Lue virallinen kuvaus

Aasian Institute of Technology (AIT) on johtava kansainvälinen korkeakouluinstituutti Thaimaassa, joka edistää Aasian ja Tyynenmeren alueen teknologisia muutoksia ja kestävää kehitystä korkeakoulutuksen, tutkimuksen ja tiedottamisen kautta. Perustettu Bangkokissa vuonna 1959, AIT yliopistona on tullut johtava alueellinen jatko toimielin toimii aktiivisesti julkisen ja yksityisen sektorin kumppaneita koko alueella ja joidenkin huippuyliopistojen maailmassa.

Tunnustettu sen monikansallisen, monikulttuurisen eetos, instituutti toimii itsenäinen kansainvälinen yhteisö sen kampuksella sijaitsee 40 km (25 mailia) pohjoiseen Bangkok, Thaimaa.

AIT missio:

"Kehittää erittäin päteviä ja sitoutuneita ammattilaisia, jotka pelata päärooleissa alueen kestävää kehitystä ja sen yhdentymistä maailmantalouteen."

JOTKIN Avaintietoa

- 1700+ opiskelijat 60+ maasta / alueelta
- 19800+ Alumni 90+ ​​maasta / alueelta
- 29000+ Lyhytaikaiset harjoittelijat 70+ maasta / alueelta
- 75 kansainvälisesti rekrytoitua tiedekunta 20+ maasta
- 101 apulaisopettaja / vieraileva tiedekunta
- 500+ tutkimus- ja tukihenkilöstöä 30+ maasta
- Noin 450 sponsoroidusta tutkimushankkeesta, joiden arvo oli 1,6 miljardia Thaimaan bahtia (THB)
- 300+ yhteistyökumppania
- 33 hallituksen jäsentä 19 maalta
- 3 koulua
- 1000+ kurssia
- 24 tutkimus- ja tiedotuskeskusta
- Operatiivinen liikevaihto: 1,2 miljardia ThaiBaht (THB)

AIT-tarjoukset
- maisterin tutkinto: MBA, MEng, MSc
- Executive maisteriohjelmat
- Tohtorin tutkinto: DEng, DTechSc, PhD
- Diploma- ja sertifikaattiohjelmat
- Intensiivinen englannin kieli ja akateeminen siltausohjelma
- Ei jatkotutkintokursseja harjoittajille

AIT School of Management (SOM) perustettiin lokakuussa 1987 vastaamaan Aasian kasvaviin tarpeisiin jatkokoulutukseen. Mukaisesti AIT: n tehtävänä, SOM: n tavoitteena on tehdä ero laadun johdon koulutuksen ja käytäntöjä Aasian-Tyynenmeren alueella johtaa kestävään kehitykseen, teknologinen johtajuus, yrittäjyyttä, vaurauden ja ylpeys. SOM uskoo kehittämiseen yritysjohtajat ole vain läsnä, mutta myös tulevaisuudessa kohtaamaan haasteisiin dramaattinen sosiaalisia, taloudellisia, poliittisia ja teknologiset muutokset Aasiassa. Ohjelmat at SOM tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun johtajien ja tulevien johtajien alueella.

Missiomme on kehittää sosiaalisesti vastuullisen ja näkemyksellinen johtajia, jotka voivat ohjata kestävän liiketoiminnan kasvua hyvinvoinnin Aasiassa ja muualla.

Visiomme on tulla johtavaksi luoja ja levittäjä Aasian tietämyksen hallinta, käytännöt ja arvot.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

MBA opetussuunnitelma on kattava ohjelma on suunniteltu tarjoamaan käsitteellisiä, analyyttisiä ja henkilökohtaisten taitojen auttaa valmistaa osallistujia olisi tehokast ... [+]

Yleiskatsaus

AIT School of Management tarjoaa huippuluokan MBA Thaimaassa. MBA-opetussuunnitelma on kattava ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan käsitteellisiä, analyyttisiä ja henkilökohtaisia ​​taitoja auttamaan osallistujia valmistautumaan tehokkaisiin johtajiin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Se on monitieteistä, ja siinä yhdistyvät tekniikan, taloustieteen, sosiaalipsykologian ja hallintokenttien elementit.

Meidän MBA-ohjelma kannustaa osallistuvaa oppimista ja käyttää erilaisia ​​interaktiivisia oppimismenetelmiä, jotta oppilaat voivat oppia uusimpia johtamiskäsitteitä, tekniikoita ja työkaluja ja vielä tärkeämpää kehittää taitoja ja asenteita kuunnella ja ymmärtää toisia, kokonaisvaltaista ajattelua, kollektiivista päätöksentekoon, viestintään ja neuvotteluihin.... [-]

Thaimaa Rangsit
Request Info
Englanti
Full-time
22 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi