Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1911 lähtien HEC Lausanne on kouluttanut tulevia johtajia ja yritysjohtajia aktiivisiksi toimijoiksi liike-elämän ja talouden alalla. HEC Lausanne valmistelee myös opiskelijoita, jotka haluavat harjoittaa akateemista uraa.

HEC Lausanne tunnetaan yhtenä johtavista ja taloudellisista oppilaitoksista huippuluokan koulutuksen ja erinomaisen tutkimuksen avulla. Opetuksen ja tutkimuksen välinen synergia on sen tehtävän ytimessä varmistanut koulun menestyksen yli 100 vuoden ajan. HEC Lausanne käyttää tutkimusta kouluttaakseen päteviä ja vastuullisia johtajia ja yrittäjiä sekä neuvomaan organisaatioita, yrityksiä ja päättäjiä.

Paikka, jossa koulu ja sen ohjelmat ovat kansainvälisissä rankingissa ja tieteellisissä julkaisuissa, osoittavat sen koulutuksen ja tutkimuksen laadun, samoin kuin arvostetut EQUIS- ja AMBA-organisaatiot.

Vahva kansainvälinen maine , HEC Lausanne pyrkii jatkamaan kehitystään johtavana julkisena laitoksena integroidussa johtamisessa ja taloudellisessa koulutuksessa Euroopan ja maailmanlaajuisesti.

HEC Lausanne lyhyesti

. Opetuksen huippuosaaminen, joka tarjoaa vankan pohjan tuleville uroille. Korkean tason tutkimus, jossa on 350 tutkijaa
. Vahva kansainvälinen vaikutusvalta: yli 130 kansainvälistä akateemista kumppanuutta ja 400 vaihto-opiskelijaa vuosittain
. Yritysmaailmassa on ankkuroitu 13'000 alumnin verkostoon ja läheisiin yhteyksiin Sveitsissä ja ulkomailla toimiviin yrityksiin, organisaatioihin ja viranomaisiin.
. Yli viisitoista opiskelijajärjestöä, jotka kaikki ovat erittäin aktiivisia kampuksella
. Ura- keskus, joka toimii opiskelijoiden ja yritysten välisenä yhteyspisteenä
. Jatkokoulutusalusta Executive MBA: n ja Executive Educationin kanssa

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA auttaa keski-iän ammattilaisia ​​muuttamaan uransa, tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja pohtia heidän persoonallisuutensa, suorituskykyä ja näkö ... [+]

Onko aika voit vaihtaa?

Moderni elämä harvoin antaa meille aikaa hengittää, askel taaksepäin ja todella miettiä, mitä haluamme saavuttaa. Kannattaako MBA-tutkintoon antaa aikaa ja tilaa muutokselle.

HEC Lausanne Executive MBA auttaa keski-iän ammattilaisia muunnos uransa, Tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja pohtia heidän persoonallisuutensa, suorituskykyä ja näkökulmia. Emme kuitenkaan paljon enemmän kuin parantaa työnsaantimahdollisuuksia. Meidän 16 kuukauden ohjelma auttaa yksilöitä muuttamaan perusteellisesti. Osallistujat innostuivat tulla tekijöiden ja niiden yritysten, yhteisöjen, teollisuuden ... ja joskus maailmassa. hyväksymiä EQUIS ja AMBAOhjelma on jatkuvasti rankattu paras ylin 100 Executive MBA maailmanlaajuisesti Financial Times. Sen lisäksi korkea laatu opetuksen ja rikasta HEC Lausanne yhteisö, olemme tunnustettu meidän edelläkävijyyttä Henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Olemme suunnitelleet opetussuunnitelma lisätä tämän voimakkaan ulottuvuuden perusliikeideaan moduulit ja siksi mukana meidän osallistujia muutosta. ... [-]

Sveitsi Lausanne
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Why choose HEC Lausanne for your Executive MBA?

Our Vision. Your Experience.