Read the Official Description

SBS Swiss Business School on uraauurtava hallintokeskus, jonka tehtävänä on valmistella opiskelijoita maailmanlaajuisen uran uraan kansainvälisessä johtamisessa, rahoituksessa, markkinoinnissa ja muilla aloilla. Olemme laatupainotteinen niche-pelaaja.

Opetamme huipputekniikan teoriaa, upotetaan opiskelijoita kansainvälisiin kokemuksiin ja yhdistämme ne parhaisiin käytäntöihin liiketoiminnassa. Osallistujat ohjelmiimme oppivat paljon enemmän kuin hallinnon teoria ja käytäntö; he saavat uusia ajattelutapoja, jotka voivat muuttaa elämänsä ja organisaation menestystä perusteellisesti.

Hyödynnä investointejasi. Olemme ainutlaatuinen koulu monista syistä:

- Kätevä, edullinen oppiminen

- Kansainvälinen ydin

- Täysin akkreditoitu laitos, johon luotat

- Yritysyhteydet

- Sijaitsee Zürichissä

Kansainvälinen ydin

Olemme todella keskittyneet maailmaan. Ainutlaatuisesta aloitusohjelmasta kurssilla, joka on jatko-opinnoista jatkotutkinnon jatkokoulutuksessa, SBS-kokemus on täysin kansainvälinen. Yli puolet opiskelijoistamme tulee Euroopasta, Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Tarjoamme osallistujillemme kokemusta, joka valmistelee heitä toimimaan helposti rajojen yli ja kulttuureissa - ympäristössä, joka palkitsee monimuotoisuuden ja kykyä tuoda maailmanlaajuinen näkökulma liiketoiminnan tutkimiseen.

Täysin akkreditoitu laitos, johon luotat

SBS Swiss Business School on akkreditoitu kansainvälisen yleiskokouksen (IACBE), joka on yhdysvaltalainen akkreditointielin. Kansallinen akkreditointi on korkein akkreditoinnin muoto, jonka laitos voi saada. IACBE on kiitollinen SBS: stä innovaattorina yrityskoulutuksessa. SBS on Britannian akkreditointineuvoston hyväksymä itsenäinen korkeakoulu.

Yritysyhteydet

SBS on sertifioitu myös korkeakoulututkinnon Swiss Quality Assurance -sertifikaatin Eduquassa. Se ottaa huomioon useita perusteita, joilla varmistetaan laitoksen laatu ja tarkistetaan kolmen vuoden välein.

SBS on läheisessä yhteydessä liiketoiminnan maailmaan opetuksen, tiedekunnan, tapahtumien ja sijoittumisverkoston kautta. Liiketoiminnan johtajat käyvät usein koulussa keskustelemaan oppilaiden kanssa tai opettamaan kursseja ja tarjoamaan opiskelijoille suoraa mahdollisuutta oppia huipputason liiketoimintakäytännöistä. Yrityksiä, jotka haluavat luoda uusia linkkejä, pyydetään ottamaan yhteyttä sijoittautumistoimistoomme.

Luokat usein käyttävät nykyisiä liiketoiminnan ongelmia niiden aiheena. Opiskelija kuulee asiantuntijoita ja osallistujia päätöksenteossaan ja esittää lopulliset johtopäätöksensä yhtiön ylimmälle johdolle. Tällaisten "elävien" tapaustutkimusten avulla he seuraavat asioita kehittyessään ajan myötä ja hyötyvät oppimisesta tietämyksen hyödyntämiseen globaalin talouden viimeisimmälle kehitykselle.

Viime kädessä voimakkaimmat yhteydet liiketoimintaan ovat työnantajakontaktimme verkoston kautta. SBS: llä on kadehdittava ennätystulos sijoittautuneille johtajille ja instituutioille eri puolilla maailmaa. Useat työnantajat käyvät joka vuosi koulua tunnistamaan sopivat tutkinnon suorittaneet täyttämään yrityksensä työpaikat. Sijoitustoimistomme ylläpitää säännöllistä vuoropuhelua mahdollisten työnantajien kanssa ja on valmis ottamaan heidät vastaan ​​kampuksella.

Sijaitsee Zürichissä

Zürich on ollut tasalaatuisesti maailman numero yksi kaupunki elämänlaadun, joten se on ihanteellinen paikka opiskella kansainvälistä hallintaa.

Monet monikansalliset yritykset sijaitsevat alueella, koska Zürich sijaitsee keskeisellä paikalla Euroopan sydämessä. Lontoosta, Pariisista, Brysselistä tai Berliinistä on vain tunnin matka. Zürich on Sveitsin taloudellinen ja taloudellinen pääkaupunki.

Zürichin kulttuurielämän laatu ja monipuolisuus sekä lukuisat teatterit, museot ja kansainväliset konferenssit tekevät siitä hyvän paikan globaalin koulutuksen saamiseksi.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Zürichin järven rannalla ja tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Lopuksi kaupungin kosmopoliittinen luonne, jossa on lähes 100 kansalaisuutta kaikkialta maailmasta, saa kaikki tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

SBS Swiss Business School

SBS on yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista, joka mukauttaa Executive MBA -ohjelmaansa johtavien organisaatioiden ja yritysten tarpeiden mukaan tietotaloudessa. ... [+]

Miksi SBS Swiss Business School

SBS on yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista, joka mukauttaa Executive MBA -ohjelmaansa johtavien organisaatioiden ja yritysten tarpeiden mukaan tietotaloudessa. Tarvitsemme ihmisiä, jotka voivat johtaa monitieteellisiä ja monikulttuurisia ryhmiä. Henkilöt, jotka voivat yhdistää tietämyksen tieteenaloilla ja jotka ymmärtävät organisaation roolin yhteiskunnassa. Näiden vaatimusten täyttämiseksi olemme uudistaneet Executive MBA -ohjelmaanmme, jossa kansainvälisen johdon kansainväliset johtajat antavat osallistujille joukon työkaluja, joilla tunnistetaan ja luovasti ratkaistaan ​​ongelmia, lisätään arvoa ja myötävaikutetaan tavoilla, jotka eivät ole rutiineja. Toivotamme sinut tervetulleeksi Modular Executive MBA!... [-]

Sveitsi Zürich
February 2019
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MBA

SBS Swiss Business School

Kunnianhimoiset henkilöt etsivät MBA: ta, ja monissa organisaatioissa se palkitaan palkkojen ja palkkojen kasvulla. Yksi yleisimmistä syistä, jotka opiskelijat mainitseva ... [+]

Master of Business Administration (MBA)Tervetuloa SBS MBA: een

Liiketoiminta on muuttunut - radikaalisti niin! Meillä on rajat ylittäviä liiketoimintaympäristöjä, teknisiä innovaatioita, uskomattoman älykkäitä ja sosiaalisesti yhteistyössä toimivia asiakkaita, tehostettuja turvallisuusongelmia, yhä monimutkaisempia valtion määräyksiä ja taloudellista epävarmuutta. Lisäksi nykyisen tai tulevan johtajan monimutkaisessa maailmassa haluat sitoutua työntekijöihisi, houkutella asiakkaitasi myönteisesti, palauttaa ja ylläpitää ympäristöä ja johtaa rehellisesti. Se ei kestä kahta sukupolvea; voimme ja keksiä maailma uudelleen tässä sukupolvessa!

Nyt on hyvä aika valmistautua uudelleen työkaluihin ja käynnistää aggressiivisesti eteenpäin. SBS MBA varustaa sinut tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksiin pitäen sinut maapallon nykypäivän liiketoiminta-todellisuutena. Ohjelma on IACBE: n akkreditoima, edistyksellinen ja arvostettu Zürichin alueella ja ympäri maailmaa.... [-]

Sveitsi Zürich
February 2019
Full-time
50 viikkoa
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi

Osa-aikainen MBA

SBS Swiss Business School

SBS Flex MBA Master of Business Administration-tutkinto kehitettiin tarjoamaan opiskelijoille tämä asiantuntemus. Kurssit järjestetään kerran kuukaudessa kampuksella. ... [+]

Flex MBA

Nykypäivän dynaamisessa markkinapaikassa menestyksekkäiden johtajien on oltava innovatiivisia ja yrittäjähenkisiä, ja ne yhdistävät liiketoimintaosaamisen yleiset tiedot erityisosaamista kohtaan vastuualueellaan. SBS Flex MBA on kehitetty tarjoamaan opiskelijoille tämä asiantuntemus.

Kurssit järjestetään kerran kuukaudessa kampuksella. Se on aina perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 09.00-18.00. Tämä antaa osanottajille tapaamisen luennoitsijan ja vertaisoppilaiden kanssa. Kokeet suoritetaan torstai-iltana ennen seuraavaa luokkaa. Näin osanottajat voivat tulla Zürichiin rajoitetun ajan.

Opintojen kesto

Flex-MBA-ohjelma voidaan suorittaa 15 kuukauden kuluessa.... [-]

Sveitsi Zürich
February 2019
Part-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

Zürich, Zurich, CH - 8302 CH
Social Media