Lue virallinen kuvaus

1

Aros Business Academy - Mini-MBA ja koulutus

Tavoitteenamme on lopettaa massatuotetut johtajakoulutukset ja sen sijaan suunnittelemme Mini MBA -johtajuusopetusta, jotka luovat huomattavan muutoksen - sinulle ja työpaikallesi.

Kansainvälinen Mini MBA
Tarjoamme sinulle kansainvälisen Mini MBA -ohjelman , joka on täysin online-Mini MBA.

Luotamme siihen, että pidät meistä
Olet luultavasti osallistunut paljon jännittävään johtajakoulutukseen, jossa olette palannut ylösnousemukseen ja ladattuasi takaisin töihin. Mutta kuinka paljon tämä koulutus on luonut pysyvän muutoksen sinulle? Jos seuraat tilastoja, on hyvin vähän. Aros Business Academy olemme intohimoisia tämän muutoksen luomisesta - joten on järkevää viettää aikaa Mini MBA: ssa, joten on järkevää lähettää työpaikka. Luomme sen sekä suurilla että pienillä toimenpiteillä - ja jotkut niistä ovat jopa täysin näkymättömiä.

Miksi valita Mini MBA?
Ensin todistetaan, että Mini-MBA ei ole MBA. Tietenkin yksi on kiusaus sanoa. Sana "Mini" kertoo aivan avoimesti, että meillä on lyhyt, tiivistetty ja yksinkertaistettu MBA-versio. MBA tyypillisesti kestää kaksi vuotta, kun taas Mini MBA kestää yleensä kuusi kuukautta. Mini MBA on tarkoitettu työntekijöille, jotka tarvitsevat parantamaan tietämystään ja työkalujaan johtamisessa, mutta eivät aio ottaa MBA-tutkintoa tai hallintotodistusta (ajan, rahan tai kallistuksen vuoksi) - ainakin ei juuri nyt. Se voi olla johtajia, joilla on laaja johtamiskokemus, ja ne voivat olla ihmisiä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen ja hallita johtoasemaa tulevaisuudessa.

Tärkeintä on ammattitaitoiset (todella ammattitaitoiset) luennoitsijat, jotka ovat rakastuneita kenttiinsä
Ollaksesi ammattitaitoinen ohjaaja Mini MBA -mestarillasi, sinulla on oltava ammattitaitoinen johtajuusosaaminen, ei ole epäilystäkään siitä. Mitkä ovat yli 40 opettajaa, tietysti, samalla kun he ovat yksi alan johtavista asiantuntijoista. Mutta meiltä vaaditaan enemmän! Heidän on oltava intohimoisia siitä, mitä he opettavat, jotta he voivat osallistua osallistujiin täysimääräisesti. Ja sitten heidän on oltava taitavia ohjaajia, jotka näkevät haasteesi ja liittävät aineen juuri sinuun. Ehkä 97,9% opiskelijoistamme uskoo, että luennoitsija oli "hyvä" tai "erittäin hyvä" sovitettaessa Mini MBA: tä nimenomaan heille. Luku, jonka olemme suhteellisen ylpeitä siitä, että sitä ei ole helppo saavuttaa. Tarjoamme kaksi Mini MBA -ohjelmaa Aros Mini MBA ja ABA Mini MBA . Tarjoamme myös Saksassa toimivan Mini MBA: n .

Lupaamme, että Mini MBA on räätälöity ongelmiisi ja haasteisiisi
Arosissa olemme hyvin ristiriitainen vastoin samaa vanhaa materiaalia. Uskomme, että saat kaiken irti Mini MBA -asiastasi, jos teoria otetaan perspektiivisesti ongelmiin, joita kohtaat jokapäiväisessä elämässäsi ja että tapaukset liittyvät teidän työsi. Siksi saat lyhyen e-kurssin oppimiseen ennen Mini MBA: n alkua. Ja lähetämme kyselylomakkeen oletuksista ja haasteista, joten opettaja ja asiantuntijat voivat mukauttaa kurssimateriaalia tarpeittesi mukaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Tanskan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Aros Business Academy

Kansainvälinen Mini MBA on luultavasti maailman kunnianhimoisin Mini MBA. Johtamiskoulutusohjelma esittelee sinut klassisille MBA-tieteenaloille samalla kun annat sinulle ... [+]

Kansainvälinen Mini MBA (verkossa)

ABA Mini MBA on todennäköisesti kunnianhimoisin Mini-MBA Tanskassa. Johtamiskoulutusohjelma esittelee sinut klassisille MBA-tieteenaloille samalla kun annat sinulle uusimmat hallinnan. Sinusta tulee myös ABA Leaders Clubin jäsen, jossa jäsenenäsi automaattisesti pääsee ilmaiseen luennoihin, mestariluokkiin ja verkostoitumiin.

6 parasta syytä ottaa ABA Mini MBA!

Saat erittäin kunnianhimoisen Mini MBA: n, joka on kehitetty yhteistyössä johtavien johtamisasiantuntijoiden kanssaSaat 6 kuukauden johtajakoulutuksen, joka koostuu intensiivisistä harjoittelupäivistä, sähköisestä oppimisesta, harjoituksista ja lopputentistäJohtamiskoulutus tuo sinut klassiseen MBA-tieteenalaan ja antaa sinulle lisätietoja tulevasta johtamisestaSinusta tulee yksin ABA Leaders Clubin jäsenOpetussuunnitelma koostuu kokonaan kirjailijoiden ja tutkijoiden kirjallisuudesta! Lisäksi se on pääosin tanskaksiSaat Mini MBA, joka keskittyy henkilökohtaiseen kehitykseen johtajana.... [-]
Tanska Kööpenhamina
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Tanskan kieli
Part-time
1 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Aros Business Academy

Mini-MBA on mahdollisuus laajentaa näkökulmasi johtajaksi, jossa esitellään klassiset MBA-tieteenalat. Olemme yhdistyneet johtavan johtajan, professori Steen Hildebrandti ... [+]

Kansainvälinen Mini MBA (verkossa)

Anna professori Steen Hildebrandt opastaa sinut MBA-tieteenalojen kautta Professori Steen Hildebrandt on luultavasti Tanskan tunnetuin nimi hallinnon osalta. Siksi ei ole sattumaa, että häneltä vaadimme suunnittelemaan Aros Mini MBA .

Hildebrandt on asettanut rakennuspalikoita, valinnut tärkeimmät sisällöt ja valinneet eräitä osaavimmista ohjaajista. Yhdessä olemme suunnitelleet kunnianhimoisen oppimisprosessin, joka antaa sinulle ammattitaitoista ja käytännöllistä hallintotapaa ja varmistaa henkilökohtaisen kehityksen johtajaksi.

Mikä on Mini MBA? Mini-MBA on mahdollisuus laajentaa näkökulmasi johtajaksi, jossa esitellään klassiset MBA-tieteenalat.... [-]

Tanska Kööpenhamina
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Tanskan kieli
Part-time
1 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Aros Business Academy
Osoite
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Kööpenhamina, Tanska