University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1911 lähtien HEC Lausanne on kouluttanut tulevia johtajia ja yritysjohtajia aktiivisiksi toimijoiksi liike-elämän ja talouden alalla. HEC Lausanne valmistelee myös opiskelijoita, jotka haluavat harjoittaa akateemista uraa.

HEC Lausanne tunnetaan yhtenä johtavista ja taloudellisista oppilaitoksista huippuluokan koulutuksen ja erinomaisen tutkimuksen avulla. Opetuksen ja tutkimuksen välinen synergia on sen tehtävän ytimessä varmistanut koulun menestyksen yli 100 vuoden ajan. HEC Lausanne käyttää tutkimusta kouluttaakseen päteviä ja vastuullisia johtajia ja yrittäjiä sekä neuvomaan organisaatioita, yrityksiä ja päättäjiä.

Paikka, jossa koulu ja sen ohjelmat ovat kansainvälisissä rankingissa ja tieteellisissä julkaisuissa, osoittavat sen koulutuksen ja tutkimuksen laadun, samoin kuin arvostetut EQUIS- ja AMBA-organisaatiot.

Vahva kansainvälinen maine , HEC Lausanne pyrkii jatkamaan kehitystään johtavana julkisena laitoksena integroidussa johtamisessa ja taloudellisessa koulutuksessa Euroopan ja maailmanlaajuisesti.

HEC Lausanne lyhyesti

. Opetuksen huippuosaaminen, joka tarjoaa vankan pohjan tuleville uroille. Korkean tason tutkimus, jossa on 350 tutkijaa
. Vahva kansainvälinen vaikutusvalta: yli 130 kansainvälistä akateemista kumppanuutta ja 400 vaihto-opiskelijaa vuosittain
. Yritysmaailmassa on ankkuroitu 13'000 alumnin verkostoon ja läheisiin yhteyksiin Sveitsissä ja ulkomailla toimiviin yrityksiin, organisaatioihin ja viranomaisiin.
. Yli viisitoista opiskelijajärjestöä, jotka kaikki ovat erittäin aktiivisia kampuksella
. Ura- keskus, joka toimii opiskelijoiden ja yritysten välisenä yhteyspisteenä
. Jatkokoulutusalusta Executive MBA: n ja Executive Educationin kanssa

Sijainnit

Lausanne

Osoite
Extranef
1015 Lausanne, Vaud, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit