European Institute of Applied Science and Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European Institute of Applied Science and Management (entinen Central Bohemia University) kuuluu Tšekin tasavallan uusimpien ja nykyaikaisimpien yksityisten oppilaitosten joukkoon. Houkuttelee jatkuvaa uusien opiskelijoiden määrää sen perustamisesta lähtien vuonna 2011. Todistaa maineensa ensiluokkaisena oppilaitoksena.

· Koska innovatiivinen instituutti, joka menestyy jatkuvasti tarjoamaan erinomaista palvelua ja tukea opiskelijoillemme.

· Kaikista akateemisista tiedusteluista tulee saada palautetta 48 tunnin sisällä. Jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen ohjaaja, joka neuvoo kaikkia kysymyksiä (sekä akateemisia että ammatillisia).

Sertifioidut laitokset ja opinto-ohjelmat

Olemme akkreditoidun Ison-Britannian ASIC-akkreditointiviraston (kansainvälisten koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen akkreditointipalvelu). ASIC-akkreditointi on koulutustaso, joka on:

· Hyväksytty Ofstedissa, Ison-Britannian korkeamman akkreditoinnin neuvosto

· Ison-Britannian hallituksen kotitoimisto tunnustaa

· BQF: n (British Quality Foundation) jäsen

· ENQA: n (eurooppalainen laadunvarmistusverkko) tytäryhtiö

· NARICin (kansallisten akateemisen tunnustamisen tietokeskusten) jäsen

· ASIC arvioitiin ja täytti ISO9001: 2015 -standardin vaatimukset. Se on sertifikaatti seuraavalle laajuudelle ”Akkreditointi koulutuslaitoksille Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti”.

Meistä on tullut QISANin (Quality International Study Abroad Network) jäsen. Tarjoamme tällä hetkellä uusia kandidaatin-, maisteri- ja tohtoriohjelmia.

Alumni-standardit

Tuemme opiskelijoiden kriittistä lähestymistapaa ja analyyttistä ajattelua monitieteellisessä ja innovatiivisessa ympäristössä, jossa ainoa vakio on pysyvä muutos. Siksi tavoitteemme on, että alumnit, joilla on globaali, kulttuurienvälinen monimutkainen näkemys, kykenevät nopeasti keräämään ja analysoimaan tietoja ja kykenevät käynnistämään, toteuttamaan ja hallitsemaan henkilökohtaisen ja työelämään liittyvän muutoksen. Tyypilliset alumni ovat arvokas joukkuepelaaja, jolla on johtamiskyky.

Me EIASM: ssä tarjoamme sinulle laajan valikoiman erikoistumisia, jotta MBA-tutkinto voidaan mukauttaa täysin uratavoitteisiisi ja tavoitteisiisi. Tämä voi olla myös valtava tilaisuus siirtyä pois mukavuusalueeltasi ja kehittyä uusille alueille. Alla on luettelo erikoisaloista, joita tarjoamme EIASM: llä.

  • Executive MBA
  • MBA rahoituksessa
  • MBA terveydenhuollossa
  • MBA kiinteistöalalla ja kehityksessä
  • MBA matkailu-, vieraanvaraisuus- ja tapahtumien hallinnassa
  • MBA luonnonvarojen hallinnassa

Keskitymme kansainvälisten opiskelijoiden ammatilliseen kehittymiseen, mikä johtaa kaikkien englannin kielen kurssien tarjoamiseen.

Tutkimus Vuodesta 2013 lähtien CBU Research Institute -niminen sivukonttori on järjestänyt vuosittaisen kansainvälisen konferenssin, jonka hakemisto on tällä hetkellä Thomson Reuters - Web of Science Core -tietokanta ja Proquest. Luennoitsijat julkaisevat Scopusissa ja Thomson Reutersissa arvioituja lehtiä monilla aloilla ja erikoistumisalueilla (esim. Taloustiede, tekniikka, luonnontieteet jne.). Konferenssin kanssa mukaan lukien julkaisemme yhteensä neljä tutkimuslehteä, jotka on indeksoitu Google Scholar-, DOAJ-, EBSCO-, CrossRef- ja muihin tietokantoihin. Tuemme avointa pääsyä ja käytämme Open Journal System -järjestelmää. Luennoitsijat Suurin osa luennoitsijoistamme on asiantuntijoita, joilla on laaja ammatillinen ja / tai tutkimuskokemus, sitoutuneita käytännöllisyyteen, mikä tarkoittaa, että he ovat jatkuvasti ajankohtaisia ja ajankohtaisia opetuksessaan. Tämä on kriittisen tärkeää etenkin ammatillisten tutkinto-ohjelmien (MBA ja DBA) opiskelijoille. Verkko-opiskelu-opiskelijoilla on pääsy Matrix NEO- ja Netventic LMS-tekniikoihin, huipputekniselle pilvipohjaiselle verkko-oppimisjärjestelmälle, jota käytämme online / osa-aika / kokopäiväinen luennoilla.

Tarjotaan monilla kielillä. Lukee täydellisesti mobiililaitteissa ja tablet-laitteissa.

• Käyttäjäystävällinen ympäristö asiakirjojen lukemiseen, videon näyttämiseen tai äänen toistoon.

Muiden toimintojen joukossa verkkokokoukset, viestit, resurssikirjasto, yhteistyövälineet, sosiaalinen verkostoituminen, integrointi Google Driveen tai iCalenderiin, helppo hallinto jne.

Sijainnit

Praha

European Institute of Applied Science and Management

Osoite
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praha, Praha, Tšekki
Puhelin
+420 608 118 311

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin