National Taiwan University College of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Visions

National Taiwan University on kattava tutkimuslaitos, joka perustuu täydelliseen ja integroituun akateemiseen säätiöön. Yliopiston opiskelijat ja tiedekunta ovat maamme erinomaisia, ja sen motto "rehellisyys, huolestuneisuus, uskollisuus ja myötätunto" ovat olleet kallioperä pyrittäessä kasvatukselle, tutkimukselle ja hallinnolliselle huippuosaamiselle. Perusta, joka on juurtunut tällaisiin ihanteioihin, NTU tarjoaa edelleen monipuolisen, kilpailukykyisen ja kansainvälisen opetussuunnitelman, ja vaatii vahvaa akateemista koulutusta huippututkimukseen ja -kehitykseen. Se etsii aktiivisesti myös mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä yksityissektorin teollisuuden kanssa sosiaalisten velvollisuuksiensa palauttamiseksi yhteiskunnalle. Yhtenä maailman johtavista tutkimus- ja koulutuslaitoksista, jotka tarjoavat johtajuutta ja akateemista huippuosaamista monilla tieteenaloilla, NTU : n tulevaisuuden visio on viime kädessä edistyä yhdeksi kiinan kielen yliopistoksi sekä listalle parhaista kaikista kansainvälisistä yliopistoista. Perusti

 • 1928 Taihoku Imperial yliopistossa
 • 1945 kansallisena Taiwanin yliopistona

Tiedekunta (vuodesta 2013)

 • Kokoaikainen tiedekunta: 2 044
 • Osa-aikainen tiedekunta: 1,911

Opiskelijat (vuodesta 2013)

 • Perusopiskelija: 16 588
 • Master's: 10.989
 • Tohtori: 4 591
 • Yhteensä: 32.168

Akateemiset ja tutkimusyksiköt

 • NTU koostuu 11 korkeakoulusta, 54 osastosta ja 105 tutkijakoulusta, jotka myöntävät noin 8 000 astetta vuosittain. Yliopistossa on myös useita kansainvälisiä ja kansallisia tutkimuskeskuksia sekä yli kolme kymmenkunta yliopistotason tutkimuskeskusta.

kampuksilla

 • Yliopiston kampus ulottuu noin 34 283 hehtaaria koko Taiwanin, pääkampuksella, joka sijaitsee Taipein kaupungin pääkaupungin sydämessä.
 • Main Campus
 • Lääketieteen kandidaatti ja yliopistosairaala
 • Yliopiston maatila
 • Chubein haara
 • Yinlin Branch
 • Xitou -kokeilutila

Motto "Rehellisyys, ahkera, uskollisuus ja myötätunto" kunnia 1 Nobel-laulaja, 3 valtiopäätä Kirjastokokoelma Sisältää yli 4 miljoonaa volyymiä, 40 tuhatta määräaikaista valintaa ja yli miljoona erilaisten kokoelmien kokoelmia.

