Europe de COM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Com Europe Management Institute of Communication Euroopan School of Tunis, on nousemassa valtava verkosto avointa viestintää arvostetun ja vahvoja kumppanuuksia.

Viestintävälineitä lisätä ja monipuolistaa. Viestintä tulee suuntautuu teknologiaan ja innovaatioihin: näin Euroopassa Com tarjoaa kokonaisnäkemys viestinnän, elävä avoin koulu, visionääri, joka on jatkuvasti uudistaa itseään.

Ole luova, innovatiivista osaamista, tiimityötä ja osaamista tehdä päätöksiä ovat taitoja, opitaan avoimesti yhteydessä kouluun myös yrityksille ja yhteisöille. Säännöllistä tiedonvaihtoa ammatin syötteet pedagogiikan kouluttaa kommunikaattorit huomisen ja ilmaisemaan tietojaan nämä menettelytavat.

Vahvan kulttuurien taitoja ja tietoja huippuosaamisen valmistuneet Euroopan Com kehittyvät johtotehtävissä Tunisiasisään Eurooppa ja maailmanlaajuinen.

Laadukas ympäristö

Modernilla ja miellyttävä kampus, Euroopan yliopisto sijaitsee esikaupunkialueella Karthagon järven rannalla Tunis uudessa toimialaan Khair-Eddin lähellä Sidi BouSaid, Salammbo ja historiallisten kohteiden Karthagon ja 15 minuutin päässä Karthago lentokentältä.

Kampuksella Euroopan Tunisin yliopisto kuuluu luokkahuoneissa varustettu videotykit ja interaktiiviset taulut, Internet-yhteyden kautta valokuitu, kokoustilat, perinteinen kirjasto, iso tietokoneluokassa, nettikahvila, sairaala ja opiskelija tilat ja sen ulkopuolella rakennuksen.

palvelut:

  • Toimisto- harjoittelupaikkoja ja mentorointia
  • Avun toimiston ulkomaisille opiskelijoille
  • intranet opiskelijoille
  • virtuaalikirjaston
  • Club opiskelijoiden ja alumnien
  • urheilu Yhteistyökumppanikeskus lähellä University

yhteisön elämään:
Klubi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä mukaan opiskelijaelämä ja eri aloilla: koti kansainvälisiä opiskelijoita; konferenssit; kansainvälisessä ympäristössä; Nuorempi liiketoimintaa; Kulttuurivierailut; musiikki; valokuvaus; sport ...

Konferensseja ja projektit:
Jotta voitaisiin kehittää analyyttisiä ja johtajuutta, koulut Tunisissa European University järjestää säännöllisesti konferensseja ja akateemisen työpajoja. Yrittäjyyteen liittyviä hankkeita järjestetään myös Euroopan Tunisin yliopisto ja kansainvälisesti yhteistyössä eurooppalaisten koulujen yliopiston kanssa.

Pedagogiikka, joka täyttää työmarkkinoiden tarpeiden

Ne ovat johdonmukaisia ​​työmarkkinoille ja luoda synergiaa opiskelijoiden ja yritysten välillä ovat ensimmäiset edustustot COM Euroopassa mahdollistaa opiskelijoillemme yhtyvinä, mukauttaa, ennakointi ja arvioida taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia.

Osallistuminen ammattilaisten opetussuunnitelmaa

Koulutuksen aikana, seminaarien, opetusohjelmia ja työpajoja, meidän opiskelijat tapaavat kyvykkäitä ammattilaisia, vaihto niiden kanssa ja kohtaamaan heidän teoriatietoa ammattikäytäntöjen.

Nämä ammattilaiset kutsutaan meidän koulu kehystää niitä aikana harjoittelupaikkoja ja rekrytoida lopussa koulutusta.

Tässä hengessä meidän opiskelijat rakentaa vuosien koulutusta, ammatti-identiteetin mukaisesti tarpeisiin työmarkkinoilla.

Opiskelijoiden ulkomailla ja kumppanuuksien

Yhteistyö merkittävien eurooppalaisten koulujen salli opiskelijoiden viettää lukukauden tai vuoden ulkomailla arvostetussa yliopistossa tai tunnettu yritys. Näin he voivat olla monikulttuurinen näkemys niiden erikoisuus alueen avaaminen maailmalle, perehtymällä toiseen kulttuuriin ja nauttia kansainvälisiä validointi.

monikulttuurista

Euroopan tasolla KOM Euroopassa jo mahdollistaa opiskelijoillemme työskennellä kansainvälisessä ympäristössä: - Koulutusohjelmat kehitetty yhteistyössä kumppaniemme kanssa ulkomailla.

  • Koulutusohjelmat, jotka täyttävät normien ja standardien tärkeimmistä Euroopan kouluissa.

Joka vuosi Euroopan Tunisin yliopisto tyytyväinen opiskelijat eri kansallisuuksia, jonka opiskelija voi kehittyä monikulttuurisessa ympäristössä.

Kansainvälinen Akkreditointi ja kaksoistutkintoon

Jotta voidaan varmistaa kansainvälistä tutkintotodistusten Com Europe hyväksyy opetusministeriön korkeakoulu ja tieteellisen tutkimuksen Tunisiassa, mutta myös valtuuttaman Euroopan hyväksyntälautakunnalle korkeakoulutusalueen Schools (EABHES) .

Euroopan hyväksyntälautakunnalle korkeakoulutusalueen Schools (EABHES) on akkreditoinnin voidaan ottaa käyttöön Euroopan suositusten korkeakoulutuksen johtuvat Bolognan julistuksen 19. kesäkuuta 1999, ja täyttää määräykset ja menettelyt määritelty sonconseil hallitus

Sijainnit

Tunis

Osoite
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunisia