European Institute of Applied Science and Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) kuuluu Tšekin uusimpien ja nykyaikaisimpien oppilaitosten joukkoon. Houkutellaan uusien opiskelijoiden tasaista virtaa sen perustamisesta lähtien vuonna 2011. Tunnetaan maineensa ensimmäisen luokan oppilaitoksena. Sijaitsee Prahan keskustassa.

• Innovatiivisena instituutiona, joka jatkuvasti menestyy tarjoamalla erinomaista palvelua ja tukea opiskelijoillemme.

• Kaikki akateemiset tiedustelut saavat palautetta 48 tunnin kuluessa. Jokaisella opiskelijalla on tutor, joka voi tutustua kaikkiin kysymyksiin ja kyselyihin (sekä akateemisiin että ammatillisiin).

Sertifioitu laitos Olemme akkreditoitu tunnustetun Yhdistyneen kuningaskunnan ASIC-akkreditointitoimisto (Accreditation Service for International Schools, Colleges

• Executive MBA

• MBA Matkailu, Hospitality ja tapahtumien hallinta

• MBA kiinteistökehityksessä

• MBA Terveydenhuollossa

Keskitymme kansainvälisten opiskelijoiden ammatilliseen kehittymiseen, mikä johtaa kaikkien englannin kielen kurssien tarjoamiseen.

Tutkimus Vuodesta 2013 lähtien sivuliikkeemme CBU Research Institute järjestää vuosittain kansainvälisen konferenssin, joka on tällä hetkellä indeksoitu Thomson Reutersin Web of Science Core -tietokannasta ja Proquesta. Opettajat julkaisevat Scopus- ja Thomson Reuters -lehden julkaisuja monilla aloilla ja erikoistumisalueilla (esim. Taloustieteet, tekniikka, luonnontieteet jne.), Mukaan lukien konferenssi, julkaisemme yhteensä neljä tutkimuslehteä, jotka on indeksoitu Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef ja muut tietokannat. Tuemme avointa pääsyä ja käytämme Open Journal System -järjestelmää. Opettajat Suurin osa opettajista on asiantuntijoita, joilla on laaja ammattitaito ja / tai tutkimuskokemus, sitoutunut käytännöllisyyteen, mikä tarkoittaa, että he ovat jatkuvasti ajankohtaisia ​​ja ajankohtaisia ​​opetuksessaan. Tämä on erittäin tärkeä erityisesti opiskelijoillemme ammatillisissa koulutusohjelmissa (MBA ja DBA). E-Learning-opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää Matrix NEO ja Netventic LMS, huippuluokan pilvipohjaista verkko-oppimisjärjestelmää, jota käytämme online-, osa-aika- ja kokopäiväisissä luentoissa.

• Tarjoaa monilla kielillä. Täydellinen lukee mobiili- ja tablet-laitteissa.

• Käyttäjäystävällinen ympäristö asiakirjojen lukemiseen, videon näyttämiseen tai äänen toistoon.

• Muita toimintoja: web-neuvottelu, viestintä, resurssikirjasto, yhteistyötyökalut, sosiaalinen verkostoituminen, integrointi Google Driveen tai iCalender-sovellukseen, helppo hallinnointi jne.

Sijainnit

Praha

European Institute of Applied Science and Management

Osoite
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praha, Praha, Tšekki
Puhelin
+420 608 118 311