German Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Löydä tutkinto

Saksan Business School on ensimmäinen ainutlaatuinen Business School Tunisiasta soveltamisessa Saksan standardit Executive Education yhdessä kumppaninsa University of Applied Management in Mannheim (Business School of HdWM). GBS varmistaa sen kansainvälisten ammattitaitoinen kestävää, strateginen ammatillinen johtamiskoulutusta tuleville johtajille EMEA.

GBS tehtävänä on kehittää, edistää ja vahvistaa koulutustarpeisiin huomioon kulttuurisen taustan, jotta ne pystyvät toimimaan kansainvälisen liiketoiminnan, whereat Englanti kieli on on kommunikoida. Siksi GBS tavoitteena on haastaa potentiaalin johtajien luo merkittävää lisäarvoa niiden edelleen uran Englanti kieli, Business ja tutkimuksen.

Meistä

Kansainvälisiä ammattitaitoinen, saksa Business School takaa kestävän, strateginen, ammatillista johtamiskoulutusta tuleville johtajille. Missiomme on kehittää, edistää ja vahvistaa tarvittavat tiedot ja taidot toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Saksalaisissa Business School, voit saada Executive MBA (Master of Business Administration) tutkinto, saavat Business tai teknisen sertifiointi meidän räätälöityjä koulutusohjelmia, ja parantaa Saksa ja Englanti kielellä.

GBS tavoitteet ovat:

  • harjoittaa huippututkimusta, urakehityksessä ja verkottuminen
  • kehittää johtavia eri aloilla kansallisten ja kansainvälisten yritysten ja julkisen palvelun

GBS edustaa koulutuksen laatua säädetty ja on aina valmiina parantamaan.

Sijainnit

Tunis

German Business School

Osoite
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunisia
Puhelin
(+216) 31 10 11 11