Yleiskatsaus

NTU College of Management perustettiin vuonna 1987. Jälkikäteen kehittämisessä kollegion voidaan jakaa neljään vaiheeseen: alkeellisia vaiheessa kasvuvaiheessa, Laajennusvaiheen ja vaihe innovointia ja huippuosaamista. Collegessa on tällä hetkellä nykyisten ja entisten dekaanien johdolla osasto ja kauppatieteiden korkeakoulu, osasto ja laskentatoimen osasto, osasto ja valtakunnallinen taloustieteiden osasto ja kansainvälisen liiketoiminnan tutkijakoulun osasto ja Tutkijankoulutuslaitos, Globaali MBA-ohjelma, Executive MBA-ohjelma sekä englanninkielinen kauppatieteiden peruskoulutusohjelma. NTU College of Managementilla on 109 suurta kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä, joista monet ovat valmistuneet maailman korkeimmista yliopistoista, kuten Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, Chicagon yliopisto, Pennsylvania University, Northwestern University ja niin edelleen. Akateemisen tutkimuksen suhteen julkaistaan ​​vuosittain yli 100 artikkelia SSCI- ja SCI-lehdissä toimivan akatemian professorista, joka on saavuttanut yhdessä tasaisen kasvun, joka on vahvistanut korkeakoulun kansainvälistä asemaa. Vuoden 2012 alusta lähtien opiskelijoiden määrä on noin 3600, joista kaikki ovat lupaavia eliittiä huomisen edistämiseksi. Viime vuosina korkeakoulu on aktiivisesti osallistunut kansainvälisen akateemisen vaihdon edistämiseen ja kansainvälistymisstrategioiden laatimiseen, jotka molemmat ovat saavuttaneet kansainvälisen akateemisen maailmanlaajuisen arvosanan. Vuonna 2010 NTU College of Management oli virallisesti akkreditoitu AACSB International, kunnia, joka on auttanut College pysyä ajan tasalla korkealaatuista tutkimusta ja koulutusta huipputason yritysten kouluissa ympäri maailmaa. Vuodesta 2010 lähtien korkeakoulu on käynnistänyt aktiivisesti joukon kansainvälistymiseen liittyviä aloitteita, joihin kuuluu kahdenvälisten koulutusohjelmien allekirjoittaminen Pekingin yliopiston ja Fudanin Manner-Kiinan yliopiston kanssa ja kumppanuuksien rakentaminen Yhdysvaltojen ja Hongkongin strategisten kumppanuusyliopistojen kanssa syventää yhteistyötä ja edistää maailmanlaajuisten akateemisten resurssien jakamista. Samaan aikaan kollegioni on tehnyt yhteistyötä tunnettujen kotimaisten yritysten kanssa maailman ensimmäisen liiketoimintakoulun kehittämisessä, joka on sisällyttänyt pilviteknologian opetukseen ja oppimiseen perustamalla akateemisen ohjelman pilvipalveluohjelmaan. Kaiken kaikkiaan kollegio ei varaa pyrkimyksiä vahvistaa maailmanlaajuista asemaa maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen kesken.

Näkemys

Visiomme on tulla yksi johtavista johtamiskouluista Aasian alueella ja saavuttaa maailmanlaajuinen tunnustus sen erinomaisesta koulutuksesta ja tutkimuksesta.

Tehtävä

Korkeakoulun tehtävänä on kasvattaa akateemisia ja elinkeinoelämän aloja laadukkaalla ekosysteemillä, mikä helpottaa oppimista ja innovointia. Näitä tehostuneita vaikutuksia ovat mm

 • Koulutusvaikutus
 • Akateeminen vaikutus
 • Kansainvälinen vaikutus
 • Teollinen vaikutus
 • Sosiaaliset vaikutukset

Perusarvot (TAIDA)

 • Tiimityö (團隊 合作)
 • Vastuullisuus (負責任)
 • Rehellisyys (誠信 正直)
 • Huimaus (勤勉)
 • kunnianhimo

Yhdistä huipputasoiset kyvyt ja luo maailmanluokan College of Management

Vaikka yliopiston yleinen kansainvälistymisstrategia pyrkii 33 prosentin opiskelijavaihtoon (noin 1/3, lähinnä perustutkinnon tasolla) lyhyen matkan merentakaisissa opinnoissa, College of Management pyrkii innokkaasti osallistumaan 100 prosentin opiskeluun monilla vaihto-mahdollisuuksia. NTU : n johtoryhmä odottaa opiskelijoiltaan tulevan paitsi kotimaisten yritysten johtajia, mutta myös erittäin halutuimpia liikealan ammattilaisia ​​Aasiassa ja muualla maailmassa, joka ohjaa yrityksiä yritysten muutosten ja globaalin strategisen kartoituksen avulla, vahvistaa Taiwanin vaikutusta maailmantalouteen ja kunnioittaa heidän alma materin saavutuksia, jotka puolestaan ​​osoittavat, että NTU College of Management on johtava liike-elämä Mandarin-puhujamaailmassa.

Sijainnit

Taipei

National Taiwan University

Osoite
No.1,Sec. 4,
Roosevelt Rd.,
Taipei City 106,
Taiwan(R.O.C)

Taipei, Taiwan
Puhelin
+886 2 3366 1030

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited

Ohjelmat