Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Shih Chien University College of Management"College of Management for Business". USC tunnustetaan yhä yksi edelläkävijä koulujen Taiwan Englanti Opetetaan Programme (ETP). Tarjoamme International Business ja jatko astetta erinomainen kansainvälinen standardi kehittämiseen ja opetuksen jotka ovat erittäin tärkeitä tulevaa uraa tarpeisiin. Jos etsit haastava ja palkitseva opettavainen kokemus, tämä on paikka sinulle.

USC College of Management määrätään Englanti Opetetaan Programme (ETP) sisään kansainvälisen liiketoiminnan joka on akateemisesti tiukka ja käytännössä merkitystä. Koulumme läheiset yhteydet kansallisiin ja kansainvälisiin kaikenkokoisten yritysten ja kaikilla aloilla.

At College of Management, USC opiskelijoita kannustetaan ja koulutetaan yrittäjyyteen ja innovatiivinen, joka tarjoaa mahdollisuudet osallistua reaalimaailman liiketoiminnan ongelmia sekä ohjelmiimme ja meidän Professional Training mainospaikkoja. Shih Chien University sijaitsee Taipeissa, jossa dynaamisin aluetalouksien teemme laajaa käyttöä luennoitsijoiden yrityksiltä ja teollisuuden. valitsemalla USC College of Management voit olla varma, että valmistuu pätevyys tarvitaan avaamaan oven jännittävä ja palkitseva ura.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business on tarjonnut onnistuneen Englanti Opetetaan Programme (ETP) in International Business vuodesta 2009. Innovatiivisena koulu olemme ylpeitä kasvotus ... [+]

USC College of Business on tarjonnut onnistuneen Englanti Opetetaan Programme (ETP) in International Business vuodesta 2009. Innovatiivisena koulu olemme ylpeitä kasvotusten opetuksen kanssa verkkoteknologian varmistaa meidän opiskelijat pysyvät eturintamassa uraauurtava yrittäjäkoulutuksen. Tietomme perustuvat luentoihin ja taidot istuntoja ei vain opettaa sinulle asiaan liiketoimintaosaamiseen, mutta antavat sinulle laajemman valmiudet akateemisen opintojen ja tulevaisuuden uraa.

Vuosi 1: International Academic Conference

Pakolliset moduulit:

International Marketing Management kansainvälinen liiketoiminta Soveltava Tilastot Kansainvälinen varainhoito Business Research Method Managerial kauppakorkeakoulu ... [-]
Taiwan Taipei
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi