National Tsing Hua University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansallinen Tsing Hua yliopisto perustettiin Pekingissä vuonna 1911 nimellä "Tsing Hua Academy. "Vuonna 1956, National Tsing Hua yliopisto perustettiin uudelleen nykyisellä paikalla Hsinchu, Taiwan.

Koska sen siirtäminen, NTHU on kehittynyt kattava tutkimus yliopisto tarjoaa täyden valikoiman koulutusohjelmien tieteen, teknologian, tekniikan, humanistiset yhteiskuntatieteiden ja hallintaan. NTHU jatkuvasti joukkoon yhtenä premier yliopistojen Itä-Aasiassa, ja on laajalti tunnustettu johtava hautomo tuleville johtajille. Meidän erinomainen alumnit korostaa menestys NTHU opiskelijoita, mukaan lukien Nobel-fysiikan saajat Dr. Cheng Ning Yang ja Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel Chemistry palkittu Dr. Yuan-Tseh Lee, ja Wolf-palkinnon voittaja matematiikan Dr.Shiing-Shen Chern.

Faktat ja Statiikka

TIEDEKUNTA

644 kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä ja 298 luennoitsijana jäseniä Opiskelija tiedekunnan suhde 18: 1

Opiskelijamäärien: 12449 (Alkaen alkupuoliskolla, 2014)

6372 opiskelijaa 6077 Valmistuneet (4168 master-opiskelijoille, ja 1909 jatkaa tohtorin tutkinnot.

Nobel-palkinnon saajat

3 Nobel Ylivertainen alumnit korostaa menestys NTHU opiskelijoita, kuten Nobel fysiikan palkinnon saajat, tohtori Cheng Ning Yang ja Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel Chemistry palkittu Dr. Yuan-Tseh Lee, ja Wolf-palkinnon voittaja matematiikan tohtori Shiing-Shen Chern ..

TUTKIMUS

2379 hallituksen rahoittamassa hankkeessa ja 1057 ulkoisesti sponsoroituja hankkeita (kertynyt hankkeet 2011-2013) Kokonaisbudjetti: NT $ 5,561,304,68 (NT $ 5.5Billion)

CAMPUS

260 eekkeriä 87 suuret rakennukset 60% opiskelijoista asuu kampuksella.

7 oppilaitokset ja 1 KOMISSION

Tiede engineering Sähkötekniikka ja Computer Science Humanistiset ja yhteiskuntatieteet Life Science Nuclear Tiede Teknologiajohtaminen Komission yleissivistyksen

Miksi NTHU

Akateeminen Excellence

NTHU on tunnettu kattava tutkimus yliopisto Taiwanissa.

Maailmanluokan tiedekunta

NTHU on korkein tiedekunnan voittaa kansallisen akateeminen huomionosoituksia ja niiden julkaisuja siteerataan useimmiten kaikkien yliopistojen Taiwanissa.

Kansainvälisten ohjelmien Englanti

Kansainvälinen MBA Lappeenranta International Master Program in Information Systems ja sovellukset Kansainvälinen Ph.D. Ohjelma lääketieteellisessä tekniikassa Kansainvälinen Ph.D. Ohjelma vähähiilisten energiateknologioiden

Global Partners

NTHU on perustettu strategisia kumppanuuksia yli 150 yliopistojen maailmanlaajuisesti.

Stipendien

NTHU tarjoaa runsaasti taloudellisia avustajansa tukea opiskelijoiden. Apurahat ja apurahoja myönnetään ansiokkaasta perusteella.

Strateginen sijainti

NTHU sijaitsee Hsinchu City Pohjois Taiwanissa, tunnin ajomatkan Taipei, ja sitä ympäröi maailmanluokan kansallisten laboratorioiden ja teollisuuden. Hsinchu on myös nimitystä Science City, korkean teknologian napa, ja Piilaakson Taiwanin.

Taattu Asuminen

Pidämme kokemus elää kampuksella on olennainen osa yliopisto-elämään. Kaikki kansainväliset opiskelijat ovat taattu asunto kampuksella.

Nykyinen tila

Kansallinen Tsing Hua yliopisto sijaitsee Hsinchu, Taiwan, 72 km etelään Taipei. Kampus kattaa yli 105 hehtaaria (260 eekkeriä) luonnonkaunis maa, huuhtele järviä ja puita. Campus mukavuus on äärimmäisen, naapurimaiden tutkimuslaitokset ja yliopistot, kuten: Industrial Technology Research Institute (TITU), National Synkrotronisäteily Research Center (NSSRC), National Center for High-Performance Computing (NCHC), Elintarviketeollisuus tutkimus- ja koulutusinstituutti (FIRDI), National Chiao Tung University (NCTU), Chung-Hua yliopisto (CHU), National Hsinchu Koulutus (NHEU), ja Hsinchu Science-Based Industrial Park (HSIP). Hsinchu tunnetaan tarkasti ja kopioidaan "Science City Taiwanin.

NTHU on 7 korkeakoulut, 17 osastojen ja 18 itsenäistä jatko laitokset: College of Science, Engineering, ydinalan tieteen, humanistiset ja yhteiskuntatieteet, Life Science, sähkötekniikan ja Computer Science, ja College of Technology Management. Komissio yleissivistävässä valvoo yliopiston yleistä opetussuunnitelmissa. NTHU työllistää yli 644 kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä. Yli 12499 opiskelijaa, noin 6372 opiskelijaa, 4168 mestari ehdokkaita ja 1909 jatko-opiskelijoille kuin datan alkupuoliskolla 2014. Opiskelija-tiedekunnan suhde on 18: 1 ja uros-naaras opiskelijoita on 2.1: 1.

NTHU korostaa tieteidenvälistä lähestymistapaa. Lisäksi ylläpitämään perusvaatimuksia, perustutkintoa opetussuunnitelmat on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi sekä integraatio. NTHU ylittää opetussuunnitelmien normeja, murtavat kollegiaalinen ja osastojen rajat.

Apurahat

Sijainnit

Hsinchu

National Tsing Hua University

Osoite
No. 101, Section 2, Kuang-Fu Road, R.O.C.
30013 Hsinchu, Hsinchun kaupunki, Taiwan

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin