahdollisuuksia paikallisille ja globaaleille opiskelijoille.


INSTITUTIONAALISET OPPIMOTOT (ILO)

Opiskelijat, jotka suorittavat koulutuksen American Tech and Management University , osoittavat institutionaalisten oppimistulosten (ILO), joissa otetaan huomioon oppimiskokemusten laajuus ja syvyys sekä hankitut osaamiset, joita sovelletaan onnistuneisiin jatko-opiskelijoihin kaikissa koulutusohjelmissa.

ATMU: n institutionaaliset oppimistulokset ovat korkeakoulun hyväksymien ydinosaamisalueiden koulutettujen ammattilaisten oppimiskokemusten hankkiminen.


ATMU: n INSTITUTIONAALISET OPPIMISET

  1. Opiskelija osoittaa näyttöä korkeasta osaamistasosta verbaalisessa, ei-sanallisessa, kirjallisessa ideoiden, näkemysten ja arvojen kirjoittamisessa akateemisissa, työelämässä ja ihmissuhteissa.
  2. Opiskelija pystyy ajattelemaan kriittisesti ja analysoimaan ja ratkaisemaan ongelmia keräämällä tietoja, päättelemällä, arvioimalla vaihtoehtoja ja tekemällä sopivia ratkaisuja.
  3. Opiskelija osoittaa ammattitaitoista ja eettistä käyttäytymistä sekä tunnustetaan erilaiset ja monikulttuuriset yhteisöt.
  4. Opiskelija osoittaa ymmärtävän eettiset kysymykset, jotka vaikuttavat liiketoimintapäätöksiin ja toimiin.
  5. Opiskelijat näyttävät johtamisvalmiuksia, jotka sopivat työhönsä ja ammattiympäristöihinsä.
  6. Opiskelija osoittaa teknologian ja tiedon tarkoituksenmukaisen ja tehokkaan käytön tekemään näyttöön perustuvia päätöksiä, jotka liittyvät heidän opintoihinsa.
  7. Opiskelija osaa käyttää matemaattisia konsepteja ja malleja sekä kvantitatiivista päättelyä reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi.
  8. Opiskelija osoittaa monikulttuurisen ymmärryksen, empatian ja eettisen ymmärryksen ja käyttäytymisen ammatillisessa viestinnässä, vuorovaikutuksessa ja toiminnassa.

Kalifornian osavaltion myöntämä toimilupa Bureau for Private Post Secondary Education, School code 71847831

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

American Tech and Management University

ATMU: n MBA-kiihdytetyllä ohjelmalla pyritään luomaan ero teoreettisen tiedon ja strategisen sovelluksen välillä keskittymällä vertaisoppimiseen ja paikan päällä toteutta ... [+]

ATMU: n MBA-kiihdytetyllä ohjelmalla pyritään luomaan ero teoreettisen tiedon ja strategisen sovelluksen välillä keskittymällä vertaisoppimiseen ja paikan päällä toteuttamiseen. Tämän ohjelman jatko-opiskelijoille altistuu kaikki toiminnallisen organisaation välttämättömät toiminnot mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, markkinointi, rahoitus, kirjanpito, toiminta ja henkilöresurssit. Maailmanlaajuisen, käsin valittujen tiedekunnan tutkinnoilla, joilla on huomattavaa todellista kokemusta sekä yliopistosta että teollisuudesta, ATMU-opiskelijoille altistuu asiantuntemukselle, joka on todellinen taito.

ATMU Master of Business Administration (MBA) on tarkoitettu käsittelemään opiskelijan osaamista huippuosaamisen paikallisesti ja kansainvälisesti, tarjota laajasti koulutettua opiskelijaa tarjoamalla tietämyksen luomista, tutkimusta taitoja ja osaamista perustuu tieteelliseen prosessiin ja tuloksiin.... [-]

Yhdysvallat Pleasanton
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 18 kuukautta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi