Lue virallinen kuvaus

Ottaen käyttöön periaatteen "Non scholae, sed vitae discimus" (oppiminen ei koulua vaan elämää varten), Istanbulin Bilgi University sai paikan Turkin korkeakoulujärjestelmässä siviiliyhtiöksi Bilgi Education and Culture Foundationin hakemuksen jälkeen 7. kesäkuuta 1996 ja Turkin suurten kansankokousten hyväksyntä myöhemmin lain nro 4142 mukaisesti.

Bilgi University Istanbulin Bilgi University on kasvanut 4 kampukselle, jotka ovat lähes yhteensä 206 000 m2 ja jotka sijaitsevat näillä neljällä kampuksella (Kuştepe 32 000 m2, Dolapdere 21 000 m2, santral istanbul 148 000 m2, lisärakennuksella ja Kozyatağı 4300 m2). palvelee edelleen opiskelijoita ja akateemista maailmaa Turkissa.

İstanbul Bilgi University aloitti pitkäaikaisen kumppanuuden Laureate Educationin kanssa, joka on yksi maailman suurimmista kansainvälisistä koulutusverkostoista, 23 vuoden aikana ja sen tavoitteena on kasvattaa koulutuksen ja tutkimuksen laatua ja tulla maailmanlaajuisesti kilpailevaksi Bilgi University . maailmassa vuonna 2006 ja on edelleen osa tätä verkkoa.

Yliopistossa on tällä hetkellä yli 20 000 opiskelijaa ja 40 000 tutkijaa; lähes 1000 akateemikkoa; 7 tiedekuntaa, 3 laitosta, 4 koulua, 3 ammatillista koulua ja 150 ohjelmaa, jotka tarjoavat koulutusta sen osakkuusyritykselle, perustutkinto-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

Näkemyksemme

Jotta kansainvälinen yliopisto, joka laajentaa tieteen ja taiteen rajoja, käsittää vapauden, johtaa johtajuutta yhteiskunnan kehityksessä, tarjoaa paikan, jossa opiskelijat ja tiedekunta jakavat intohimoa oppimiseen ja jossa kaikki akateemiset ja hallinnolliset jäsenet omistavat itsensä tätä varten.

Tehtävämme

Istanbulin Bilgi University sitoutuu osallistumaan tieteen, taiteellisen tuotannon ja teknologian kehittämiseen. kouluttaa henkilöitä, joiden tutkimus- ja ongelmanratkaisutaidot ovat kehittyneet vapaan ajattelun ja sosiaalisen vastuun tuntemuksen ilmapiirissä, jonka osaaminen vastaa kansainvälisiä normeja ja joka on eettisten sääntöjen ja ammatillisen objektiivisuuden kunnioittamisen lisäksi avoin monille -disciplinary lähestymistapoja; ja palvelemaan yhteiskuntaa moniulotteisissa laatustandardeissa.

Elämä BİLGİssä

İstanbul Bilgi University tarjoaa oppilaille kampuksen elämän, jossa he voivat yhteiskunnallisesti, akateemisesti ja kulttuurisesti parantaa itseään ja kokea yliopiston elämää täysimääräisesti:

  • "Opi tekemällä" kursseilla ja paikoissa, kuten oikeudellisen klinikan, arkkitehtuurin työpajoissa, insinööri- ja terveyslaboratorioissa ja RGB Studiosissa
  • Yli 1 000 tapahtumaa järjestettiin neljässä kampuksella yhden vuoden aikana, CERN (Euroopan ydintutkimusjärjestö) -näyttelystä "Tiede kiihdyttäminen" GAMES-kongressiin, joka toi yhteen Nobelin voittaneet tutkijat, ja nuorista sosiaalisista yrittäjistä palkinnot kristallille Omena.
  • Pääsy rikkaaseen kirjastoon ja sähköisiin resursseihin
  • Yli 100 opiskelijaklubia urheiluun, taiteeseen, akateemisiin kysymyksiin, uusiin ideoihin, sosiaalisen vastuun hankkeisiin ja harrastuksiin117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Bilgi University

bilgiMBA-ohjelma koostuu kolmesta eri osasta. Se on myös englanninkielinen ohjelma. Jotta opiskelija voisi siirtyä, opiskelijan on suoritettava 5 peruskurssia, 5 valinnai ... [+]

Ohjelmarakenne

Bilgi MBA -ohjelma voidaan suorittaa kolmessa lukukaudessa.

bilgiMBA-ohjelma koostuu kolmesta eri osasta. Se on myös englanninkielinen ohjelma. Jotta opiskelija voisi siirtyä, opiskelijan on suoritettava 5 peruskurssia, 5 valinnaisia kursseja ja lopullinen projekti. BilgiMBA-ohjelman kursseja täydentävät ryhmätyöharjoitukset, projektit, esitykset ja tietokilpailut puolivälin ja loppututkimusten lisäksi, jotta opiskelija voi osallistua aktiivisesti.

Kurssin muistiinpanoja voidaan seurata verkossa. Opiskelijalla on pääsy Bilgi Learn -verkkosivustoon , jossa harjoitustöiden, tapausten ja online-toimintojen muodossa tehtävät lisätehtävät annetaan asianomaisten luentojen aiheiden jatkokäyttöä varten.... [-]

Turkki Istanbul
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

İstanbul Bilgi University