Lue virallinen kuvaus

Anna Maria College Tarjoaa erittäin henkilökohtainen oppimiskokemus

Anna Maria College on yksityinen, co-oppilaitos perustettiin vuonna 1946 Sisters Saint Anne. Joiden vuotuinen ilmoittautuminen 1500 opiskelijaa, College on ylpeä voidessaan tarjota arvoihin perustuvaa, palvelu-keskittynyt taiteet koulutuksen. AMC on kasvanut tarjota erilaisia ​​perustutkintoa suuret yhtiöt, samoin kuin monet jatko ja todistus ohjelmia, sekä maahan ja verkossa. Pieni opiskelija-tiedekunnan suhde mahdollistaa erittäin henkilökohtaista oppimiskokemus, kun taas vaatimaton luokan ja kampuksen koko mahdollistaa optimaalisen opiskelija osallistumista. College tarjoaa 13 Division III NCAA urheiluun miehille ja naisille. AMC: n kampus sijaitsee kätevästi vain muutaman minuutin päässä Worcester, MA 192 hehtaarin Paxton.

Opiskelijat Anna Maria College saavat ammattimaisesti keskittynyt, taiteet koulutus vastaa akatemian katolisen identiteettiä ja arvoja.

AMC erottuu karrieerityyppinen vapaiden taiteiden koulutus, helposti ja reagoiva tiedekunnan pieni luokkakoot, ja erilaisia ​​Co-ajan aktiviteetteja, kuten Division III yleisurheilu. Suosittuja suuret yhtiöt ovat rikosoikeuden, tulipalo tiede, musiikkiterapia, hoitotyön, sosiaalityön ja Sport Management.

AMC tarjoaa Honors Program, sekä lukuisia ja ainutlaatuisia opiskella ulkomailla mahdollisuuksia. Anna Maria College on myös jäsen Korkeakoulujen konsortion Central Massachusetts, ryhmä 12 oppilaitokset jonka avulla opiskelijat voivat ylittää rekisteriin ilman lisäkustannuksia.

Anna Maria College: Missio

Anna Maria College, Katolinen korkeakoulun oppimisen, tunnustaa velvollisuutensa palvella lähiyhteisön, Commonwealth Massachusettsin, kansakunnan ja maailman tarjoamalla koulutusta, säilyttäminen oppimisen, ja sponsorointi tutkimuksen.

Juuret ovat roomalaiskatolinen perinne korkeakoulutuksen,nna Maria College on ylläpidettävä ja mukaisesti arvot juutalais-kristillisen perinteen ja sopusoinnussa ihanteiden sen foundresses, Sisters of Saint Anne. Nämä ihanteet, joiden tarkoituksena on kehittää koko ihminen, myös lisäämällä mahdollisuuksia laadukkaaseen koulutukseen, koulutukseen liittyvien innovaatioiden ja kunnioitusta käytännön taitoja.

Erityisesti, Anna Maria College näkee tehtävänsä on, että edistää sen opiskelijoiden henkistä osallistumista, ura valmistelu, yhteiskunnallisen tietoisuuden, omistautuminen oikeudenmukaisuus ja rauha, uskonnollinen ja moraalinen herkkyys, ja elämäntapa, joka kykenee ylläpitämään näiden sisällä tasapaino.

Lisäksi kollegio on sitoutunut vaaliminen kehittämiseen tunnetta kunnioitusta itselle ja muille, sekä vastuuntuntoa yhteiskunnassa ja maailmassa.

Hyväksi tämän tehtävän, College tarjoaa opiskelijat ohjelma, jossa kootaan taiteet koulutus ja vahva ura valmistelua. Sen jatko-opiskelijoille, College tarjoaa koulutusta edistää korkeatasoista henkilökohtaista kehitystä ja ammatillista saavutus sekä kypsä vastuuntuntoa.

Täyttääkseen tehtävänsä niin korkeakoulun, Anna Maria College ei syrjitä perusteella oikeudellisesti suojattuja luokka hallinnossa sen koulutuspolitiikkaa, sisäänpääsyt politiikkoja, stipendejä, laina ohjelmia ja muita College annetaan ohjelmia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Anna Maria College

Master of Business Administration (MBA) Ohjelman tarkoituksena on valmistella henkilöitä ammatillisen uran hallintaan ja tarjota koulutus- rikastamiseen kokeneille ammatt ... [+]

Master of Business Administration (MBA) Ohjelman tarkoituksena on valmistella henkilöitä ammatillisen uran hallintaan ja tarjota koulutus- rikastamiseen kokeneille ammattilaisille etsivät laajempaa johdon näkökulmasta. Advanced Certificate in Business (ACB) on myös saatavana sekä todistuksen Grant kirjoittaminen. Tiedekunta koostuu suurelta osin Ammattilaisita joiden akateemisista edelleen parantaa tasoa henkilökohtaisen saavutuksistaan. Heidän kokemuksensa antaa opiskelijalle arvokasta tasapainossa teoriaa ja soveltamista.

MBA-opiskelijat voivat valita pitoisuus etiikka ja johtamisen, rahoituksen, terveydenhuollon tietotekniikan, markkinoinnin, julkisen sektorin hallinto, turvallisuuden hallintaan tai Sport Management. Hakevia opiskelijoita laajemman liiketoiminnan ohjelma voi myös valita yleisen liiketoiminnan tai itse suunniteltu keskittymä, valitsemalla kursseja eri aloilla. Jotta täydellinen keskittyminen, opiskelijan tulee valita neljä valittavien keskittymän joukko valittavien.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Full-time
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage