Lue virallinen kuvaus

YRITYS

CTBC Taloushallinto College rahoitettiin vuonna 2015 CTBC Financial Holding Company, on yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa pankki Taiwanissa, ja keskitymme aloilla pankki-, rahoitus- ja hallinta. Ottaa CTBC Financial Holding meidän teollisuuden kumppani, College merkitään kokonaisuudessaan käytännön oppimiseen ja opettamiseen lähestymistapa sisällyttämällä tietoa ja käsitteitä käytännön kokemuksia tiedekunnan pankki- ja rahoitusalalla.

Olemme boutique kauppakorkeakoulu etsii Tainan, historiallinen eteläisen kaupungin Taiwanissa. Tuella pankkisektori opiskelijamme tarjotaan oppimisen tilaisuuden asettua koti- tai ulkomaan ulostulon pankin, ja muut ensisijaiset kauppakorkeakouluissa maailmassa.

opetusohjelmia

Department of Banking and Finance korostaa käytännön sovelluksia ja monialaisen integraation, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tulevaan pilaria harjoittajien rahoituksen. Department of Business Administration pyrkii viljellä liiketalouden ammattilaisten kehittämällä opiskelijoiden itsenäistä ajattelua, ammattitaito ja innovaatio, ja kyvyt käsitellä kansainvälisiin ja ulkoasioista.

Graduate School of Financial Management keskittyy tutkimusmenetelmiä, käytännön ja ammattitaitoa, ja tapauskohtaisen analyysin kykyä edistää kansainvälistä johdon ammattilaisia ​​rahoitus.

Merentakaisten koulutusohjelma

Työskentelystä eri kärkikastiin kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa, College tarjoaa sponsoroinnin päteviä opiskella ulkomailla maksimoida oppimisen tehokkuutta sekä oppimisen eri kulttuurien ja pankkialan muissa maissa.

Scholarship ja Grant

Liity kielen ja kulttuurin vaihto-ohjelma ja puhu äidinkieli ystävystyä Taiwanin opiskelijat. Olemalla vuorovaikutuksessa paikallisten opiskelijoiden, annamme opetusta luopumista, vapaa kampuksella asuntola ja ateriat lukukausittain.

Kansainväliset opiskelijapalvelut

Mandarin Lessons

Uskomme oppimaan uuden vieraan kielen on välttämätöntä parantaa opiskella ulkomailla kokemusta, joten tarjoamme ilmaisen Mandarin oppitunteja kaikille kansainvälisille opiskelijoille.

Kampuksella makuusalissa

Äskettäinen-kalustettu opiskelija asuntola tarjoaa Internet, AC, ja yksittäiset kylpyhuone jokaisessa huoneessa. Myös julkisia pestä pyykkiä ja seurusteluun opiskelijoiden käyttöön.

ura Consulting

CTBC pyrkii viljellä kansainvälisten rahoituslaitosten asiantuntijoita CTBC rahoitusalan holdingyhtiö ja sen 106 kansainvälistä myyntipisteistä Yhdysvalloissa, Japanissa, Indonesiassa, Filippiineillä, Hong Kong, ja muissa maissa. Taloudelliset ura konsultointi- ja haastattelun asian palvelut tarjotaan kansainvälisiä opiskelijoita kehittämään heidän urakehityksensä ja inspiraatiota.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

CTBC Financial Management College

Meidän opetussuunnitelmiin keskittyy tutkimusmenetelmiä, käytännön ja ammattitaitoa, ja tapauskohtaisen analyysin kyky. Kuten meidän perustutkintoa ohjelmia, opiskelijat ... [+]

Jatko-ohjelman Financial Management tarjoaa kaksi kappaletta: (A) taloushallinto ja (B) Taloudelliset lait.

Meidän opetussuunnitelmiin keskittyy tutkimusmenetelmiä, käytännön ja ammattitaitoa, ja tapauskohtaisen analyysin kyky. Kuten meidän perustutkintoa ohjelmia, opiskelijat sekä kappaleita alle ohjelmaamme järjestetään osallistua koulutustilaisuuksiin annetaan johtavista ehdokkaita yritysten ja maksaa maastokäyntien eri yritysten. Lisäksi on tarjota kursseja maailmanluokan tiedekunnan jäseniä ohjelmassamme, olemme myös yhteistyötä kansainvälisesti tunnettu koulut tarjoamaan ammatillisia kursseja. Huippulaatua tutkimusresurssien kertynyt vuosien varrella ja ympäristön kampuksella ovat myös auttaneet meitä rekrytoimaan kansainvälisiä kykyjä ja edistää kansainvälistä johdon ammattilaisia ​​rahoitusta Taiwanissa.... [-]

Taiwan Tainan
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi