Lue virallinen kuvaus

YRITYKSESTÄ

41 North on uusi, yksityinen ja itsenäinen, mikä tekee meistä ainutlaatuisia Turkissa. Olemme sitoutuneet parantamaan liiketoimintakäytäntöjä digitaalisen muunnoksen iässä. Tavoitteenamme on palvella oppijoita, jotka uskovat loputtomaan oppimiskokemukseen, johtamiseen ja henkilökohtaiseen elämään.

41 North tarjoaa DBA: n, Executive MBA: n ja Digitaalisen huippuosaamisen jatko-todistuksen. Pohjois-Pohjola keskittyy digitaalisen aikakauden johtamiseen sekä uusien teknologioiden arviointiin ja hallintaan. Koulun tavoitteena on tarjota monitieteinen diskurssialusta yhteiskunnan, liike-elämän ja korkeakoulujen välille.

Mukautetut ohjelmat

Jos olet tällä hetkellä töissäsi, etkä halua jättää työtäsi, mutta pyrkii parempaan asemaan? Oletko valmis digitalisointiin? Mitä Artificial Intelligence (AI) ja robotiikka tarkoittavat yrityksellesi? Tuntuuko kiireellistä ulkopuolista ja asiantuntevaa apua? Jos näin on, 41 North on oikea kumppani.

Pohjoinen tekee yhteistyötä kansainvälisten huippulaitosten kanssa tuodakseen uusimman ja huippuluokan opetus- ja oppimisympäristön ja keskittyen luoviin johtamistyyleihin; digitalisoida liiketoiminta ja yhdistetyt versiot työpaikanhallinnan kehittämisestä.

  • Istanbul on jo Itä-Gateway-kaupunki

  • Yhteistyökumppanimme ovat Grenoble Ecole de Management (GEM-Ranska) ja Euroopan johtamis- ja teknologiakoulu (ESMT-Berliini), joilla molemmilla on harvinaiset ja halutut kolminkertaiset kruunun akkreditoinnit AACSB: ltä, EQUIS: stä ja AMBA: sta. Luovan johtajuuden keskus (CCL-Greensboro, Bryssel, Moskova) täydentää trion.

  • GEM: n EMBA, ESMT: n Executive Education ja CCL: n johtamisohjelmat Istanbulissa tarjoavat lähes 50% alhaisempia hintoja kuin Euroopassa. Sama aste, sama sisältö, sama pätevyys, paljon vähemmän kustannuksia!

TIETOJA SIJAINTI

ISTANBULIN BUSINESS DISTRICT

Sijaitsee Istanbulissa, keskellä kauppaa kahdella mantereella, 41 North Business School innostaa ja auttaa johtajia hankkimaan tarvittavat taidot muuttamaan itsensä nykyaikaiseksi johtajaksi. 41 North Business School , joka työskentelee yhdessä maailman johtavien teknologia- ja innovaatiokoulujen kanssa jne. Löydä meidät, missä East kohtaa lännen, 41. pohjoista leveyttä pitkin.

Business School ja johtajakoulutuslaitos Istanbulissa sijaitsevan bisnesalueen sydämessä. FERKO-allekirjoitusrakennus on onnellisia malleja.

41 North Business School Istanbulissa - Levent on:

  • Bosporin eurooppalaisella puolella
  • Maailmanlaajuisen yrityksen pääkonttorin ympärillä
  • Nykyaikaiset ostoskeskukset, ravintolat, galleriat, konserttisalit ja esityskeskukset.

Kampuksemme on kätevä päästä pääteillä ja metropysäkeillä, jotka on suunniteltu tarjoamaan metro-, metro- ja jalankulkuyhteyksiä. Lisäksi kampus maksimoi tuottavuuden lisäämällä oppimisympäristöeseesi parempia mukavuuksia, kuten sähköautojen latauspaikkoja parkkipaikoilla, business concierge-palveluita, kahviloita, ravintoloita ja vilkkaita puistoja sosiaaliseen toimintaan.

TIETOJA LEADERSHIP

Uskomme, että johtajuus on sekä taidetta että tieteen osaamista, jossa otetaan huomioon ei ainoastaan ​​rationaalinen lähestymistapa vaan myös emotionaalinen yhteys.

Oppimiskokemus

Oppimisprosessit ja siihen liittyvä teknologia ovat muuttuneet voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Se ei enää riitä kokoamaan johtajia aika ajoin, heitä on koulutettava järjestämään voittavan esityksiä reaaliajassa ja työpaikalla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


41 North Business School

Grenoble Ecole de Managment (GEM) tarjoaa osa-aikaisen Executive MBA -yksikön Istanbulissa, Turkissa yhteistyössä 41 North Business School . ... [+]

Grenoble Ecole de Management on Triple Accredited Business School (AACSB, AMBA, EQUIS)

Tärkeimmät tiedotPäivämäärä: syyskuu 2019Kieli: englantiSijainti: Istanbul Based; Berliinissä, Pariisissa, Grenoblen puoleisessa paikassaKesto: 24 kuukautta, osa-aikainen / 4 päivää kuukaudessa (torstai-iltapäivällä, koko perjantaina ja lauantaina sekä sunnuntai-aamuna) Ohjelman viimeisten kuuden kuukauden aikana opiskelija suorittaa lopullisen hallinnan hankkeen (FMP), mutta osallistuminen ei ole välttämätön.Laajuus: Master (120 op)Hinta: 25 000 euroaMiksi opiskella EMBA: ssa Istanbulissa?41 North Business School - Istanbulin oppimisen keskusIstanbul on Getaway City, ei viisumiaOpintokustannukset ovat 50% alhaisemmat kuin Euroopassa vastaavat ohjelmatAlhaisemmat majoituskustannukset kuin EuroopassaGrenoblen kampus... [-]
Turkki Istanbul
Request Info
Englanti
Part-time
19 - 24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Turkki