Read the Official Description

Lausannen yliopisto On korkeampi opetus- ja tutkimuslaitos, joka koostuu seitsemästä tiedekunnasta, joissa työskentelee noin 14 300 opiskelijaa ja 3000 tutkijaa.

UNIL On keskittynyt useisiin akateemisiin tieteenaloihin, erityisesti lääketiede, biotieteet, geotieteet, ympäristö, liike-elämä, humanistiset tieteet ja yhteiskuntatieteet.

Korostaminen asetetaan monitieteistä lähestymistapaa, jossa tiivis yhteistyö opiskelijoiden, opettajien ja professorit.

UNIL edustaa:

 • Kansainvälinen ilmapiiri . Yksi viidesosa opiskelijaväestä ja yksi kolmasosa opetushenkilöstöstä tulee ulkomailta.
 • Ajantasaiset tilat ja tekniikka . Uusimmat tutkijat: tilavat, hyvin varustetut luentosalit opetushenkilökunnalle ja opiskelijoille.
 • Kolme tiedekuntaa, jotka ovat ainutlaatuisia lajissaan Sveitsissä . Laki, Rikosoikeus ja julkishallinnossa; Biologian ja lääketieteen alalla (FBM); Geotieteiden ja ympäristö (GSE). Uudet innovaatiot vaativat uutta synergiaa.
 • Tiivis yhteistyö Vaudan kantonin yliopistollisen sairaalan (CHUV) kanssa pysyäkseen lääketieteellisen tietämyksen kehityksen kärjessä.
 • Yliopisto- ja kantonikirjasto - Lausanne (BCUL) , jossa on kaksi miljoonaa asiakirjaa, nykyaikaisia ​​tutkimusvälineitä ja ihanteellinen työympäristö Genevenjärven yli.
 • Filosofia ja työetiikka, joka ilmenee arvojen ja käskyjen peruskirjassa .
 • Poikkeuksellisen vihreä ja tilava järvimaisema . Muutamassa minuutissa erinomainen julkisen liikenteen verkosto yhdistää yliopiston kampuksella Lausanne, pääkaupunki Vaudin totesi sen monipuolinen kulttuuritoimintaa.
 • Monipuolinen täydennyskoulutus ja monitieteiset kurssit sekä lukemattomat urheilu- ja kulttuuritoimet eri aloilla, kuten: kielitaito ja tietotekniikka, jalkapallo (jalkapallo), capoeira, kuntosali tai vedenalainen sukellus urheilukeskuksessa; Yhteiskunnissa, elokuvissa, näyttelyissä tai teatterissa Grange de Dorignyssä.
portti-2468503_960_720

Lausannen yliopisto (UNIL) koostuu seitsemästä tiedekunnasta:

 • Teologian tiedekunta ja uskonnon tiedekunta;
 • Taideteollinen tiedekunta ja ranskankielinen koulu vieraana kielenä;
 • Yhteiskuntatieteiden ja poliittisten tieteiden tiedekunta;
 • Kauppatieteiden tiedekunta;
 • Oikeustieteellinen tiedekunta, rikosoikeus ja julkishallinto;
 • Biologian ja lääketieteen tiedekunta;
 • Geotieteiden ja ympäristön tiedekunta.

Vuoden 2016 aikana 14 475 opiskelijaa Lausannen yliopisto Hyödyttää myös synergiaa EPFL-kampuksen kanssa, joka sijaitsee aivan sen vieressä. Vuonna 2016 opettai 467 täydennys- ja apulaisprofessoria ja 78 apulaisprofessoria UNIL, Auttoi päivittäisissä tehtävissään 1 235 avustajaa ja 470 muuta opettajaa. Yhteisön sujuvan toiminnan varmistamiseksi opetushenkilöstöä tukivat 1 033 henkilöä, jotka toimivat hallinnollisena ja teknisenä henkilöstönä sekä 48 harjoittelijaa.

Eurooppa on julkaissut numero viidenneksi julkaisujen merkityksen kannalta, mutta tutkimus on keskeinen aihe Lausannen yliopistolle.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA auttaa keski-iän ammattilaisia ​​muuttamaan uransa, tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja pohtia heidän persoonallisuutensa, suorituskykyä ja näkö ... [+]

Onko aika voit vaihtaa?

Moderni elämä harvoin antaa meille aikaa hengittää, askel taaksepäin ja todella miettiä, mitä haluamme saavuttaa. Kannattaako MBA-tutkintoon antaa aikaa ja tilaa muutokselle.

HEC Lausanne Executive MBA auttaa keski-iän ammattilaisia muunnos uransa, Tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja pohtia heidän persoonallisuutensa, suorituskykyä ja näkökulmia. Emme kuitenkaan paljon enemmän kuin parantaa työnsaantimahdollisuuksia. Meidän 16 kuukauden ohjelma auttaa yksilöitä muuttamaan perusteellisesti. Osallistujat innostuivat tulla tekijöiden ja niiden yritysten, yhteisöjen, teollisuuden ... ja joskus maailmassa. hyväksymiä EQUIS ja AMBAOhjelma on jatkuvasti rankattu paras ylin 100 Executive MBA maailmanlaajuisesti Financial Times. Sen lisäksi korkea laatu opetuksen ja rikasta HEC Lausanne yhteisö, olemme tunnustettu meidän edelläkävijyyttä Henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Olemme suunnitelleet opetussuunnitelma lisätä tämän voimakkaan ulottuvuuden perusliikeideaan moduulit ja siksi mukana meidän osallistujia muutosta. ... [-]

Sveitsi Lausanne
August 2019
Part-time
16 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Extranef
Lausanne, Vaud, 1015 CH
Social Media