Lue virallinen kuvaus

Ja tunnustukset

Institute of Political Studies Tunisissa kehittää kumppanuuksia arvostettu hankkeita yhteistyössä kansainvälisten toimielinten ja virastojen, International Association of Political Science, European Association for Defence ihmisoikeuksien, International Sociological Association ja Ranskan liitto valtiotieteen.

Konferenssit, kokoukset, vaihtoa ja interventiot professorien ja asiantuntijoiden järjestetään koulun yhteistyössä, koulujen ja yliopistojen kumppanit politiikan tutkimuksen instituutista Tunisissa.

Ohjelmissa on politiikan tutkimuksen instituutista hyväksyy opetusministeriön korkeakoulu ja tieteellisen tutkimuksen Tunisiassa, mutta myös EABHES, Euroopan Accriditation Board of Higher Education koulut, jolloin Euroopan ja kansainvälistä tunnustusta.

EABHES on akkreditoinnin voidaan ottaa käyttöön Euroopan suositusten korkeakoulutuksen résulatant Bolognan julistuksen 19. kesäkuuta 1999, ja täyttää määräykset ja menettelyt sen hallitus.

Opiskelijoiden ulkomailla:

Kansainvälinen avoimuus on vahvistanut liikkuvuutta, joka tarjoaa meille opiskelijoille mahdollisuuden viettää lukukauden tai vuoden ulkomailla Sciences Po Ranskassa ja koulujen ja yliopistojen maailmanlaajuisesti.

Euroopan yhteydessä yliopiston avulla opiskelijat voivat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, jolloin se avaa maailman ja tutustua muihin kulttuureihin ohjelmien avulla kehitetty yhteistyössä kumppaniemme kanssa ja koulutus rependant normeja ja standardeja Euroopan suurten kouluissa.

Joka vuosi Euroopan Tunisin yliopisto toivottaa opiskelijat eri kansallisuuksia, jonka opiskelija voi kehittyä monikulttuurisessa ympäristössä.

Monitieteisiä ohjelmia ja innovatiivinen pedagogiikka

Monitieteinen koulutus:

Opetus kehitetty politiikan tutkimuksen instituutista Tunisin liittyy eliitti koulutuksen tila, joka sisältää uudet taloudelliset ja geopoliittiset kysymykset hetki.

Opetus syötetään huippututkimuksen, kulttuurin ja monitieteisen lähestymistavan laissa yhteiskuntatieteissä joka kokoaa valtiotieteen talouteen, hallinta ja tiedon-viestintää.

Ammatillinen ohjelma:

Virkamiehet ammattilaisten mukana opetuksen muodossa luentoja ja ohjannut työtä, he ohjaavat opiskelijoita aikana harjoittelupaikkoja ja rekrytoida lopussa koulutusta.

Tutkimus ja pedagoginen innovaatio:

Sivussa Institute of Political Studies of TunisTutkimuskeskuksen Euroopan Tunisin yliopisto tarjoaa tilaa harkinta ja työtä tutkijoille professorien, opiskelijoiden ja ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää uusia taloudellisia, poliittisia ja sosiaalisia oikeuksia Tunisiassa ja kansainvälisesti.

EU: n toimielinten ja kansainvälisten kumppanuusorganisaatioiden politiikan tutkimuksen instituutista Tunisin aktiivisesti mukana tutkimuksessa ja ovat tärkeä osa kehitystä.

Kansalaisyhteiskunnan, kansalaisjärjestöjen, säätiöt ja yhdistykset myös edistää eri ohjelmiin politiikan tutkimuksen instituutista Tunisissa.

Elite, Think Tank Sciences Po Tunis:

"Elite" on laboratorio ideoiden joukosta n politiikan tutkimuksen instituutti Euroopan Tunisin yliopisto (ensimmäinen politiikan tutkimuksen instituutista Tunisiassa), yhteistyössä kansainvälisen verkoston opin "kansainvälisen politiikan Science Association "ja johtava akateeminen yhteistyö.

Kun menestys kansainvälisessä konferenssissa "Thinking Tunisian vallankumous" 14. tammikuuta 2017 järjestämä Institute of European Studies yliopiston säännöt Tunisin, Think Tank "Elite" julkistettiin jatkuvuuden varmistamiseksi tutkimusta ja seurata työn teemoja symposiumin, johon osallistui opiskelijoiden, opettajien ja tutkijoiden Institut d'Etudes Politiques de Tunis, sekä ammattilaisia ​​ja kansalaisyhteiskunnan paitsi ajatella vallankumouksen Tunisia, mutta myös ajatella tulevaisuutta Tunisia.

"Elite" on kiinnostunut poliittisia, sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia vallankumouksen ja tutkii kysymyksiä, jotka liittyvät demokratiakehityksen kansallisessa ja kansainvälisiä ulottuvuuksia, ja sisäinen näkökulmasta ja verrataan sitä kautta työjärjestelyistä ja ajattelun työpajoja parantaa lähestymistapaa ja toimia julkisessa politiikassa; on merkittävä vipuvaikutus poliittista, sosiaalista ja taloudellista kehitystä Tunisiassa.

Laadukas ympäristö

Modernilla ja miellyttävä kampus, Euroopan yliopisto sijaitsee esikaupunkialueella Karthagon järven rannalla Tunis uudessa toimialaan Khair-Eddin lähellä Sidi BouSaid, Salammbo ja historiallisten kohteiden Karthagon ja 15 minuutin päässä Karthago lentokentältä.

Kampuksella Euroopan Tunisin yliopisto sisältää luokkahuoneissa varustettu videotykit ja interaktiiviset taulut, Internet-yhteyden kautta valokuitu, kokoustilat, perinteinen kirjasto, iso tietokoneluokassa, nettikahvilassa, An sairaala ja opiskelija välit ja rakennuksen ulkopuolella.

palvelut:

  • Toimisto- harjoittelupaikkoja ja mentorointia
  • Avun toimiston ulkomaisille opiskelijoille
  • intranet opiskelijoille
  • virtuaalikirjaston
  • Club opiskelijoiden ja alumnien
  • urheilu Yhteistyökumppanikeskus lähellä University

Yhteisön elämään:

Klubi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä mukaan opiskelijaelämä ja eri aloilla: koti kansainvälisiä opiskelijoita; konferenssit; kansainvälisessä ympäristössä; Nuorempi liiketoimintaa; Kulttuurivierailut; musiikki; valokuvaus; sport ...

Konferenssit ja projektit:

Jotta voitaisiin kehittää analyyttisiä ja johtajuutta, koulut Tunisissa European University järjestää säännöllisesti konferensseja ja akateemisen työpajoja. Yrittäjyyteen liittyviä hankkeita järjestetään myös Euroopan Tunisin yliopisto ja kansainvälisesti yhteistyössä eurooppalaisten koulujen yliopiston kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Sciences Po Tunis

MBA in Management of Public Policy on erikoistunut eliitti ohjelma, avoin nykymaailmassa ja erityisesti omistettu tutkimus politiikan, sen toimijat, sen toimielimistä ja ... [+]

Tutkimuksen kesto: 2 vuotta

Kesto työharjoittelun:

1. vuosi: Kaksi kuukautta Vuosi 2: 6 kuukautta Tavoitteet:

Le MBA Johtamisen julkisen politiikan on erikoistunut eliitti ohjelma, avoin nykymaailmassa ja erityisesti omistettu tutkimus politiikan, sen toimijat, sen toimielimistä ja julkisen toiminnan. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia tarvittavat työkalut hallinto ja valvonta viranomaisten ja siten valmistelee tutkinnon vankka analyyttisiä ja diagnostisia julkisen politiikan.

Pääsymaksu:

MBA in Management of Public Policy on saatavilla lisensoitu ja / tai vastaava tutkinto tai korkeampi oikeustieteen, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, ja hallinnon aloilla.... [-]

Tunisia Tunis
Syyskuu 2020
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sciences Po Tunis

Kansainvälisten suhteiden MBA on erikoistunut eliitin koulutusta, avoin nykymaailmassa ja koskee erityisesti tutkimuksen poliittisen elämän sen toimijat ja laitokset kans ... [+]

Tutkimuksen kesto: 2 vuotta

Kesto työharjoittelun:

1. vuosi: Kaksi kuukautta Vuosi 2: 6 kuukautta Tavoitteet:

Le MBA International Relations on erikoistunut eliitin koulutusta, avoin nykymaailmassa ja koskee erityisesti tutkimuksen poliittisen elämän sen toimijat ja laitokset kansallisesti ja erityisesti kansainvälisesti. Niiden tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuuden hankkia vankka kyky järkeillä ja analyysi kehittää diagnostisia ja analysointiin tarvitaan kansainvälisissä suhteissa ja liiketoimintaa.

Pääsymaksu:

MBA Kansainvälisten suhteiden on saatavilla lisensoitu ja / tai vastaava tutkinto tai korkeampi oikeustieteen, valtio-oppi, kansainväliset suhteet, ja hallinnon aloilla.... [-]

Tunisia Tunis
Syyskuu 2020
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Université Européenne Tunis

Sciences Po Tunis